Tulikuumat St.Leger -karsinnat kylmenevässä syysillassa

Ravisyksyn odotetuimmat suurkilpailut ovat käsillä. Perjantaina 20.10. karsitaan finalisteja klassiseen St.Leger finaaliin. Molemmissa karsintalähdössä (L7 ja L8) kilpailevat 11 valjakkoa janoavat finaalipaikkoja 4.marraskuuta kilpailtavaan finaaliin. St.Leger karsinnat ovat tuttuun tapaan visaisia pelipähkinöitä kun 2600 metrin perusmatkalta starttaavat 4-vuotisikäluokan tammatähdet. 20 metrin takamatkalta jahtiin lähtevät 4-vuotiaat oriit ja ruunat sekä vanhemmat tammat. Pisimmältä 40 metrin pakilta jyräävät matkaan vanhemmat oriit ja ruunat. 4-vuotisikäluokan sankarit ja sankarittaret Crepe Matchin, Corazon Combon, Marier Milin ja Ava di Alessian johdolla pyrkivät pitämään takanaan hirmuiset avoimen sarjan tykit, joiden joukkoa johtaa viime vuoden kärkikaksikko Consalvo ja Main Stage.

St.leger -karsintojen lisäksi Porin kaviouralla kilpaillaan 7 muutakin toto-lähtöä. Illan avaava Seasons Monté Cup-lähtö on vuoden 2023 viimeinen alkuerälähtö ennen marraskuun finaalia – Suomen suurinta monte-lähtöä! Viimeisten finaalipaikkojen osalta nähdään jännittävä taisto, kun peräti seitsemän ratsastajaa kamppailee viimeisistä finaalipaikoista.

Porin perjantairavit alkavat kello 18:00 ja illan ohjelmassa on yhteensä 9 ravilähtöä, joissa kilpailee upeat 105 hevosta. Ravintolakatsomo on perjantainakin tupaten täynnä, joten jännitystä ja mukavaa yhdessäoloa on jälleen kerran luvassa Porin raveissa.

Tervetuloa Poriin kilpailemaan, viihtymään ja nauttimaan!

Kuvassa Main Stage / Santtu Raitala
Kuvassa Main Stage / Santtu Raitala

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.