Pelivihjeet lauantain St. Leger Toto75-raveihin

Katso ravitietäjä Jouni Toroskan laatimat vihjeet hienoihin St. Leger Toto75-raveihin

Lähtö 01

A)2,11
B)10,4,1,7
C)12,9,8,5,3

SATAKUNNAN ALUEEN HEVOSJALOSTUSLIITTO RY –LÄHTÖ. (2) HUNTERS HERO on Porin Toto75-ravien avauslähdön ykkösrankkaus. Kyseessä on nopea avaaja, joka juossee tässä keulassa. Avausstartissaan Tuija Irrin tallista Hunters Hero juoksi lyhyen lähtölaukkansa jälkeen 4. ulkona, mistä ylsi hyväksyttävällä suorituksella neljänneksi. (11) MILLSTONE'S PIN UP ei ole vielä toistaiseksi menestynyt kykyjensä mukaisesti. Toissakertaisessa kovassa Villinmiehen Tammakilpailun karsintalähdössä Millstone's Pin Up oli ymmärrettävästi täysin riittämätön, mutta suorituksessa oli kuitenkin rahasarjoihin suhteutettuna positiivistakin signaalia. Viimeksi peli pilaantui laukkaan johtopaikalta ensimmäiseen kaarteeseen mentäessä. Tämänkertainen tehtävä on sen verran arkinen, että menopäällä ollessaan Millstone's Pin Up voi vaikka voittaa. (10) THUNDERBERG pääsee aloittamaan taukonsa jälkeen sopivasta tehtävästä. Taukoa edeltäneiden suoritusten kaltaisella esityksellä otellaan tämän lähdön totosijoista. (4) ELLA BOKO on sekin ravatessaan tiukka kärkisijojen tavoittelija. Kyseessä on Tammakriteriumin finalisti. (1) CHESTATEE teki kesällä tasaisen varmoja suorituksia. Myös (7) SUNDSVIK CHIANTI on ihan asiallinen hevonen tähän lähtöön. Vahvuutena on muita kanssakilpailijoita paljon suurempi kilpailurutiini.

Lähtö 02

A)10,2
B)3,8,7,11,5,9,4,6,1
C)-

JUNNUSTARTTI-FINAALI. (10) TULIPALO voitti Teivossa johtopaikalta sen verran hallitusti, että on takarivistäkin selvähkö suosikki. (2) VOLSURITAR oli samaisessa Teivon kisassa hyvä kakkonen. Startti palveli varmasti jatkoa, sillä tammalla oli kovin vauhti päällä oikeaoppisesti maalin kohdalla. (3) LAURILAN ESTERI olisi hyvinkin voinut taistella Teivossa Volsurittaren kanssa kakkossijasta, ellei olisi laukannut loppusuoran alussa. (8) METKU MAINIOlla ajettiin Teivossa hieman turhan optimistisesti, sillä Seppo Markkula nosti tamman puolimatkassa keulasta voittaneen Tulipalon takaa tämän rinnalle. Metku Mainio taipui kaksaritaistosta loppusuoralle tultaessa, mutta oli kelpo neljäs. Tamman olemuskin oli positiivinen. (7) PIIVIESKA läpäisi kokeen alle 1.40-tuloksella, joten uran ensimmäistä todellista kilpailua odotetaan mielenkiinnolla. Seuraavina rankingissa tulevat erittäin taitavien suomenhevosmiesten valmentamat (11) CARMIKAS ja (5) KRÄÄSÄ.

