Superlauantain Jackpot-kierrokselle Toto75:n Tanpopo varmaksi – katso pelivihjeet!

PELIVIHJEET, Pori/Mikkeli (Superlauantai) 19.9.2020

 

Toto75-1 (Mikkeli lähtö 5)               A) 4  /  B) 9,2,3,1,12,10,8,7,6,11,5  /  C) –

Toto75-vihjesysteemit aloitetaan heti varmalla. 4 PROMPTUS kohoaa pikamatkalla keulapsyykillä selväksi suosikiksi, vaikka tempo voikin olla raastavaa. Viimeksi Vermossa täydellä matkalla johtopaikalta voittoon kamppaillut Hanna Lepistön valmennettava kilpailee kuitenkin huippuvireessä. Myös Vermon pikamatkan neljäs sija keulasta voittaneen Crossoverin rinnalta tuli hienolla suorituksella. 9 WHOGONOW on nyt epäonnistunut kahdesti putkeen, mutta tuskinpa kunto on mihinkään kadonnut. Kari Rosimo on tällä kertaa vahvistuksena oriin ohjissa. Derbyn karsintalähdössä kolmanneksi sijoittunut 2 ILOS SILMARILLION kamppaili lähes loppuun asti Derbyn finaalipaikasta. Voi kuitenkin olla, ettei nopeus riitä Promptusta vastaan. 3 JOSEPH BOKO on väkivahva hevonen, muttei ole missään tapauksessa mielimatkallaan. Joseph Boko ei onnistunut viimeksi Vermossa ohittamaan Promptusta täydellä matkalla, joten vaikea siihen on uskoa tämänkertaisella pikamatkallakaan. 1 BRAZEN LEONORE omaa kovasta vastuksesta huolimatta täydet totosaumat, mikäli saa pidettyä Promptuksen selän. 12 CREDIT TO LOVE toivoo hurjaa ylivauhtia.

 

Toto75-2 (Pori lähtö 6) Troikka       A) 3  /  B) 11,4,6,8,1,9,2,10,5,7,12  /  C) –

VELJET MÄKILÄ OY –LÄHTÖ. Jatkuvasti menestyvä 3 MAS CHAMP on suursuosikki. Onhan ruuna menestynyt jo avoimen tason lähdöissäkin. Ylivieskassa MAS Champ hävisi vain keulasta voittaneelle Cameron Evolle ja Majestic Manin voittamassa Oulun Number Onessa MAS Champ sijoittui 2. ulkoa kolmanneksi. Hyvältä lähtöpaikalta Santtu Raitalalla on keskipitkällä matkalla monenlaisia juoksunkulullisia vaihtoehtoja. Suosikin jälkeen onkin sitten todella tasaista, ja rankingjärjestyksen muodostaminen on poikkeuksellisen vaikeaa. 11 DEANGELO olkoon kakkosrankkaus. Aripekka Pakkasen valmennettava hävisi Vermon Käpylä Grand Prixissä vain Better Bossille. Toki hidasvauhtisessa juoksussa menestyminen on lähtöpaikan vuoksi hankalaa. 4 LILY’S STAR voitti viimeksi Tammatähden keulasta. Lujaa liikkeelle pääsevä tamma voi ihan hyvin menestyä tälläkin matkalla. Lily’s Star juossee joko keulassa tai 2. sisällä. 6 MR BIG STAR on parantanut menoaan kauden edetessä. Juoksun luontuessa totosijaan on hyvät mahdollisuudet. 8 MATTER OF FACT kiri Lily’s Starin voittamassa Vermon Tammatähdessä 3. ulkoa lupaavasti kakkoseksi. Lähtöpaikka on huono, mutta juoksun luontuessa totosijaan on täydet mahdollisuudet. 1 MARSCHALL MATCH oli Derbyn karsintalähdössä pettymys, mutta palasi viimeksi Derbyn lohdutuslähdössä tasolleen. Marschall Match ei ole starttiraketti, joten ykkösradan lähtöpaikka vähän arveluttaa. 9 NORTH LEXUS pystyy parhaimmillaan terävään kiriin. Kahdesti peräkkäin voittanut 2 SURPRISE LEADER on hyvältä lähtöpaikalta yksi monesta mahdollisesta totohevosesta.

