Pelivihjeet Porin Toto76-raveihin 25.7.

Jouni Toroskan kuumat pelivihjeet lauantain Toto76-raveihin Poriin

Lähtö 01

A)10
B)1,6,4,5,11,8,7
C)3,12,2,9

(10) BLADY YALUMBA voitti viimeksi Turussa johtopaikalta niin hallitusti, että kohoaa takamatkasta huolimatta tämän 76-päivän avauslähdön selväksi suosikiksi. (1) HOLD’EM SET tekaisi Teivossa täysin hyväksyttävän koelähtösuorituksen ja omaa loistopaikalta hyvät totosaumat. (6) SPARK OF HOPE parantaa hiljalleen menoaan. Porissa Citation Lindyn tytär oli kohtuullinen 2. ulkoa. (4) LITTLE ATLAS on vaikea veikattava, mutta torstainen Riihimäen välistartti antaa varmasti tarkemman kuvan tamman tilanteesta. (5) CHOCO CHIC pinkoi Forssan koelähdössä koko matkan selvähkönä ykkösenä. Jo loppukevään suoritus Kokemäen pokaaliraveissa oli ihan mukava. Voltin viitosradalta ryntäämällä matkaan lähtevällä tammalla on konkreettinen laukkariski, mutta ravilla totosijaan on hyvät mahdollisuudet. (11) LOVE ALLEY’S DON tuli viimeksi Porissa juosten perille, mutta silti kaksarisijoitus olisi pikkuyllätys, koskapa paalulta lähtee matkaan saman tasoisia hevosia. (8) EYECLASS oli Teivossa varsin vetämätön, vaikka lopulta rahaa saikin. Kaksarisijoitus vaatii ilman muuta terävöitymistä.

Lähtö 02

A)5
B)10,6,7,3,4,12,8,2,1,11
C)9

(5) LUMI-KEKE ei saanut Vermon hurjatasoisessa Tawaststjernan Muistoajossa edes rahaa, vaikka pinkoi itsekin huipputuloksen 22,4. Nyt vastassa ei ole saman kaliiberin menijöitä, ja ravilla voitto on väkisinkin lähellä. (10) VIESKERIN VIRVA laukkasi Vermon pitkällä matkalla viimeisen takasuoran lopussa vähintään totosijan. Kunto on mukavalla tolalla, ja ravilla tamma nousee korkealle 40 metrin takamatkasta huolimatta. (6) VELARS esitti touko- kesäkuun starteissaan tulemisen merkkejä. Nyt alla on taas kuukauden starttiväli, mutta viime suoritusten perusteella ruuna on tässä ravatessaan täysin realistinen menestyjä. (7) LUKAS LAX on parantanut selvästi Antti Ala-Rantalan käsissä. Ori on kuitenkin epävarmempi kuin tämän hetken taulu antaa ymmärtää, eikä voltin viitosrata ole todellakaan paras mahdollinen lähtöpaikka. Ravilla kaksarisijaan on toki täydet mahdollisuudet. (3) TEMENTAARI suorittaa tasaisesti. Kuskin vahvistuminen nostaa hieman rankingsijoitusta. (4) SANTAMAAN EERIK on asiallisessa vireessä, mutta loppuun saisi löytyä hieman lisää puristusta.

Lähtö 03

A)4,1,6
B)10,9,3,5,2,11,8
C)12,7

FESTUM –LÄHTÖ. (4) GLOBAL RESOURCE on starttiraketti, jolla on tässä tehtävässä hyvät mahdollisuudet täräyttää pitävään piikkiin. Runsas kuukausi sitten Vermossa Global Resource puolusti johtopaikan 10,5-kyytisellä avauspuolikkaalla, minkä jälkeen taipui lopussa viidenneksi. Tamma pystyy kuitenkin parempaankin, ja lähtökin oli tämänkertaista tasokkaampi. Lisäksi avaus pysyy tässä lähdössä suurella todennäköisyydellä maltillisempana. (1) MAN IN BLACK on kohonnut hyvään vireeseen. Classic Photon poika kesti viimeksi Turussakin mukavasti 2. radalta ilman selkää, vaikka kuudenneksi jäikin. Tässä Kari Lehtosen suojatti saanee asemat 2. tai 3. sisältä, minkä jälkeen pystyy paljoon. (6) KIRSBERG teki maanantaina Turussa elämänsä juoksun. Tamma on muutenkin suorittanut mallikkaasti. Mikäli Turun startti ei paina jaloissa, on totosija erittäin lähellä. (10) EX GRACY oli Mikkelin maililla pirteä kakkonen. Takarivin lähtöpaikka on kuitenkin hieman vastaan. (9) LONELY ATLAS saanee hyvän juoksun, minkä jälkeen voi otella totosijoista. Viimekertainen Porin kolmossija tuli 3. ulkoa. (3) BOEING BOKO pilasi Turussa pelinsä lähtölaukkaan, minkä jälkeen oli taustalla kohtuullinen. Hyvältä paikalta kovasukuista menijää ei voi startti kropassa unohtaa, mutta aivan kuumimpien suosikkien joukkoon Boeing Boko ei kuitenkaan lukeudu. (5) FAVOURITE TRICK kesti tauolta paluussaan hyväksyttävästi juoksupaikan 2. radalla ilman selkää.