Lähtö 03

A)10,3
B)4,1,12,11,9
C)2,5,7,6,8

ALL TIME JACKPOT – TOTO75 VERMO 22.11. –LÄHTÖ. Päivän raveissa ajetaan kaksi lähtöä tätä samaa sarjaa ja tämä on niistä selvästi kovatasoisempi. (10) PREDATOR ICON menetti Turussa johtopaikan ensimmäiseen kaarteeseen mentäessä, mutta haki johtopaikan uudelleen itselleen ennen 09,5-kyytisen avauspuolikkaan täyttymistä. Kirivaiheessa ruunan voitto ei ollut millään tavoin uhattuna. Predator Icon on parhaimmillaan keulasta, joten takarivin paikka on iso miinus. Siitä huolimatta Harri Koivusen suojatti kohoaa tässä viime esityksen perusteella ykköshevoseksi. Edessä on nopeat avaajat, joten Predator Icon voi päästä takarivistä sujuvasti läpi. Ruuna saattaa juosta tässä johtavan rinnalla. (3) SECRET PILOT on erittäin todennäköinen keulahevonen. Pikamatkalla Tapani Salojensaari tuskin on halukas luopumaan keulapaikasta Predator Iconillekaan, vaikka tämä tulisi nopeasti johtavan rinnalle. Varsinkin, kun alla on viime viikolta kaksi tyylipuhdasta voittoa. Näistä ensimmäinen tuli keulasta. (4) CLASSIC FRIDO laukkasi viimeksi ensimmäisen kaarteen lopussa, kun oli edennyt johtopaikalle. Laukan jälkeen ruuna kulki taustalla ihan mukavasti. Päätöskierros sujui 14,6-vauhdilla. Vaikka sijoitukset ovat heikentyneet, on kunto pysynyt samana. Optimaalinen juoksupaikka olisi Secret Pilotin selkä 2. sisällä. Varsinkin sieltä Classic Frido ottelisi kärkisijoista. (1) FAME LAUKKO olisi parhaimmillaan keulasta, vaikka viimeksi 3. sisältä voittikin. Tamman lähtönopeus ei kuitenkaan erittäin todennäköisesti riitä johtopaikan pitämiseen, eikä paikka johtavan takanakaan ole itsestään selvyys. (12) SWEET HOPE on hyvin sarjassa sisällä, ja kuntokäyräkin osoittaa ylöspäin. Lähtöasetelmien vuoksi voittotaistoon ei ole kuitenkaan helppo nousta. Myös (11) BENITO KIEVITSHOFin kohdalla lähtöasetelmat ovat haastavat. Pikamatkakaan ei ole tuoreelle 75-voittajalle eduksi.

Lähtö 04

A)15,4,6,14,11
B)7,12,2,1,13,8
C)3,5,9,10

LÄHITAPIOLA SATAKUNTA-AJO. Satakunta-ajo on jälleen kerran erittäin mielenkiintoinen kilpailu. Kriteriumin sankari (15) SÄIHKEEN SÄPINÄ kohoaa yhtenä karsintavoittajista niukaksi ykköshevoseksi, mutta mikään itsestään selvä juttu voiton nappaaminen tässä lähdössä ei todellakaan ole. Kierrettäviä on enemmän kuin karsintalähdössä ja lisäksi taso on tietysti kauttaaltaan kovempi kuin karsinnassa. Niinpä minkäänlaisiin hapuiluihin tai ylimääräisiin häiriöihin ei ainakaan ole varaa. (4) TERHON TUURI saa vahvistuksena ohjiinsa Kari Rosimon ja on erittäin mielenkiintoinen. Terhon Tuuri ei ole kovinkaan nopea, mutta se jaksaa puurtaa. Karsintalähdössä Terhon Tuuri oli vielä Säihkeen Säpinän edellä laukatessaan loppukaarteessa johtavan rinnalta. (6) UNICA on ottanut viime voittonsa keulasta, ja Esa Holopainen panostanee nytkin tosissaan lähtöön johtopaikka tähtäimenään. Vieskerin tytär vaikuttaa sangen ravivarmalta aloittelijalta. (14) PERTTURI oli Kriteriumin finaalissa hienosti Säihkeen Säpinän jälkeen toinen. Villiarin poika olisi taistellut tiukasti Satakunta-ajon karsintalähdön voitosta, ellei olisi retkuillut päätöspuolikkaalla. Mikäli Pertturi keskittyy hommaan tosissaan, nousee Timo Salmelan valmennettava pitkältä takamatkaltakin korkealle. (11) VALTRAN PIMU oli karsintalähdössä johtavan rinnalta kelpo neljäs. Nyt starttiväli on sopivampi ja juoksustakin tulee toisenlainen. Valtran Pimu voi hyvinkin olla tämän lähdön jokerikortti. Tammalla on rutiinia kovista lähdöistä. (7) TURON TAIKA ROLS hävisi karsintalähdössä johtopaikalta vain Säihkeen Säpinälle. Nyt todennäköisin juoksupaikka on Unican selkä 2. sisällä, muttei johtopaikkakaan toki ole kokonaan poissuljettu vaihtoehto. Voitto yllättäisi, mutta totosija ei. (12) MÖKIN TÄHTI eteni karsintalähdössä kakkoseksi tarkalla ajosuorituksella. Kyseessä on kehityskelpoinen 4-vuotias, mutta nyt yhtä onnistunutta juoksua on vaikea saada.

