Unbounded Stride lähellä voittoa perjantaina

Porissa kilpaillaan seuraavaksi perjantaina 19. maaliskuuta klo 18 alkaen. Porin ravi-ilta pitää sisällään kymmenen totolähtöä. Illan pääpelinä pelataan Toto5 lähtöihin 4-8. Päivän Duo on tarjolla lähtöihin 8-9 ja Troikat lähtöihin 7 ja 9. Voittaja-, sija- ja kaksaripeli on tarjolla jokaiseen totolähtöön. Näihin kyseisiin raveihin ei yleisöllä ole vieläkään pääsyä koronavirukseen liittyvien rajoitusten vuoksi. Raveja voit seurata kotisohvalta käsin TotoTV:stä osoitteessa veikkaustv.fi.

Toto5-pelin avauskohteessa kilpailee heti hyvä varmaehdokas. 4 KARLO kisaa hyvin istuvassa sarjassa. Kun ruuna on esittänyt niin vahvaa kuntoa, on se varmasti lähellä voittoa tällä 2600 metrin matkalla. 5 LAYLA kiihdyttää matkaan suosikin viereltä ja saa rattailleen tällä kertaa Harri Koivusen, kun vakiokuski Seppo Markkula on juurikin Karlon rattailla. 6 YPÄJÄ LUOTSI lähtee matkaan edellä mainittuihin verraten 20 metriä taaempaa. Ruuna on naputellut sijoituksia viime aikoina kolmen-neljän joukkoon ja mielii varmasti jo kultaakin. Voiton lipeäminen tämän kolmikon ulkopuolelle olisi yllätys.

6 GREAT HURRICANE vieraili Porissa 5. maaliskuuta ja nappasi uransa avausvoiton. Tässä sillä on realistinen mahdollisuus ottaa toinen heti perään. Antti Teivainen ohjastaa 6-vuotiasta ruunaa. 1 DEMIRCI on lahjakas 4-vuotias tamma. Lähtöpaikka on erinomainen ja siitä on varmasti hyvä osallistua voittotaistoon kotiradalla. 2 HE’S A HORSE on niin ikään huippupaikalla. Ruuna avaa nyt 5-vuotiskautensa, kun taukoa on kertynyt melko tarkkaan neljä kuukautta. Harri Koivusen talli on tottunut menestymään Porissa ja näin ollen 8 ROBERT on myös sellainen, jota ei voi unohtaa laskuista.

Kolmannessa kohteessa on hevosia neljällä eri paalulla. 4 WINETTO lähtee matkaan 20 metrin takamatkalta. Varsin hyvillä sijoituksilla uransa avannut ruuna joutunee nyt parantamaan tasoitusennätystään reilusti voittoa ajatellen. Toki sitä varaa värkeistä löytynee. 10 PATE POLLEA on ollut tämän vuoden starteissaan erinomainen ja hakee jo vuoden kuudetta totosijaa, tietysti voitto ensisijaisesti mielessään. 6 TOSI INNOKAS, 9 ERKKAUS ja 12 HUIMANNI ovat myös pelihevosia.

Milla Pitkäsen valmentaman 1 UNBOUNDED STRIDEN (kuvassa) 4-vuotiskausi ei sujunut aivan odotusten mukaan, mutta nyt käynnissä oleva 5-vuotiskausi on lähtenyt mukavasti käyntiin. Ruuna voitti tämän kuun alussa Porissa ja varmasti pyrkii nyt hyvältä paikalta jatkamaan voittojen tiellä kohti kovempia lähtöjä. 2 THE NEXT ONE US on mielenkiintoinen haastaja. 4-vuotiaaksi kääntynyt tamma aloittaa nyt uudessa kotimaassaan Harri Koivusen käsistä. Yhdysvalloista Suomeen muuttanut Muscle Hillin tytär on Atlantin toisella puolella tekaissut ennätyksekseen 11,2a/1609m, mutta toki siitä on melko vaikea tehdä mitään johtopäätöksiä. 6 HOLA ALEJANDRO on Demircin ohella toinen Aarre Multasen menestyssauma perjantai-illalle. Se ei viimeksi hävinnyt Unbounded Stridelle kovin paljoa, mutta nyt juoksusta voi tulla vaativampi. 11 FRANCKY DES MOLLES kilpailee niin ikään kotiradallaan. Tasaista jälkeä tehnyt ruuna ei ole tänä vuonna onnistunut voittamaan ja on se nytkin takarivistä haastavaa.

3 HE IS IN on päätöskohteen suosikki. Olli Koivunen pääsee ruunalla matkaan hyvältä lähtöpaikalta. Lähtö on kokonaisuudessaan melko haastavan oloinen pelikohde. 10 ZOOM ZOOM ja 11 Q-REX OAK voisivat olla taistossa, mutta juoksun täytyy takarivistä onnistua. 7 JIMPETO JOY tuo lähtöön tietyllä tavalla eksotiikkaa, sillä se on Sloveniassa syntynyt ruuna. Ruotsista alkuvuodesta Suomeen siirtynyt hevonen kilpailee nyt kolmannen starttinsa Kari Lehtosen valmennuksesta. Tasaisessa lähdössä on useita mahdollisia voittajaehdokkaita.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.