MTV

MTV on suomalainen mediayhtiö, jonka juuret ulottuvat tv-toiminnan alkuvuosikymmeniin 1950-luvun Suomessa. Pienestä toimijasta on sittemmin kasvanut suuri mediayhtiö joka uutisoi, viihdyttää ja luo elämyksiä 24 tuntia vuorokaudessa.


MTV:hen kuuluvat Suomen johtavat mediat niin tv:ssä, radiossa kuin verkossakin. MTV3, Sub ja AVA ovat koko kansan tuntemia, maksuttomia tv-kanavia. Maksullisia tv-palveluja voi seurata MTV Total -paketin kautta. Se koostuu useista urheilua, elokuvia, sarjoja, dokumentteja ja lastenohjelmia esittävistä kanavista.

Verkossa MTV:n merkittävimmät sivustot ovat mtv.fi ja radionova.fi. MTV Katsomo tarjoaa MTV:n kanavien ohjelmat netissä. Verkossa toimivan Filmnetin kautta voi seurata C More -kanavien sarjoja ja elokuvia. MTV:hen kuuluu myös Suomen kuunnelluin kaupallinen radiokanava Radio Nova.

MTV:n omistaa mediayhtiö Bonnier AB. Bonnier on 1804 perustettu ruotsalainen perheyhtiö, joka toimii 15 maassa. Sen liiketoiminta-alueita ovat sähköisen viestinnän lisäksi yrityslehdet, päivälehdet, kirjat, aikakauslehdet, elokuvat ja musiikki. Kaikkiaan Bonnierin palveluksessa on noin 11 000 työntekijää.

http://www.mtv.fi/