Kavioliiga-raveissa klassiset suurkilpailut St.Leger ja Satakunta-ajo

Lauantaina 22.10. kilpaillaan Porin raviradalla Kavioliigaravit. Päivän kruunaavat syksyn odotetuimmat suurkilpailut, lämminveristen St.Leger ja suomenhevosten Satakunta-ajo, joiden karsinnat ajettiin viime perjantaina Porissa. Suomenhevosten puolella kesän Kriterium-voittaja Lipassi kiersi karsintalähdössään vakuuttavaan voittoon ja starttaa ennakkosuosikkina pitkästä 60 metrin takamatkasta huolimatta. Heikki Hoffrenin superlupausta ohjastaa jälleen Suomen ajajatilaston kärkinimi Santtu Raitala. Finaalista on luvassa kuitenkin tiukka ja kovatasoinen, Satakunta-ajossa on useasti nähty yllätysvoittajia.
Myös St.Legerissä on tänä vuonna odotettavissa kivenkova kilpailu, nähtiinhän karsinnoissa jo uusi Suomen Ennätys, josta vastasi Markku Niemisen valmentama ja Ari Moilasen ohjastama Consalvo. Finaalissa Consalvo lataa liikkeelle 40 metrin takamatkan juoksuradalta. Toinen karsintavoittaja Main Stage, jota valmentaa Antti Ojanperä, teki sekin mykistävän esityksen omassa lähdössään. Ohjastaja Santtu Raitala kierrätti aikaisessa vaiheessa Main Stagen keulahevosen rinnalle, josta 6-vuotias ori nujersi keulassa juosseen, viime vuoden voittajan, Willow Priden. Puolustava mestari palasi viimeksi pitkältä tauolta ja saatuaan startin alle, on Willow Pride lauantaina valmis uusimaan viimevuotisen voittonsa. Myös St.Legerissä on monena vuonna nähty yllätysvoittajia. Erityisesti paalulta ja 20 metrin takamatkalta starttaavat hevoset ovat nousseet voittomatsiin juoksunkulun suosiessa.

Maittavasta ruoasta, kahvilapalveluista ja grillistä vastaa suosittu Gomee Ravirata.

Porin Kavioliigaravit alkavat lauantaina kello 13:00. Ohjelmassa on 11 huipputasoista toto-lähtöä, sekä kello 12:20 ja 12:40 ajettavat ponien St.Leger-lähdöt. Porin Ravit toivottaa kilpailijat, hevosten taustavoimat, sekä yhteistyökumppanit ja yleisön tervetulleiksi paikanpäälle nauttimaan syksyn hienoimmista ravikilpailuista!

Kuvassa perjantain 14.10. karsinnoissa uuden Suomen ennätyksen tehnyt Consalvo / Ari Moilanen

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.