Lähtö 05

A)6
B)2,1,4,11,3,5,12,10,9
C)8,7

SF-CARAVAN RY –LÄHTÖ. (6) CALLUM on voittanut kaikki tauon jälkeiset kilpailunsa hallitusti. Nyt rima kohoaa selvästi, mutta kyseessä on väkivahva puurtaja, joka muun muassa kesällä Vermossa sijoittui ennätysajallaan kakkoseksi keulasta voittaneen hurjan Jaqueline Mon Amin rinnalta. Tässä lähdössä väkivahvuutta saatetaan todellakin tarvita, sillä Callum voi jäädä johtavan rinnalle. (2) BLACK DUNNOCK suorittaa jatkuvasti hyvällä tasolla ja on loistopaikalta ilman muuta suosikkeja. (1) EROS CANE on Callumin tavoin vahva puurtaja. Viimekertaisessa Lahden 75-lähdössä King Canen poika hävisi vain Star Martinille, vaikka kiersi alkumatkan kolmatta rataa ja taivalsi viimeiset puolitoista kierrosta johtavan rinnalla. Ykkösradalta Eros Canellä on pussiin jäämisen riski. Kova matkavauhti olisi eduksi. (4) TINO PILE on aloittanut Suomen uransa hienosti kakkossijalla ja voitolla. Ennakkotietojen mukaan kyseessä pitäisi olla nopea avaaja. (11) ADAM K.C. on ollut Suomessa aina hyvä. Ruuna on täysin realistinen voittaja, mutta lähtöasetelmat laskevat sen kuitenkin hyvätasoisen lähdön viidenneksi. (3) O'LITTLEBIGJOE on vahva menijä, joka hyötyisi kurakelistä. (5) VIVAD POPPET kiri viimeksi toivottomista asemista mukavasti, mutta voittoa ajatellen rima on kyllä tässä lähdössä korkealla.