Lähtö 04

A)7,9
B)3,2,8,5,4,1
C)6,10,11

KALLELAN ORIASEMA –LÄHTÖ. (7) ABSOLUTE RULER kiri Mikkelissä tilaa saatuaan pirteästi. Lahdessa Classic Responsen tytär oli varma kakkonen keulasta voittaneen Capone Bokon takaa. Tässä tehtävässä kovaan kuntoon kohonnut tamma tavoittelee mielimatkallaan tiukasti kauden avausvoittoa. Varsinkin johtopaikalta Absolute Ruler olisi vaikea voitettava. Tässä on tosin kuolemanpaikkariskikin. Absolute Ruler kyennee nykyvireessään pikamatkalla johtavan rinnaltakin täysipainoiseen suoritukseen, mutta aivan voittoon asti yltäminen kyseiseltä juoksupaikalta onkin sitten jo eri juttu. (9) THULA SANA on sekin mukana sopivassa tehtävässä. Pienessä lähdössä tamma voi päästä takamatkasta huolimatta hyviin iskuasemiin, ja silloin Ari Moilasen ajokki on kyllä loppukirissä tosi vaarallinen. (3) WORLDRECORDSWEEPER on mielimatkallaan. Keulasta tai Absolute Rulerin takaa 2. sisältä tammalla on tässä tehtävässä ilman muuta täydet menestyssaumat, vaikka viime startit eivät ole menestystä tuoneetkaan. (2) IIDA SPEED on kohonnut tasaisen hyvään kuntoon. Voltin kakkosrata lienee kuitenkin pieni riskitekijä. (8) CLUB NORD ROYAL ei ole omimmillaan näillä pikamatkoilla, mutta kunto on ihan kelpo tolalla. (5) CALLELA TOPCLASS, (4) OLIVIA PEPPER ja (1) M.T. FRIDA havittelevat yllätystä.

Lähtö 05

A)9,5,6,3
B)2,10,4,11,12,7,1,8
C)–

KIVIKYLÄN KOTIPALVAAMO –LÄHTÖ. Varsin tasainen lähtö, missä A-ryhmään kohoaa neljä hevosta. (9) DON CORLEON kiri Turun tauolta paluussaan mukavasti 5. ulkoa. Startti vei varmasti eteenpäin. Tässä voidaan hyvinkin nähdä ylivauhtinen avaus, mikä suosisi ysiradalta matkaan lähtevää Diesel Donin poikaa. (5) SAHARA ROUGE ja (6) LOVESONG ratkaissevat johtopaikan kohtalon. Molemmilla on allaan hyvät suoritukset. Mikäli kaksikko pääsee nopeasti sopuun piikki-selkä –asetelmista, tekee se muiden tehtävästä haastavan. Mikäli taas alku menee pitkäksi, suosii se kirihevosia. (3) LAS VEGAS ei ehdi alussa keulataistoon, joten sen kohdalla ylivauhtinen avaus olisi kovasti mieluinen. Viimekertainen loppukaarteen laukka vei tasokkaassa 76-lähdössä vähintään rahasijan. Edellisessä Vermon kisassa Las Vegas nousi 5. ulkoa kolmanneksi mukavalla 800 metrin mittaisella kirillä. (2) LAURILA’S DENETHOR on edelleen kunnossa, vaikka tulosrivi onkin päässyt kovien lähtöjen myötä heikkenemään. Tuskinpa ruuna tätä lähtöä voittaa, mutta sijoitus kärjen tuntumassa on loistopaikalta hyvinkin mahdollinen. (10) FAST MOTION menetti Mikkelissä sijoituksia jäätyään kirivaiheessa sammuvan selkään. Kunto on kohdallaan, mutta tässä tehtävässä voitto on takarivistä tiukassa. Myös (4) X-TREME HOSS ja (11) STRAIT IRON ovat hyväkuntoisia hevosia, joiden voitto tässä tehtävässä on kuitenkin tiukassa.

