The Next One US tuikkii tähtenä Porin pimenevässä illassa perjantaina

Porin raviradalla kilpaillaan seuraavaksi perjantaina 24. syyskuuta klo 18 alkaen. Ravit sisältävät yhteensä kymmenen totolähtöä. Pääpelinä pelataan tuttuun tapaan Toto5-peli lähtöihin 4-8. Päivän Duoa voi pelata lähtöihin 7-8 ja Troikkaa lähtöihin 7 ja 9. Jokaiseen lähtöön on tarjolla voittaja-, sija- ja kaksaripeli.

Ravien neljännessä lähdössä laitetaan melko vaikean oloinen Toto5-peli käyntiin. Kyseessä on erittäin tasainen lähtö, josta loistavien lähtöpaikkojensa avustuksella erottuvat 2 LAURILA’S GIMLI ja 3 MICKAN. 8 EYES ON ALLEY ja 12 WERA WINNER ovat puolestaan arvottu umpisurkeille lähtöpaikoille, mutta voivat silti kuntojensa puolesta menestyä.

Toinenkaan Toto5-pelin kohde ei mikään varsinaisen helppo ole. 2 JULIUS ARES on kehittyvä 4-vuotias loistopaikalla. Sen ikätoveri 11 TRUE NOICE on myös mielenkiintoinen, mutta joutuu antamaan lähtöpaikoissa tasoitusta. 10 ZAGAT väläyttelee välillä loistoesityksiä ja 9 HERE COMES THE SUN puurtaa jatkuvasti toton tuntumaan.

Jättisuosikkia tuskin löytyy kolmannestakaan kohteesta. 4 MASTERSTROKE ARIA lukeutuu suosikeihin ja saa nyt Olli Koivusen rattailleen. 6 GRAINFIELD EMMA hävisi 1. syyskuuta edellä mainitulle ja hakee nyt revanssia. 8 TAIGO BLESSED vaikuttaa olevan erinomaisessa kunnossa, mutta lähtöpaikka on surkea. Harvakseltaan kilpaillut 3 ROBERT MAGUIRE omaa kykyjä tämän lähdön voittoon, mutta kunto on hieman arvoitus.

Jenkkitamma 5 THE NEXT ONE US (kuvassa) aloitti Suomen uransa kevättalvella Porissa heti voitolla. Olli Koivusen ohjastama tamma on sittemmin tehnyt hienon kauden tienaamalla yli 25 000 euroa. Voittoja on kertynyt viisi ja kakkosia saman verran. Tamma viihtyy tällä pikamatkalla ja on suosikki. 2 FINLAND on siirtynyt Ruotsista Suomeen ja tekee mielenkiintoisen debyytin Riina Rekilän itse ohjastamana. 3 ENJOY PEPPER on nopea ja aina pikamatkoilla kova vastus. 6 WERNER ORS on yksi mahdollisista, mutta juoksunkin täytyy onnistua.

Toto5-peli päätetään hienoon suomenhevosvolttiin. 6 KRETONKI on tehnyt työteliään kauden ja noussut paljon sarjoissaan. Se on taas yksi mahdollisista. 9 AMORIINI starttaa mielenkiintoiselta juoksuradalta ja voisi lähtötohinoiden onnistuessa saada hyvät asetelmat. 15 YPÄJÄ LUOTSI lähtee kisaan pisimmältä 60 metrin takamatkalta. Tehtävä on varmasti haastava, muttei kuitenkaan mahdoton. 13 HOTLINKI on pitänyt vähän kilpailutaukoa ja mielenkiinnolla seurataan, missä kunnossa se palaa radoille.

Lipun raveihin voit ostaa ennakkoon Ticketmasterin verkkokaupasta:

Porin ravit lippuja | pe 24 syysk. 21 18:00 PORIN RAVIRATA, PORI | Ticketmaster Suomi

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.