Lähtö 06

A)9
B)2,11,10,3,5,7,6,8,4,12,1
C)-

KIVIKYLÄN KOTIPALVAAMO –LÄHTÖ. (9) VIINUN TUURI ei pääse takarivistä hyödyntämään rajua lähtönopeuttaan. Turon poika kilpailee kuitenkin niin mainiossa iskussa, että nousee silti selväksi suosikiksi. Viimeksi Lahdessa Viinun Tuuri voitti johtopaikalta 75-finaalilähdön varmaan tyyliin ennen takamatkalta matkaan lähteneitä Tuli-Ritaria ja Tuikun Pojua. Tätä edeltäneessä Vermon kisassa Viinun Tuuri kamppaili loppuun asti voitosta, vaikka jäi 18,5-vauhtisessa avauksessa johtavan rinnalle. Edessä on nopea avaaja, joten Viinun Tuuri päässee takarivistä huolimatta kelvollisiin asemiin. (2) VIPPASKONSTI voitti Vermon keskiviikon välistarttinsa varmasti edettyään johtopaikalle 1500 jäljellä. Mikä tärkeintä, ravi pysyi täysipainoisena maaliin asti. Johtopaikka ei ole täysin saletissa, mutta se olisi ilman muuta mieluisin juoksupaikka. (11) SELISELI on erittäin vauhdikas tamma, joten pikamatka sopii mainiosti. Mikäli Seliseli pääsee iskemään hyvän selkäjuoksun jälkeen lyhyellä kirillä, on se vaarallinen. (10) TANHUAN TOIVO vaikuttaisi olevan parhaimmillaan keulajuoksulla, vaikka olikin viimeksi Lahdessa hyvä kakkonen 4. ulkoa. Niinpä takarivin paikka on vastaan. Viinun Tuurin kukistaminen yllättäisi, mutta kakkossija ei. (3) VILLIKUNKKU on alisuorittanut viime aikoina. Resurssit kyllä riittäisivät taistella kärkisijoista. (5) SUIKETAR on ollut viime starteissa kirivaiheessa pääasiassa oikein vaisu. Nyt kun vauhdikas tamma on kuitenkin mielimatkallaan ja juossee tässä joko keulassa tai 2. sisällä, ei sitä voi kokonaan unohtaa.

Lähtö 07

A)5,8,9,7,10,6
B)1,2,11,4,3,12
C)–

RAVIKAUPPA.FI –LÄHTÖ. Kyvyt Esiin -divisioonat ovat yleensä aina tasaisia lähtöjä ja vaikeasti veikattavia, eikä tämänkertainen lähtö tee poikkeusta. (5) ROBOCOP XO kohoaa niukaksi ykkösvihjeeksi. Ruuna on aloittanut uransa neljällä kaksarisijoituksella, ja suoritukset ovat olleet jatkuvasti hyviä. Antti Teivaisen ajokki voi hyvinkin edetä tässä keulaan. (8) OSCAR FIELDBEE voitti Lappeenrannassa Nuorten Sarjan johtavan rinnalta täysin yläpystyyn. Ruunan luulisi riittävän juoksun onnistuessa tälläkin tasolla. (9) ELENA FOR EVER on kilpaillut viime aikoina kovissa Kasvattajakruunu-lähdöissä. Tähän tehtävään tamma on ilman muuta viime sijoituksiaan vaarallisempi. Lähtöpaikkakin on kirihevoselle hyvä. (7) BLENDIOR voitti viimeksi johtopaikalta oikein varmoin ottein tehden uransa toistaiseksi selvästi parhaan juoksun. Saa nähdä, että minkälainen juoksusta tulee tällä kertaa. Joka tapauksessa kehityskäyrä vaikuttaa nousujohteiselta. (10) LISBETH omaa hyvän kapasiteetin. Takarivin lähtöpaikka on kylläkin starttirakettia vastaan. A-ryhmään mahtuu myös Teivossa johtavan rinnalta ylivoimaisesti voittanut (6) RAPIDO STREAMLINE.

