St. Legerissä ja Satakunta-ajossa kaksintaisteluiden makua

Porin raviradan perinteiset suurkilpailut St. Leger ja Satakunta-ajo ovat ohjelmassa tulevana lauantaina 23. lokakuuta, kun ravit alkavat klo 17:00. Ravi-ilta tarjoilee tällä kertaa erittäin tasokkaita lähtöjä ja illan pääkilpailuissa ennakkoasetelmat povaavat hurjia kaksintaisteluja. St. Leger -karsintavoittajia olivat odotetusti Magical Princess sekä An-Dorra. Satakunta-ajossa yhteen iskevät niin ikään karsintansa suursuosikkeina hoidelleet V.G. Voitto ja Siirin Valtsu.

Toto-pelien puolella ilta on myös mielenkiintoinen. Pääpelinä on lauantaiseen tapaan Toto75, joka on lähdöissä 6-12. Toto4 pelataan lähtöihin 9-12 ja Päivän Duo lähtöihin 11-12. Troikka-kohteina ovat lähdöt 5, 8, 10 ja 12. Jokaiseen ravilähtöön on mahdollista pelata voittaja-, sija- ja kaksaripeliä.

Toto75-1 (lähtö 6)

75:n avauskohteessa nähdään varsin tasainen nippu enintään 25 000 euroa tienanneita lämminverisiä. 9 RARITY RED saattaa olla suosikki, sillä sen taulussa komeilee kolme voittoa ja kaksi kolmossijaa viimeiseen viiteen starttiin. Se ohella voitto alla tähän lähtöön saapuvat myös 2 SELANNE sekä 4 SHINING ARMOR. 1 GRACE PEZZO on loistopaikalta pelihevosia. Nelivuotiaat 5 COVER PRINCE, 10 SPEEDY SCION & 11 CREDIT TO HOPE omaavat lahjakkuutta tämän lähdön voittamiseen. 12 SHADOW LEADER on surkealla paikalla, mutta pienellä tuurilla kirinee taistoon mukaan.

Toto75-2 (lähtö 7)

Kylmäveristen avoin koitos saattaa olla 4 NYLANDIN heiniä. Se teki Turun PM-lähdössä hyvän suorituksen ja starttaa vielä tässä välissä maanantaina Kaustisella. 2 JOKIVARREN KUNKKU kiihdyttää tästä johtopaikalle, mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa. Siitä se on tehnyt syksyllä hyviä esityksiä mm. Parvelan Retua vastaan. 1 JORIINI starttaa Nylandin tapaan vielä välistartin Kaustisilla. Se on vahva menijä ja saa nähdä, miten lähtö onnistuu sisäradalta. Ei lopu voimat myöskään 5 MORISONILTA. Tapio Perttunen on taas ohjaksissa ja haluaa varmasti kirkastaa taulussa näkyvät kakkossijat voitoksi.

Toto75-3 (lähtö 8)

Kolmas kohde on tammalähtö ja kuten usein, niin nytkin melko vaikea pelilähtö. 14 GOODYGOODYTWOSHOES ja 15 VERY GONE FACE starttaavat takamatkan juoksuradoilta ja kuuluvat suosikeihin. 4-vuotias 10 SAHARA KELLYANNE kokeili Derby-karsinnoissa, muttei päässyt finaaliin. Villimiehen Tammakilvassa se oli finaalissa yhdeksäs. Nyt on erilainen tehtävä kyseessä rahasarjassa. Pekka Korven suojatti 1 BUSY COMBO on siinä mielessä mielenkiintoinen, että tamma on vasta 3-vuotias. Ykkösradalta se saanee makoisan juoksun.

Toto75-4 (lähtö 9)

Satakunta-ajon finaali on tänäkin vuonna upea lähtö. Hienon nelivuotisikäluokan kerma on paikalla ja löytyy paalultakin haastajia. 11 V.G. VOITTO ja 12 SIIRIN VALTSU ovat kumpainenkin superlahjakkuuksia. Molemmat hoitelivat oman karsintalähtönsä näytöstyyliin ja luvassa lienee huima kaksintaistelu. 10 VIESKOFF ja 15 FRANSSON lähtevät jälleen haastamaan suosikkikaksikkoa. 1 PRO on paalun mielenkiintoisin. Se sijoittui karsinnassa toiseksi ja pienellä tasonnostolla se voisi heittää haasteen.

Toto75-5 (lähtö 10)

St. Legerin suosikkipari löytyy paalulta. 1 AN-DORRA (kuvassa) ja 3 MAGICAL PRINCESS ovat kumpainenkin tehneet aivan huiman 4-vuotiskauden ja samalla pitäneet ikäluokaan oriita pilkkanaan. St. Legerin sarjamääritys on huippuhyville 4-vuotiaille tammoille vieläpä edullinen, niin tämä parivaljakko ratkonee voiton kohtalon. Haastajat löytyvät vanhemmista tammoista. 7 PEANUTS ja 8 WILLOW PRIDE lähtevät matkaan vierekkäisiltä radoilta ja niiden vauhtivarat tiedetään. 11 FIRST CLASS LADY ja 12 STONECAPES QUEILA ovat puolestaan juoksuradoiltaan myös ihan mahdollisia totohevosia.

Toto75-6 (lähtö 11)

Ravien viimeistä edellinen lähtö on varsin tasainen vääntö. 11 WERNER ORS oli Vermossa varsin hurja, mutta rata 11 ei ole lyhyellä matkalla kovinkaan hyvä. 5 CELCIUS EVO sijoittui tuolloin toiseksi ja on kunnossa. 9 ZOGO MATCH on tehnyt Oulussa hyvää jälkeä ja kirinee matsiin. Unohtaa ei sovi myöskään eturivin parhaille paikoille arvottuja 1 PRINCE PALEMAA, 2 THE NEXT ONE US:a sekä 3 GLOBAL VENTUREA.

Toto75-7 (lähtö 12)

Upeat St. Leger -ravit päätetään tällä kertaa enintään 100 000 euroa tienanneiden lämminveristen huippulähtöön. 3 AMAZING WARRIOR kilpailee hämmästyttävän hienolla voittoprosentilla (ennen starttia 48) ja on loistopaikaltaan yksi kovista. 5 DEANGELO on kohonnut huippukuntoon. Kahteen viime starttiin tehdsyt 11-tulokset ovat lokakuussa varsin kunnoitettavia. 6 MY SWEDEN kilpaili jo pienimuotoisessa voittoputkessa, kunnes laukat saapuivat sotkemaan menoa. Raviaskelilla pysyessään se on taas vahvoilla. 7 LAKE’S ACTION on parhaimmillaan huima kirihevonen, jota tällä kertaa lähtöpaikka vähän kiusaa. 10 MARK MORE tiedetään myös tosi pystyväksi hevoseksi, eikä unohdeta sitäkään.

Ravintolapaikat St. Leger -raveihin ovat jo loppuunmyydyt. Aluelippuja voit ostaa edullisemmalla ennakkohinnalla Ticketmasterin verkkokaupasta.

St. Leger -ravit lippuja | la 23 lokak. 21 17:00 PORIN RAVIRATA, PORI | Ticketmaster Suomi

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.