Vauhdikkaat Yrittäjäravit nyt perjantaina!

Perjantaina 20. elokuuta klo 18 alkaen Porissa kilpaillaan jo perinteiseksi muodostuneet Yrittäjäravit ja kaikki ravien totolähdöt ovat Satakunnan Yrittäjien jäsenyritysten nimikkolähtöjä. Tällä kertaa ohjelmassa on kymmenen totolähtöä, jotka kaikki kilpaillaan amerikkalaiseen tyyliin 1600 metrin matkalla ja autolähetystavalla. Totopelien puolella illan pääpeli on Toto5 (L4-8). Troikkaa voi pelata lähtöihin 7 ja 9. Päivän Duo on lähdöissä 7-8. Jokaiseen lähtöön on tarjolla peruspelit voittaja, sija ja kaksari. Ennakkolipun voit ostaa Ticketmasterin verkkokaupasta Porin ravit lippuja | pe 20 elok. 21 18:00 PORIN RAVIRATA, PORI | Ticketmaster Suomi

Toto5-pelin avaa ravi-illan kovatasoisin lämminverilähtö. Lähtö on rajattu hevosille, joiden ennätys on 1.11,0 tai hitaampi. Vuoden 2018 St. Leger -voittaja 7 CLUB NORD ELIT (kuvassa) tähdittää lähtöä ollen sen ainoa tamma. Helpolla voitto ei kuitenkaan irtoa, koska vastustakin piisaa. 3 SHADOW OF BRISBANE tekee takuuvarmaa työtä, mutta viimeisestä voitosta on jo ehtinyt vierähtää tovi. 6 SUNBEAM on kilpaillut tämän kesän vain montélähdöissä ja mielenkiinnolla seurataan, miten pyörät pyörivät kärrylähdössä. Rata 2 ja lyhyt matka ovat varmasti 2 GRAINFIELD OLIVERIN mieleen, joka tiedetään rivakaksi starttariksi. 9 NORTH LEXUS ei ole kilpaillut kesäkuun alun jälkeen, mutta ei senkään voitto suurena yllätyksenä tulisi.

Toisessa kohteessa on pari mielenkiintoista nuorta nousevaa hevosta. Nämä ovat 6 VIISORI ja 8 BRILJANTTI BUUGI. Ensin mainittu on 6-vuotias ja jälkimmäinen vasta 5-vuotias. Niillä vaikuttaisi olevan hyvä kapasiteetti tähän lähtöön. 9 SOFIANNA PEE on nopea tamma, mutta kaksi edellistä starttia on pilaantunut pitkään laukkaan. 1 ROKKA VEIKKA on näistä asetelmista myös mielenkiintoinen.

Kovalla voittoprosentilla uransa aloittanut 2 BWT ELLOSPANK on kolmannen kohteen perusmerkkejä. Kulunut vuosi ei ole tosin sujunut kovin valoisissa merkeissä ja viimeisestä voitosta on vierähtänyt lähes 9 kuukautta. 4 VERY GONE FACE meni kesällä Vermossa 11-alkuisen tuloksen, joka olisi tässä lähdössä todella kovaa valuuttaa. Kotiradan 9 FRANCKY DES MOLLES viimeisteli kuntoaan sunnuntaina Kankaanpään paikallisraveissa ja voitti laukkamerkinnän jälkeen. 5 ACORN SHELL saa nyt rattailleen Jukka Torvisen ja voi yllättää.

Neljäs kohde ja samalla Troikka-lähtö tarjoilee pelillisesti paljon mielenkiintoa. Kiharaisen lähdön voittajan ennustaminen on vaikeaa. 9 GLOBAL VENTURE on Ruotsissa uransa aloittanut 6-vuotias ruuna, joka tekee nyt debyyttinsä Tapio Mäki-Tulokkaan osaavista käsistä. Takana on kuitenkin pitkä tauko. 12 SAMURAI COMERY sai lähtöön umpisurkean lähtöpaikan ja voittoon asti voi olla liikaa kierrettävää. Kokonaan silti ruunaa ei voi unohtaa. 1 ENJOY PEPPER sai puolestaan namupaikan, nimittäin nopea starttari pystynee hyödyntämään sisäradan. 5 MR BIG MONEY on vähän ylisarjassa, eikä oikein lyhyt matkakaan sovi parhaiten. Kahdesta viime startistakin on alla hylkäykset, joten voisi kuvitella, että sillä ei ole voittoon asiaa. Toisaalta hyvinä päivinään se osaa olla todella hyvä.

Toto5-pelin päätöskohde vaikuttaa erittäin tasaiselta ja lienee myös tasaisesti pelattu. 2 JULIUS ARES, 5 LAURENZ VON BENTZ, 7 ANGEL MARANATA, 10 EMBOSSED LEMON ja 12 KINGS ISLAND KING ainakin löytynevät monilta kuiteilta.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.