 

Toto75-3 (Mikkeli lähtö 6)               A) 6,5,4  /  B) 2,11,9,3,1,12,10  /  C) 8,7

Ruunaruhtinas-tittelin Ylivieskassa puhtaalla pelillä voittanut 6 PERTTURI osoitti viimeksi Vermossa, ettei kahtena peräkkäisenä päivänä kilpaileminen tehnyt ainakaan huonoa. Kolmas sija johtavan rinnalta vain Evartille sekä Vixukselle häviten tuli nimittäin kanuunasuorituksella. Pertturi voi nytkin joutua taivaltamaan johtavan rinnalla, mutta on silti viime suorituksen perusteella suosikki. 5 LISSUN EERIKKI ei kyennyt Seinäjoen kuninkuusraveissa odotetunlaisiin suorituksiin, mutta terveystilanteestakin löytyi lopulta hieman sanomista. Viimeksi Vermon Erkon Pokaalissa Lissun Eerikki jaksoi mukavasti kierroksen kirinsä 3. ulkoa, mutta hävisi kuitenkin lopulta selvästi kärkikolmikolle Evartti, Tähen Toivomus ja Koskelan Akseli. Startti vei todennäköisesti eteenpäin, ja vaikka Lissun Eerikki tuskin on silti parhaimmillaan, niin kyllähän siltä tämän tason lähdössä pitää odottaa ravilla menestystä. 4 FASTE VIKING on todennäköinen keulahevonen ja mahtuu siksi sekin mukaan A-ryhmään. Kauden toistaiseksi ainoa voitto kesäkuussa Vermossa tuli nimenomaan pikamatkalla keulasta. 2 VAPPERI aloittaa hyvältä paikaltaan B-ryhmän. Ori on tehnyt kahden vuoden suvantovaiheen jälkeen oikein täysipainoisen kauden, vaikkei voittoa ole tullutkaan. 11 VAELLUS on kunnossa, mutta lähtöpaikka laskee selvästi osakkeita. 9 HEVILLÄ sijoittui viimeksi Kuopiossa johtavan rinnalta Vaelluksen ja Vapperin välissä kakkoseksi.


Toto75-4 (Pori lähtö 7) Toto4-1      A) 2,7  /  B) 10,5,6,4,1,11,8,12,3,9  /  C) –

TAPETIT.FI –LÄHTÖ. Tammalähdössä A-ryhmään nostetaan kaksi hevosta, mutta suuriin T-vihjesysteemeihin laitetaan lähdön kaikki valjakot. 2 BEACH GIRL on napannut jo peräti kymmenen peräkkäistä kaksarisijoitusta, joten Harri Koivusen valmennettava kuuluu rankata loistopaikalta ykköseksi. Beach Girlin Vermon voitto 5. päivä tätä kuuta tuli keulasta, ja keulaan pääseminen ei ole nytkään poissuljettu vaihtoehto. Viimekertainen Turun voitto tuli 3. ulkoa 500 metrin kirillä. 7 JE SUIS JUSTINE eteni viimeisimmässä kilpailussaan johtopaikalle runsaat kaksi kierrosta ennen maalia, mutta taipui isona suosikkina kuudenneksi ollen edellisten starttien suoritukset huomioiden selkeä pettymys. Jotain saattoi olla pielessä, sillä nyt alla on kuukauden starttiväli. Taulun hyvien starttien veroisena Je Suis Justine ei ole ulkona voittotaistosta edes johtavan rinnalta. 10 MATTER OF COURSE on kilpaillut viimeksi yli puolitoista kuukautta sitten. Explosive Matterin tytär ei ole starttiraketti, joten takarivin lähtöpaikka on sille ok. Tämän kauden parhaissa starteissa Martti Patrakan valmennettava on kirinyt vahvasti. 5 QUEEN OF PIRATES oli viimeksi mukana kovatasoisessa Peanutsin voittamassa Tammaderbyssä. Tämän tason lähdössä tamma on pelihevosia. Queen Of Pirates on nopea avaaja. 6 EXCEPTIONAL voitti toissakerralla Vermossa 75-tammalähdön 2. sisältä ja keulassa juossut 4 UNIQUESINE sijoittui kakkoseksi. Juoksun luontuessa molemmat ovat nytkin realistisia menestyjiä. Exceptional ei ollut viimeksi Turussa yhtään Vermon voittojuoksua huonompi, juoksu vain meni pieleen.