Lähtö 08

A)12
B)4,7,2,10,6,5,9,11,14
C)13,3,8,1

PORIHALLI –LÄHTÖ. (12) SUIVIKAS on kulkenut viime aikoina mainiosti ja kohoaa selväksi ykköshevoseksi. Lahden Valiodivisioonafinaalissa Suivikas jyräsi väkevästi ykköseksi 1200 metrin kirillä 4. ulkoa. Kyseessä on vauhtikestävä menijä, joka ei käytännössä laukkaa millään. (4) TULI-RITARI on kirinyt viime starteissaan jatkuvasti mukavasti. Taulussa on pelkkiä totosijoja, ja totoputken jatkuminen on todennäköistä. Keskipitkä matka sopii mainiosti. (7) TOPPER esitti viimeksi Vermossa vahvaa nousuvirettä sijoittuen epäonnistuneesta juoksusta huolimatta neljänneksi. Myös ulkoinen olemus miellytti kovasti. Viime startin kaltaisena Topper taistelee ravilla aivan kärjessä. (2) ZEUS on turhan epävarma, mutta kunto on edelleen kohdallaan. Keskipitkä matka suosii vahvaa menijää. (10) RAPIN AATOS on sekin fyysisesti vahva menopeli. Ori on kerännyt tänä vuonna hyvän tilin, vaikka on joutunut peräti kahdesti hakemaan vauhtia hylkäysten myötä koelähdön kautta. Teivossa 4. päivä lokakuuta Rapin Aatos laukkasi päätössatasella selvän kakkossijan Köppisen voittamassa lähdössä. (6) PASSITON oli Seinäjoella 2. ulkoa kelpo neljäs, ja tuskinpa alla oleva startti suoritustasoa ainakaan huonontaa. (5) NAHKAPARTURI voi saada voltin viitosradalta hitaan lähdön, minkä jälkeen aivan kärkeen on näin tasokkaassa lähdössä vaikea nousta.

Lähtö 09

A)4,1,3
B)5,12,9,11,10,2,7,6,8
C)–

LÄNSI-SUOMEN OSUUSPANKKI –LÄHTÖ. (4) HERBIE SISU on kova hevonen Hopeadivisioona-lähtöihin, ja on kutakuinkin aina näissä sarjoissa lähdön todennäköisin voittaja – niin nytkin. Herbie Sisu olisi todennäköisesti voittanut viimeisimmän kilpailunsakin ilman loppukaarteen laukkaa, vaikkei ollut sinä päivänä parhaimmillaan. Edellisessä Lappeenrannan kisassa Kati Lindsbergin valmennettava jyräsi pikamatkalla johtavan rinnalta hallittuun voittoon. Saa nähdä pääseekö Herbie Sisu nytkään johtopaikalle, mutta hyvänä päivänään ruuna ei ole tässä lyötävissä johtavan rinnaltakaan. (1) ORDER BY BOSS avaa niin lujaa, että pystyy kuskin halutessa pitämään ykkösradalta johtopaikan. Lappeenrannassa Order By Bossilla ajettiin Herbie Sisua vastaan keulasta ja tuloksena oli hyvä kakkossija. Cantab Hallin poika on tämän lähdön kakkoshevonen niin keulasta kuin Herbie Sisun takaa 2. sisältä. (3) ABSOLUT NEWPORTin osakkeet kasvaisivat tuntuvasti, mikäli Order By Bossilla ajettaisiin keulasta. Tammaa ei kannata unohtaa, vaikka viime sijoitukset ovatkin huonoja. (5) ARCTIC AMERICA on nopea avaaja, joka juossee lopulta kärjen takana. (12) CALLELA LONGSHOT omaa kovan moottorin, mutta lähtöpaikka on tympeä. Lähtöasetelmista huolimatta ruuna suorittanee kirivaiheessa useita ohituksia. (9) BORY voi roikkua kärjen tuntumaan, mutta voitto olisi iso yllätys.

