Syysillan tunnelmaa Nakkila-illassa pe 4.11.

Perjantaina 4.11. ravataan Porin raviradalla perinteinen Nakkila-ilta. Syystalvi tekee tuloaan ja Nakkila-illan vietto Porin raviradalla on oiva keino nauttia pimenevistä illoista kavereiden ja ystävien kanssa huippuraviurheilun merkeissä.

Perjantaina kaviouralla kisataan 9 toto-lähtöä, sekä poni- ja koelähtö. Toto-lähdöissä tarjonta on jälleen monipuolista: Finntack-amatöörisarja aloittaa kisat kello 18:00, ja perään tarjoillaan kärrylähdöistä niin tasoitus- kuin ryhmäajoja, sekä keskipitkällä matkalla ratsastettava Dacia Monté Cup osakilpailu.

Illan tasokkaat ja tasaiset lähdöt tarjoavat pelillisiä haasteita, sekä jännittäviä hetkiä urheilun ystäville. Kahdeksannessa lähdössä, joka päättää toto5-pelin, nähdään Juho Ihamuotilan valmentaman voitokkaan Knocking Matchin tauoltapaluu. 75-tasolla tyylikkäitä voittoja ravannut 7-vuotias ruuna on pitänyt menestyksekkään viime talvikauden jälkeen puolen vuoden paussin ja palaa nyt Porissa tositoimiin. Mailin matka ja uloin lähtörata tuovat omat haasteensa, joten Knocking Matchin kärryille hyppäävä Yyteri Virkistyshotelli -ohjastajaliigaa johtava Olli Koivunen on tiukan haasteen edessä.

Katsomon puolella tarjoilusta vastaa tuttuun tyyliin suosittu Ravintola Gomee. Porin Ravit toivottaa kilpailijat ja hevosten taustavoimat, sekä yleisön ja yhteistyökumppanit tervetulleiksi viettämään jännittävää ravi-iltaa sekä nauttimaan Nakkila-illan tunnelmasta!

Kuvassa 9.4.2022 Kultaloimi-raveissa lähdön 7 voittanut Knocking Match.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.