 

Toto75-5 (M lähtö 7)     T4-2,Tro     A) 8,14  /  B) 12,13,5,3,7,4,15,11,10,2,9  /  C) 6,1

Vaikkei lähdön muitakaan hevosia voi lainkaan väheksyä, erottuu kaksi erittäin hurjaa menijää kuitenkin selvästi muusta porukasta. 8 TANPOPO ja 14 AMAZING WARRIOR ovat olleet niin häikäisevän hyviä, että niillä pystyisi varmasti ajamaan tosissaan kilpaa jo avoimissakin lähdöissä. Kaksikosta Amazing Warrior hyötyy enemmän juostavasta keskipitkästä matkasta, muttei ei sen Tanpopollekaan pitäisi minkäänlainen ongelma olla. Vastaavasti taas Tanpopon kohdalla asetelmat ovat merkittävästi paremmat, sillä kasiradan lähtöpaikasta huolimatta Matias Salon valmennettava on kuitenkin eturivissä. Tanpopon suoritukset ovat olleet sitä luokkaa, että tuntuisi perin kummalliselta, mikäli jollakin eturivin hevosista ajettaisiin sitä vastaan. Tällä ajatuksella Tanpopolla olisi selkeä etulyöntiasema, vaikka Amazing Warrior todella väkivahvoihin suorituksiin pystyykin. Tanpopolla oli ennen alla olevaa Turun kilpailua kuukauden starttiväli, joten kyseinen kilpailu palveli varmasti mainiosti tätä lähtöä. 12 EFFRONTE PHOTO on kulkenut sekin tänä vuonna mainiosti, ja itse asiassa Effronte Photo ohitti loppusuoralla peitsille menneen Tanpopon Vermossa 12. päivä elokuuta. Siitä huolimatta näistä asetelmista suosikkikaksikon kukistamiseen on nyt vaikea uskoa. 13 QUITE A BOY oli vielä voimissaan laukatessaan Käpylä Grand Prixissä 4. sisältä 300 jäljellä. 5 BORGMESTER ja 3 SANTO GRIAL ovat tauluaan parempia hevosia. Totosija on juoksun luontuessa täysin mahdollinen.

Toto75-6 (Pori lähtö 8) T4-3, Duo-1 A) 4,2,7  /  B) 11,9,10,1,8  /  C) 6,5,3

HEVARI-LÄHTÖ. Lämminveristen avoimessa ryhmäajossa A-ryhmään nostetaan kolme Finlandia-Ajossa mukana ollutta hevosta. 4 LEXUS DREAM taipui kyseisessä lähdössä 2. ulkoa viimeiseksi, mutta ruuna pystyy kyllä parempaankin. Paljon ratkeaa heti lähtökiihdytyksessä. Mikäli Lexus Dream pääsee johtopaikalle, on se pikamatkalla vahvoilla. Myös 2 CAMERON EVO panostaa varmasti tosissaan lähtöön. Mikäli Cameron Evo onnistuisi alussa torjumaan Lexus Dreamin, parantaisi se tietysti tuntuvasti voittosaumoja. Lexus Dream on kuitenkin vihjaajan ykkösnäkemys keulapaikan ottajaksi ja siksi myös ykkösrankkaus. Cameron Evon kohdalla lähtöpaikka oli Finlandia-Ajossa lohduton, suoritus ei ollut missään tapauksessa alla olleita menestysstartteja huonompi. 7 THAI PROFIT sijoittui Finlandia-Ajossa 3. ulkoa upeasti viidenneksi viimeinen kaarre kolmatta rataa kiertäen. Kunto on siis ihan huipussaan. Koska lähtöpaikka on suosikeista huonoin, jää Thai Profit rankingissa kolmanneksi. Varminta on kuitenkin ottaa koko suosikkikolmikko mukaan T-systeemeihin. 11 GRAINFIELD AIDEN vakuutti viimekertaisessa Vermon voitossaan, sillä juoksu ei mennyt millään lailla helpon kaavan mukaan. Näistä asetelmista näin kovan lähdön voittaminen edellyttää kuitenkin vieläkin kovempaa suoritusta. 9 TITO C.A. kohdalla lähtötilanne on takarivistä Grainfield Aidenin kanssa samankaltainen – totosija on mahdollinen, mutta voitto yllättäisi.

