Skyfall Shine palaa Porissa tauolta perjantaina – Hakee jo kahdeksatta peräkkäistä voittoaan

Porissa ravikausi jatkuu perjantaina 9. huhtikuuta klo 18 alkaen. Yleisölle ei ole vieläkään pääsyä paikan päälle voimassa olevien koronarajoitusten vuoksi. Raveja voi seurata kotisohvalta käsin Veikkauksen TotoTV:stä osoitteessa veikkaustv.fi. Ravi-illan ohjelmassa on kymmenen totolähtöä. Pääpelinä pelataan Toto5 lähtöihin 4-8. Päivän Duo on lähdöissä 7-8 ja Troikat lähdöissä 7 ja 9. Voittaja-, sija- ja kaksaripeli on mukana jokaisessa lähdössä.

Toto5-pelin avauskohteessa nähdään erittäin mielenkiintoinen kaudenavaus, kun viime syksynä ikäluokkansa eliittiin murtautunut 1 SKYFALL SHINE avaa 5-vuotiskautensa. Jokimaa Tekee Tähtiä ja Kasvattajakruunu -kilpailut voittanut ruuna on pitänyt taukoa 4,5 kuukautta, mutta siltä sopii odottaa heti vahvaa panosta. Sen voittoputki ehti syksyllä venyä Derby-epäonnistumisen jälkeen jo peräti seitsemän voiton mittaiseksi. 3 NEW LIFE WHEELS ja 4 NORTH LEXUS heittänevät tässä kovimman haasteen. Myös 6 REDHOT TAP DANCER voisi onnistuneen lähtökiihdytyksen jälkeen haastaa suosikkeja.

Toinen kohde on erittäin tasainen kylmäverilähtö. 10 PATE POLLEA kävi kolme viikkoa sitten pokkaamassa Porissa voiton. 9 KRETONKI oli tuolloin neljäs ja 11 ERKKAUS laukanneena seitsemäs. Kaikilla on nyt realistinen voitonsauma. 4 LUMI-OLIVER ja 7 BEBE ovat päässeet eturiviin ja keikkunevat kärkikahinoissa.

Antti Ala-Rantalan suojatti 3 ENZO VICTORY oli muita suosikkeja onnekkaampi lähtörata-arvonnassa, sillä 10 MICKAN ja 11 ROBERT MAGUIRE joutuivat takariviin. Lähtö vaikuttaa hieman kolmen kovan taistolta. Harri Koivusen tallin 2 HEELYS ANDORRA palaa tauolta ja sen suoritusta seurataan mielenkiinnolla.

Toto5-pelin neljäs kohde ja samalla Troikka-lähtö on kovin kiharainen tapaus. Kyseessä on ravi-illan kovin kylmäverilähtö, joka kilpaillaan tasoitusajona. 14 NYLAND lähtee kisaan yksin pisimmältä takamatkalta (80 m). Se on kilpaillut kovissa Kavioliiga-osakilpailuissa ja voi luokallaan jyrätä kärkeen kaukaa takaakin. 12 NAPUTUS ja 13 ENON VILPPI ovat 60 metrin pakin hevoset. Naputus meni viimeksi hienon kilometriajan ja Enon Vilppi on saanut talvitauon jälkeen yhden startin kroppaansa ja mennee eteenpäin. 8 TUUREN LENTO ja 10 RÅGER ovat erittäin mielenkiintoisia taukohevosia, jotka voivat heti iskeä voitonsyrjään kiinni.

Enintään 50 000 euroa tienanneiden lämminveristen mailin ryhmäajo päättää Toto5-pelin. Pelihevosista 1 FAST FOOD HANOVER ja 4 HE IS IN arvottiin loistopaikoille. 8 RATU RELEASE ja 10 BLACK ICE BOOST eivät olleet niin onnekkaita. Voiton lipeäminen tämän nelikon ulkopuolelle olisi pienimuotoinen yllätys.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.