Elitloppet, lauantaina päävoitto jopa 5,3 miljoonaa euroa - Pelaa pelipisteellä!

Elitloppet-viikonloppu sisältää mm. kaksi Toto75-yhteiskierrosta, finaalipelin ja runsaasti myös muuta pelattavaa yhteispooliin. ​Lauantain RuotsinToto75-pelissä on jaossa myös 2,23 miljoonan euron Jackpot!
Tunnelmaa viime vuoden Elitloppetista.
Tunnelmaa viime vuoden Elitloppetista.

Elitloppet-raveissa mm. kaksi Toto75-yhteiskierrosta ja Finaalipeli

Yksi ravivuoden kohokohdista, Elitloppet, koittaa tulevana viikonloppuna. Jo perjantaina starttaavassa raviurheilun huippuviikonlopussa on mukana useita suomalaisedustajia ja pelattavaa on runsaasti. Kaikki pelit pelataan pohjoismaiseen yhteispooliin ja käytössä ovat Ruotsin Toto-pelisäännöt. Pelikupongilla pelattaessa merkitään kaikissa pelimuodoissa ratanumeroksi 50.

Toto75-peliä pelataan lauantaina ja sunnuntaina. Lauantain Toto75-pelissä on jaossa 2,23 miljoonan euron jackpot! Päävoitto voi kohota jackpotin myötä peräti 5,3 miljoonaan euroon. Lauantaina Toto75 pelataan lähtöihin 6-13 (pl. lähtö 9) ja peliaika päättyy n. klo 15.30. Lähtönä 9 starttaava Sweden Cup –finaali ei kuulu Toto75-peliin.
Sunnuntaina Toto75 pelataan lähtöihin 7-13 ja peliaika päättyy n. klo 15.30.

Elitloppet-finaalin tulojärjestystä pelata jo ennen ensimmäistä karsintalähtöä. Elitloppet-karsintalähdöt ravataan sunnuntaina Solvallan lähdöissä 8 (n. klo 15.55) ja 9 (n. klo 16.22). Jälkimmäisessä karsintalähdössä nähdään myös Finlandia-ajon voittaja Bret Boko. Finaalipelissä pelimuodot ovat Voittaja, Kaksari ja Troikka. Pelissä ovat mukana kaikki Elitloppetin karsintalähtöihin osallistuvat hevoset. Peliaika päättyy, kun ensimmäinen karsintalähtö starttaa. Elitloppetin voittaja ja finaalipelin voitonjako ratkeaa lähdössä 14 (n. klo 18.35).

Fintoto tuottaa Elitloppet-viikonlopulle extra-laajan vihjepaketin molemmille päiville. Vihjepaketti löytyy perjantaina osoitteesta fintoto.fi. Hevoskohtaiset vihjeet osoitteessa www.totomyynti.fi

Tällä viikolla Ruotsin ravien Voittaja-pelissä tavallista korkeampi palautusprosentti

Ruotsin peleissä vietetään nyt VoittajaViikkoa ja nautitaan tavallista korkeammasta Voittaja-pelin palautusprosentista. Sunnuntaihin 31.5. saakka Voittaja-pelin palautusprosentti on 85 normaalin 80 prosentin sijaan. Tämä nostaa Voittaja-pelin kertoimia ja pelaajien saamia voittoja. Käytännössä kertoimet nousevat runsaalla 6 prosentilla. Esim. viime vuonna Elitloppet-viikonlopun neljävuotiseliitin voittaneen Corkyn kerroin olisi noussut 8,81:sta lukemiin 9,36.

Pelaa Totopelipisteessä!