 

Toto75-7 (M lähtö 8)     T4-4, Duo-2,TroA) 3,5  /  B) 4,1,9,11,2,10,12,6,7,8  /  C) –

Viime vuonna Derbyn voitosta tiukasti Graceful Swampin kanssa kamppaillut 3 KNOWS BEST on jatkon suhteen oikein mielenkiintoinen 5-vuotias. Vielä Suur-Hollola-ajon alkuerässä Knows Best oli Club Nord Elitin jälkeen kelpo kakkonen, mutta välierässä ruuna väsyi jo kolmannella puolikkaalla pahoin. Tauon aikana hevosen kurkkua on hieman operoitu, ja ainakin esillä olleet tallikommentit hevosen nykytilanteesta ovat olleet positiivisia. Hyvältä lähtöpaikalta kauden avausvoitto on tiukasti tähtäimessä. On syytä muistaa, että toukokuisessa Vermon kolmossijassaan puolen vuoden tauolta Knows Best ei saanut 2. sisältä keulasta voittaneen Thai Profitin takaa mahdollisuutta parempaan. Suomen avoimelle tasolle tiukasti halajava 5 COM MILTON on lähdön toinen kova A-hevonen. Se eteni viimeksi Forssassa 2. ulkoa 400 metrin kirillä täysin hallittuun voittoon ennen Valiant Dreamiä. 4 WASA WARRIOR aloittaa B-ryhmän. On syytä muistaa, että Wasa Warriorin kaksi edellistä Suomen starttia ovat tuoneet kakkossijan, ja molemmilla kerroilla edessä maalin on saapunut ainoastaan niinkin hurja hevonen kuin tuore Finlandia-Ajon viitonen Thai Profit. 1 BWT DIVINE spurttasi Tammaderbyssä 3. sisältä terävästi kakkoseksi vain Peanutsille häviten. Nyt tammalla saatetaan pyrkiä lähdön onnistuessa keulajuoksuun. 9 JACK VADER voi saada hyvän juoksun kärjen tuntumassa, jolloin pystyy pärjäämään. 11 RICOCONE oli viimeksi Vermossa sijoitustaan parempi. Näistä asetelmista aivan kärkeen yltäminen edellyttää kuitenkin selkeää ylivauhtia.

 

 

Pori lähtö 1                                      A) 6,7,1  /  B) 4,8,2,5,3,11,10,9  /  C) –

NUORTEN SARJA. Kolmella voitolla uransa aloittanut 6 VALOROUS LEADER ei ollut viimeksi Seinäjoella yhtään voittojuoksujaan huonompi, vaikka seitsemänneksi jäikin. Tamma oli mukana tasokkaassa Kasvattajakruunu-alkuerässä, missä ei edes päässyt kirimään 5. sisältä ulkokautta vapaasti. 7 GIRLS WITH CURLS ei ole vielä urallaan voittanut, mutta hevosessa on potentiaalia. Myös viimekertainen Lahden suoritus 4. ulkoa oli positiivinen, ja nyt sopivammalla starttivälillä suoritus lienee vielä parempi. Hannu Torvinen on mielenkiintoinen kuskivahvistus Quite Easyn tyttären ohjiin. 1 TRUE COLORS kohoaa kolmantena mukaan A-ryhmään. Uransa mallikkailla suorituksilla aloittanut Zola Bokon tytär on ollut toistaiseksi todella hidas avaaja. Saa nähdä, saako Antti Teivainen tamman yhtään aiempaa vauhdikkaammin liikkeelle, mikä voi olla tässä tehtävässä tarpeen. Nousuvireessä kilpaileva 4 FIA FINESSE aloittaa laadukkaan B-ryhmän. 8 SPIKE’S STAR ei riittänyt Teivon Kriterium-kokeessa johtavan takaa terävimpään kärkeen, mutta lähtö oli vielä tätäkin kovatasoisempi. 2 BRAVE SCION on mukana aiempaa kovemmassa lähdössä, ja nyt nähdään ruunan tämän hetken todellinen osaaminen.

 

Pori lähtö 2                                      A) 3  /  B) 8,1,6,11,2,9,5  /  C) 7,10