Lähtö 10

A) 9,10
B) 1,8,4,2,5,11,6
C) 3,14,12,7,13

KARJALA ST.LEGER 2014. Tämän vuoden St.Leger vaikuttaa voiton suhteen kahden kovan kaksintaistelulta. Mikäli voittaja on joku muu kuin (9) VENICE tai (10) EXPRESS DUO puhutaan ilman muuta yllätyksestä. Paljon ratkeaa heti kiihdytyksessä, sillä paremman lähdön saanut edennee nopeasti keulaan. Vaikka Express Duo tällä matkalla Kriteriumin voittikin, sopii keskipitkä matka kuitenkin Venicelle suhteellisesti paremmin. Venice on kilpaillut viime aikoina jatkuvasti omalla hyvällä tasollaan, mutta Express Duon suoritukset eivät ole olleet yhtä tasalaatuisia. (1) MOONLIGHT LOVE omaa loistopaikalta täydet totosaumat. Olli Lähtisen valmennettava kilpailee nousuvireessä. Seinäjoen Kasvattajakruunu-alkuerässä Moonlight Love nousi 5. ulkoa kolmanneksi mukavalla 800 metrin kirillä. (8) HARMI'S FRIDO oli viimeksi johtopaikalta aseeton Tomorrowlandia vastaan, mutta kukisti muut selvästi. Nämä tavallista pidemmät matkat suosivat, mutta kyllä voitto on kuitenkin tässä tehtävässä tiukassa. (4) ANGELINA VACATION, (2) ARCTIC EXCELLENCE ja (5) EDEN DUO hakevat paalulta asemia kärjen tuntumasta. Kolmikolla on nappionnistumisella realistinen mahdollisuus ainakin pronssimitaliin.

Lähtö 11

A) 3,8,2
B) 6,4,1,9,10
C) 12,5,7,11

FRAMILL OY –LÄHTÖ. Samaa sarjaa kuin ravien kolmas lähtö, mutta kuitenkin selkeästi heikkotasoisempi. Niinpä nousuvireisellä (3) LIGHTNING MCQUEENillä on loistopaikalta tuhannen taalan tilaisuus kauden avausvoittoonsa. Ori hävisi Seinäjoella Kasvattajakruunu-alkuerässä 3. ulkoa vain Derbyssä neljänneksi sijoittuneelle Big Headachelle. (8) ANDY FARMING on niin hyvin sarjassa sisällä, että ruunalta pitää luokkansa puolesta odottaa ilman muuta menestystä. Viime suoritusten perusteella huippukuntoon on kuitenkin matkaa. (2) MAC DUFF spurttasi Jyväskylässä mukavasti kakkoseksi 4./3. sisältä. Lähtöasetelmat suosivat, eikä edes voitto yllättäisi tässä tehtävässä lainkaan. (6) ABLAZE JAMin kohdalla kiihdytysvaihe on avainroolissa. Kyseessä on varsin vauhdikas avaaja, joka keulasta, 2. sisältä tai 3. sisältä pystyy ottelemaan tämän lähdön totosijoista. Muilta juoksupaikoilta tehtävä vaikeutuisi kuitenkin selvästi. (4) LA HABANA väsyi tiistaina Teivossa 4. sisältä viimeiseksi. Tämänkertainen lyhyt matka sopii paremmin, ja myös vastus on selvästi köykäisempi. Ei kai tamma nytkään voita, mutta totosija on täysin mahdollinen. (1) LAST CODE ei vakuuttanut tauolta paluussaan 2. ulkoa ja jää siksi selkeästi vain haastajaosastolle.

