Sunnuntaina Porin ravit klo 13:00 alkaen

Porin ravikautta jatketaan sunnuntaina 26. tammikuuta klo 13:00 alkavilla raveilla. Ohjelmassa on yhdeksän ravilähtöä ja yksi ponilähtö ennen varsinaisten ravien alkua. Päivän pääpeli Toto4 pelataan lähtöihin 4-7. Troikkaa pelataan lähtöihin 7 ja 9 ja Päivän Duo lähtöihin 6-7.

1 Diesel Degato on pitänyt kilpailutaukoa ja palaa Toto4-pelin avauskohteessa kilpailuareenoille. Joni-Petteri Irrin valmennettava teki hienon kauden viime vuonna ja menestynee edelleen sarjoissaan. 5 He Is Felix on myös hevonen, josta kuullaan varmasti vielä. Hevonen tulee Harri Koivusen menestystallista ja kunto vaikuttaisi olevan kohdallaan. 6 Spanish Rose täydentää suosikkikolmikon, mutta sekin palaa tähän kisaan tauolta.

Toto4-pelin toinen kohde on enintään 10 000 euroa tienanneiden kylmäveristen 2100 metrin ryhmäajo. Kyseessä on varsin tasaisen oloinen lähtö. 9 Taistelu Jaska palaa pitkältä tauolta, mutta luokkaa riittäisi. 1 Svengi ja 2 Villieri kiihdyttävät matkaan loistavista asetelmista ja lienevät kärkikahinoissa myös loppusuoralla. 7 Golda Napanderi on arvottu melko ulos, mutta juoksun onnistuessa se ei olisi lainkaan mahdoton.

Raviliiga Ilveksen omistama 4 Rehab on kolmannen kohteen melko selvä suosikki. Markku Niemisen valmentama ruuna hakee tiukasti uransa toista voittoa. 2 Arrogance, 8 Our Hope ja 11 Zebe Von Bentz voivat toki ainakin pilata Raviliigaporukan juhlat.

7 Ove teki syksyllä erittäin vakuuttavaa jälkeä ja on Toto4-pelin päätöskohteen itseoikeutettu suosikki. Seppo Markkula ohjastaa oriitta, mutta huonohko lähtöpaikka antaa mahdollisuuksia muillekin. 2 Visionnaire ja 3 War Child haastavat hyviltä paikoilta. Huippusukuinen 12 Federal Hill puolestaan pyrkii haastamaan erittäin heikolta lähtöpaikalta. Ori avasi viimeksi uransa kakkossijalla, vaikka laukkasi melko pahasti ensimmäiseen kurviin.

Käsiohjelma >>

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.