TILITOIMISTO OLLIKAINEN OY –LÄHTÖ. Mikäli 3 NOVAN VOITTO kiihdytysvaihe sujuu ravilla, on Teemu Okkolinin suojatti pikamatkalla vahvasti kiinni keulavoitossa. Sen jälkeen tuleekin sitten tosi tasainen kuuden hevosen ryhmä. 8 MUSTAMANI lähti viimeksi Teivossa matkaan 60 metrin takamatkalta. Ruuna eteni jo 800 metriä ennen maalia vauhdilla kärkiparin rinnalle ja pääsi laskeutumaan 550 jäljellä johtavan rinnalle, mutta loppusuoralla askel painoi. Sitä ennen alla oli mallikkaita suorituksia. 1 KIKAN VELPERI kilpailee tasaisen hyvässä vireessä. Johtopaikan pitäminen ykkösradalta olisi kuitenkin yllätys. Kimmo Taipaleen valmennettavat 6 R.R. VALSSITAR ja 2 KEMUN MUISTO ovat molemmat nopeita avaajia, joten pikamatka on niiden mieleen. Novan Voiton takaa olisi hyvä tilaisuus roikkua kakkoseksi. R.R. Valssitar on kaksikosta paremmassa iskussa, mutta Kemun Muisto pääsee matkaan sisäpuolelta. 11 MERRAN JYSKE ei ollut viimeksi Turussa parhaimmillaan. Kenkien riisuminen toisi lisätehoja. 9 LAYLA ei ole niin huonossa kunnossa kuin viime sijoitukset antavat ymmärtää, sillä ajot eivät ole onnistuneet lainkaan. Nyt Laylan ohjiin palaa tammalla hyvin menestynyt Kari Puosi.

 

Pori lähtö 3                   Troikka       A) 2,6,5,8  /  B) 9,11,1,4,3,7,10,12  /  C) –

KIVIKYLÄN KOTIPALVAAMO –LÄHTÖ. Tosi tasainen lähtö, missä 2 PETERSIN kohoaa loistavan lähtöpaikkansa ansiosta ykkösrankiksi. Alla on kolme hyvää suoritusta. Viimekertainen Vermon kolmossija tuli 800 metrin kirillä 4. ulkoa. Viimeiset 800 metriä sujuivat ulkoratoja pitkin 12,0-vauhdilla. 6 CHERI SANE tähtää Antti Teivaisen käskyttämänä kuutosradaltakin tiukasti johtopaikalle, minkä jälkeen ei olisi pikamatkalla helppo ohitettava. 5 HE IS IN aloitti Suomen uransa Vermossa lupaavasti kirimällä 4. ulkoa kakkoseksi. Pääsääntöisesti tosi kovia lähtöjä kolunnut 8 WERNER ORS on jo pitkän aikaan kilpaillut hyvässä vireessä ja viime starteista on irronnut ansaittuja voittojakin. Vastus on nytkin sopiva, mutta kasiradan lähtöpaikka ei tee hommasta helppoa. 9 TINTEN kiri Suomen debyytissään Lahdessa 4. ulkoa mukavasti kakkoseksi. Tähän starttiin on tulossa varustevirityksiäkin, joten taso voi nousta entisestään. 11 BWT DANGER kiri Turussa hienosti kolmanneksi, mutta lähtöpaikka laskee osakkeita. Myös 1 ALBINO BRAVE ja 4 INACCESSIBLE huomioidaan troikkasysteemeissä.

 

Pori lähtö 4                                      A) 5  /  B) 7,3,6,8,9,1  /  C) 4,2

VALTRA–LÄHTÖ. 5 EVARTTI on ollut jatkuvasti niin vakuuttava, että Antti Ojanperän valmennettava on nytkin suursuosikki. Voi hyvin olla, että johtopaikkakin on suosiolla tarjolla, mutta Evartti pystyy kyllä voittamaan monenlaisilla juoksunkuluilla. 7 VÄLKYN TUISKU ja 3 CAIJUS ovat starttiraketteja, mutta kummankin tämän hetken tilanne on sellainen, että tässä lähdössä Evartin selkä voi hyvinkin kelvata. Ainakaan Caijuksella tuskin ajetaan Evarttia vastaan. Välkyn Tuisku on toki parhaimmillaan keulasta, mutta silläkin on alla kolmen kuukauden tauko, mikä voi näkyä taktiikassa. Caijus sinnitteli Vermossa sairaustauon jälkeen 2. sisältä vain hyväksyttävästi. Varmasti startti vei eteenpäin, mutta tuskinpa Mika Mäkelän valmennettava vielä parhaimmillaan on. 6 PYÖRYLÄN PARONI on sekin nopea avaaja, mutta tässä lähdössä juoksupaikka on silti todennäköisesti korkeintaan 3. sisällä. Vermossa keskiviikkona helpomman lähdön voittanut 8 ENON VILPPI kolkuttelee jo suorituksillaan avoimen tason portteja, mutta silti kaksarisijoitus tässä lähdössä edellyttää kasiradalta todellista huippuonnistumista.

