Ingman

​Jäätelöherkkuja suomalaiseen makuun. Ingman tarjoaa suomalaisille jäätelönystäville niin kotimaiset klassikot kuin kansainväliset menestysmerkit!


Vuodesta 2011 alkaen Ingman -jäätelöt ovat olleet osa Unileverin konsernia. Ingman-jäätelöillä on kuitenkin pitkät perinteet jäätelönvalmistuksessa. Ingman pyrkii toiminnassaan keskittymään korkealuokkaisiin, hyvänmakuisiin ja turvallisiin tuotteisiin, jotka tarjoavat pieniä onnen hetkiä suomalaisten ihmisten elämään. Ingman-tuotemerkki näkyy lähes kaikissa jäätelötuotesegmenteissä. Ingman on tuonut ensimmäisenä Suomen jäätelömarkkinoille monia uusia tuotteita, mm. aikansa ensimmäisen premium-jäätelöpuikon, pakatut jäätelötuutit, jättituutit sekä soijapohjaisen jäätelön.

Niin Suomessa kuin kansainvälisestikin kaikkien Unileverin jäätelötoimintojen yhteinen symboli on pelkistetty sydänkuvio. Symboli näkyy vuodesta 2012 eteenpäin myös kaikissa Ingmanin tuotepakkauksissa, jäätelöaltaissa sekä mainosmateriaaleissa. Unileverillä on jäätelötehtaita ympäri Eurooppaa. Pitkään markkinoilla olleet suomalaiset klassikot, kuten esimerkiksi Kingis, Jättis ja yhden litran pakkaukset valmistetaan Suomessa, Sipoon tehtaalla. Tuotannossa laadukkaat raaka-aineet ovat meille kunnia-asia ja pakkauksissa oleva Avainlippu-tunnus viestii korkeasta kotimaisuusasteesta.

http://www.ingman.fi/default.aspx