Lähtö 12

A) 5,12,8,7
B) 15,13,14,10,3,2,11,1,4,16
C) 6,9

KALLELAN ORIASEMA –LÄHTÖ. (5) ANNIE BELL on paljon tauluaan kyvykkäämpi ja saa niukan ykkösvihjeen, kun kuskikin vahvistuu. Voltin viitosrata ei tosin ole mikään toivepaikka. Annie Bell kiri Porissa Kasvattajakruunu-välierässä loppusuoraa ihan mukavasti 3. ulkoa. Alla oli lähes puolitoista kuukautta taukoa, joten erittäin todennäköisesti tamma olisi ollut Seinäjoen finaalissa parempi, mutta siellä peli pilaantui jo ensimmäisen takasuoran alussa taklauksesta aiheutuneeseen laukkaan. (12) WHITE EXCEL on kohonnut hurjaan vireeseen. Aiemmin tarkan juoksun vaatinut tamma on kahdesti peräkkäin yltänyt kakkoseksi huolimatta vaativasta juoksupaikasta 2. radalla ilman selkää. Mikäli volttilähtö ei tuota ongelmia, on White Excel erittäin todennäköinen totohevonen. (8) JAILEE on melko epävarma, mutta Turun Kasvattajakruunu-alkuerän kakkossija on oiva näyttö hyvästä vireestä. Edellisessä Lahden kisassakin Jailee paikkasi pahan alkulaukkansa upeasti. (7) LIKE YOU taipui viimeksi 2. radalta ilman selkää. Mikäli Like You päästettäisiin johtopaikalle, kasvaisivat osakkeet tuntuvasti. (15) MADE IN SHADE on vauhdikas tamma, joka olisi parhaimmillaan lyhyellä kirillä. Asetelmat eivät ole tällä kertaa helpot, eikä juoksun onnistuminen ole saletissa. (13) MITY LIGHTNING on sekin vauhdikas tamma, joka niinikään ei ole mitään varsinaista kiertelijätyyppiä. Juoksun onnistuessa kaikki on mahdollista, mutta juoksun epäonnistuessa tamma voi jäädä ilman rahaakin. (14) SWEET MAMA BLUE ja (10) M.T. FRIDA ovat nekin esittäneet kelpo virettä.TOTO4 (lähdöt 8-11)

Pieni systeemi
I 12 Suivikas (4,7)
II 1,3,4 (5,12)
III 9,10 (1,8)
IV 3 Lightning Mcqueen (8,2)
6 riviä*1 euro = 6 euroa

Suuri systeemi
I 2,4,7,10,12 (6,5)
II kaikki
III 9,10 (1,8)
IV 2,3,8 (6,4)
360 riviä*0,20 euroa = 72 euroa

PÄIVÄN DUO (lähdöt 2-3)

Pieni systeemi
I 10 Tulipalo
II 10 Predator Icon
1 yhdistelmä

Suuri systeemi
I 2,10
II 3,10
4 yhdistelmää

TROIKKA (lähtö 5)

Pieni systeemi
I 6 Callum
II 1,2,4,11
III 1,2,3,4,5,11
20 yhdistelmää*0,50 euroa = 10 euroa

Suuri systeemi
I 6 Callum
II 1,2,3,4,5,11
III 1,2,3,4,5,9,10,11,12
48 yhdistelmää*1 euro = 48 euroa

TROIKKA (lähtö 9)

Pieni systeemi
I 4 Herbie Sisu
II 1,3
III 1,2,3,5,9,10,11,12
14 yhdistelmää*0,50 euroa = 7 euroa

Suuri systeemi
I 1,3,4
II 1,2,3,4,5,9,10,11,12
III 1,2,3,4,5,9,10,11,12
168 yhdistelmää*0,50 euroa = 84 euroa

TROIKKA (lähtö 12)

Pieni systeemi
I 5,7,8,12
II 5,7,8,12
III 5,7,8,12
24 yhdistelmää*0,50 euroa = 12 euroa

Suuri systeemi
I 5,7,8,12
II 5,7,8,12,13,15
III 2,3,5,7,8,10,12,13,14,15
160 yhdistelmää*0,50 euroa = 80 euroa

TOTO75 (lähdöt 4-10)

Pieni systeemi
I 4,6,11,14,15 (7,12)
II 6 Callum (2,1)
III 9 Viinun Tuuri (2,11)
IV 5,6,7,8,9,10 (1,2)
V 12 Suivikas (4,7)
VI 1,3,4 (5,12)
VII 9,10 (1,8)
180 riviä*0,05 euroa = 9 euroa

Suuri systeemi
I 2,4,6,7,11,12,14,15 (1,13)
II 1,2,4,6,11 (3,5)
III 9 Viinun Tuuri (2,11)
IV 5,6,7,8,9,10 (1,2)
V 12 Suivikas (4,7)
VI 1,3,4 (5,12)
VII 9,10 (1,8)
1440 riviä*0,05 euroa = 72 euroa


Vihjeet laati Jouni Toroska