 

Pori lähtö 5                                      A) 2  /  B) 1,4,7,6,8  /  C) 3,5

SATAKUNTALIITTO SATAKUNTA SENIOR 2020. Mikäli vain 2 PARVELAN RETU ei sorru kiihdytysvaiheessa laukalle, on voittokulun katkeamiseen todellakin vaikea uskoa. Viimeksi Vermossa Parvelan Retu ehti tämänkaltaisessa lähdössä ykköseksi siitä huolimatta, että laukkasi alussa pahoin. Viimeiset kaksi kierrosta huippulahjakas 5-vuotias kulki käsittämättömästi 21,3-vauhdilla, eikä maalin kohdalla näkynyt merkkejäkään väsymyksestä. Derbyn kakkonen 1 STALLONE ja Derbyn kolmonen 4 VILKKEEN VELMU on sitten keskenään tasavahva parivaljakko, joka mittelee Parvelan Retun onnistuessa kakkossijasta. Myös 7 SIPPIMIES voi ravatessaan yltää kaksaritaistoon, sillä ori kilpailee ennätyskunnossa. Valitettavasti vain laukkoja tulee käytännössä aina. 6 HEPORIX ja 8 YPÄJÄ LUOTSI ovat hyviä 6-vuotiaita, mutta tällä kertaa kaksarisijoitukseen on kuitenkin vaikea uskoa.

 

 

VIHJESYSTEEMIT:

 

TOTO75

 

Pieni systeemi                                          Suuri systeemi

 

I 4 Promptus (9,2)                                          I 4 Promptus (9,2)

II 3 MAS Champ (11,4)                                  II 3 MAS Champ (11,4)

III 4,5,6 (2,11)                                                 III 2,4,5,6,9,11 (3,1)

IV 2,4,5,6,7,10 (1,11)                                      IV kaikki

V 8 Tanpopo (14,12)                                       V 8 Tanpopo (14,12)

VI 2,4,7 (11,9)                                                  VI 2,4,7 (11,9)

VII 3,5 (4,1)                                                      VII 1,3,4,5,9 (11,2)

108 riviä*0,05 euroa = 5,40 euroa              1080 riviä*0,05 euroa = 54 euroa

 

TOTO4

 

Pieni systeemi                                          Suuri systeemi

 

I 2,4,5,6,7,10 (1,11)                                         I kaikki

II 8 Tanpopo (14,12)                                      II 8 Tanpopo (14,12)

III 2,4,7 (11,9)                                                 III 2,4,7 (11,9)

IV 3,5 (4,1)                                                       IV 1,3,4,5,9 (11,2)

36 riviä*0,20 euroa = 7,20 euroa               180 riviä*0,20 euroa = 36 euroa

 

PÄIVÄN DUO (Toto75-6 & Toto75-7)

 

Pieni Systeemi                                          Suuri systeemi

 

I 2,4,7                                                                I 2,4,7

II 3 Knows Best                                              II 3,5

3 yhdistelmää                                                  6 yhdistelmää

 

TROIKKA (Pori/lähtö 3)

 

Pieni systeemi                                          Suuri Systeemi

 

I 2 Petersin                                                      I 2,5,6,8

II 5,6,8                                                             II 2,5,6,8

III 1,4,5,6,8,9,11                                             III 1,2,4,5,6,8,9,11

18 yhdistelmää*0,50 euroa = 9 euroa       72 yhdistelmää*0,50 euroa = 36 euroa

 

TROIKKA (Toto75-2)

 

Pieni systeemi                                          Suuri Systeemi

 

I 3 MAS Champ                                              I 3 MAS Champ

II 1,2,4,6,8,9,11                                               II kaikki

III 1,2,4,6,8,9,11                                             III kaikki

42 yhdistelmää*0,50 euroa = 21 euroa     110 yhdistelmää*0,50 euroa = 55 euroa

 

TROIKKA (Toto75-5)

 

Pieni systeemi                                          Suuri Systeemi

 

I 8 Tanpopo                                                     I 8,14

II 14 Amazing Warrior                                  II 8,14

III 3,5,12,13                                                     III 3,4,5,7,11,12,13,15

4 yhdistelmää*1 euro = 4 euroa                  16 yhdistelmää*2 euroa = 32 euroa

 

TROIKKA (Toto75-7)

 

Pieni systeemi                                          Suuri Systeemi

 

I 3 Knows Best                                               I 3 Knows Best

II 1,4,5,9                                                          II 1,2,4,5,6,9,10,11,12

III 1,2,4,5,6,9,10,11,12                                  III kaikki

32 yhdistelmää*0,50 euroa = 16 euroa    90 yhdistelmää*0,50 euroa = 45 euroa

 

 

Vihjeet laati: Jouni Toroska

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.