Lue Kultaloimi 2015 kuulumiset Salamalehdestä - Satakunnan alueen hevosharrastajien yhteisestä jäsenlehdestä!

Salamalehdessä juttua mm. Kultaloimiraveista, ravimatkasta Finlandia-ajoon ja Hevosklinikasta.
Kati Lindsbergin valmentama huippuhevonen Big Sky Hurricane lähtee sisäradalta matkaan tavoittelemaan 10 000 euroa Kultaloimessa.
Kati Lindsbergin valmentama huippuhevonen Big Sky Hurricane lähtee sisäradalta matkaan tavoittelemaan 10 000 euroa Kultaloimessa.

Porin ravien kevät huipentuu jälleen perinteisiin Kultaloimiraveihin. Lauantaina 25.4.2015 ravataan klo 14:00 alkaen Toto76-ravien merkeissä. Luvassa on todellista huippuraviurheilua valtakunnan parhaitten lämminveristen johdolla. Suomenhevosten puolella tulevaisuuden kuninkuus- ja kuningatarkilpailijat ottavat yhteen ennakkomaksullisessa Satakunta Senior -suurkilpailussa. Kirsikkana kakun päällä on vielä Vermon, Porin, Turun ja Kouvolan raviratojen yhteiskilpailun Fast Cupin finaali.

Järjestyksessään 44. Kultaloimi vaikuttaisi tänä vuonna olevan kahden huippuhevosen tiukka vääntö. Arvontakone oli tällä kertaa Big Sky Hurricanen puolella, joka sai auton taakse radan 1. Kovin haastaja, Markku Niemisen Bret Boko arvottiin puolestaan radalle kuusi. Muun muassa Solvallan Elitloppet-raveissa viime vuonna suomalaisyleisöä voitollaan ihastuttanut Bret Boko tunnetaan lähtönopeudestaan ja nähtäväksi jää, voisiko se yllättää Big Sky Hurricanen jo lähtökiihdytyksestä sen ulkopuolelta. Toisaalta niin monesti se kahden kauppa onkin todellisuudessa kolmannen korvapuusti.

Ennakkomaksullisen suurkilpailun Satakunta-ajon sisarkisa Satakunta Senior on tällä kertaa todella mielenkiintoinen, kun maamme parhaat suomenhevosvarsat matsaavat toisiaan vastaan. Koivikon Kalle tunnetaan ikäluokkansa hallitsijana ja se saa vastaansa nyt kovia haastajia. Costello on noussut alkuvuoden huimilla esityksillään ikäluokkansa kärkikastiin ja se noteerataan varhain. Pörnä-Tytön upea voitto Porin Kuninkuusraviviikonlopulta muistetaan, kun se kukisti itsensä Koivikon Kallen. Nyt kauttaan aloitteleva Pörnä-Tyttö saa tammana 20 metriä etumatkaa Koivikon Kalleen. Teemu Okkolinin viisivuotias suojatti Vitter tehtaili viimekertaisessa Vermon juoksussaan uuden ikäluokkansa suomenennätyksen ja huomioidaan myös.

Porin huippuraveissa ravataan 12 mielenkiintoista pelilähtöä. Toto76-peli pelataan lähtöihin 4-10 ja sen palautusaika päättyy aikataulun mukaan klo 15:30. Lämpimästi tervetuloa paikan päälle Porin raviradalle seuraamaan suomalaista huippuraviurheilua!

Pelivihjeet >>


Käsiohjelma >>


Lue Salamalehti tästä >>


Tallikommentit >>


Lue myös seuraavat

Menu Kultaloimi 25.4.2015

Kultaloimen Menussa mm. Kivikylän ja Valtasen paikallisia herkkuja!

Lue lisää

Mukana Kultaloimiraveissa

Katso kaikki lähtöjen sponsorit jotka ovat mukana Kultaloimiraveissa 2015!

Lue lisää

Kultaloimitunnelmia vuodelta 2013!

Varaa paikkasi Porin ravikevään päätapahtumaan Kultaloimiraveihin!

Huhtikuun lopulla lauantaina 25.4. ravataan Porissa perinteiset Kultaloimiravit

Lue lisää