Lähtö 06

A)7
B)3,2,6,10,1,9,4,8,5
C)–

SATAKUNNAN MAASEUTUNÄYTTELY –LÄHTÖ. (7) EKULIUS on vahva menijä, joka hyötyy tuntuvasti tämänkertaisesta keskipitkästä matkasta. Ravilla menestystä on ilman muuta luvassa, eikä yksi laukkakaan välttämättä vie vielä mahdollisuuksia. Vermon voitto tuli 2. radalta ilman selkää. Viimekertaisessa Kaustisen 76-lähdössä Ekulius laukkasi matkalla, mutta olisi kyllä vielä pärjännyt huomattavasti yhdeksättä sijaansa paremmin, mikäli olisi päässyt tulemaan kirivaiheessa vapaasti. (3) SUHHAUS kilpailee luotettavassa vireessä ja pystyy hyvän selkäjuoksun jälkeen paljoon. (2) VIKKENI ei viime startin perusteella ole yhtä hyvässä vireessä kuin huhtikuisen Porin voittonsa aikoihin, mutta keskipitkä matka suosii ja asetelmatkin ovat mainiot. (6) PIREUS haki Kaustisella johtopaikan avauspuolikkaan kohdalla ja piti varmaan 76-voittoon. Pireus voi nytkin edetä johtopaikalle. Keskipitkä matka ei kuitenkaan todennäköisesti sovi ruunalle aivan yhtä hyvin kuin täysi matka, ja tällä matkalla ravia kulkevan Ekuliuksen kukistaminen on tiukassa. Ekuliuksen epäonnistuessa voittokaan ei kuitenkaan yllättäisi lainkaan. (10) HUJANHAJAN on tehnyt läpi kauden mukavia suorituksia ja noussee nytkin kirivaiheessa mukaan kärkitaistoon. (1) VIHIN MAHTI saa ykkösradalta hyvän suojajuoksun, eikä senkään totosija yllättäisi. Itse asiassa tässä tasaisessa lähdössä ei ole mukana yhtään statistia, ja kenenkään kohdalla totosija ei yllättäisi.

Lähtö 07

A)12
B)7,8,11,9,1,6,5,2,3,10,4
C)-

FINN-TACK -LÄHTÖ. (12) PASCHA TILLY on piippuhyllyn lähtöpaikasta huolimatta lähdön ainoa voittajasuosikki – niin mainio ruuna on uran starteissaan ollut. Ensiksi Turussa Pascha Tilly kiri 2. ulkoa loppusuoralla eleettömään voittoon. Kahdessa viime startissa ruuna on tehnyt loistojuoksut johtavan rinnalta. Viime Vermon startistakin jäi sellainen kuva, että aktiivisemmalla loppusuoran ajolla voittokulku olisi saattanut jatkua. Nyt ruuna hävisi niukasti keulasta voittaneelle Sue’s Photolle. (7) STONE CAPES OLIVE on oikein kehityskelpoinen 3-vuotias tamma. Lahden Tammahambossa Tommi Kylliäisen suojatti hävisi 3. sisältä vain tosi koville Callela Ladybossille sekä Arctic Helenille. Pascha Tillyn kukistaminen on tiukassa, mutta ainakin muita vastaan Stone Capes Olivella on juoksun onnistuessa hyvät mahdollisuudet. (8) GRAINFIELD ACE laukkasi Lahdessa ensimmäiseen kaarteeseen mentäessä niin pahoin, ettei nykyvireestä saanut kunnon kuvaa. Kyseessä on kuitenkin hyväkapasiteettinen hevonen näihin lähtöihin. (11) JUICEMAN on aloittanut uransa mukavasti ja tavoittelee jälleen tiukasti totosijaa. On kuitenkin huomattava, että lähtö on aiempaa kovempi, rutiinia moneen muuhun nähden on kovin vähän eikä lähtöpaikkakaan ole kadehdittava. (9) DO IT VALIANT laukkasi Seinäjoella ensimmäiseen kaarteeseen mentäessä, mutta kiri vielä jatkossa 4. ulkoa oikein positiivisesti kakkoseksi. Rima on nyt korkeammalla, mutta totosija ei yllättäisi lainkaan. (1) PRIZEWINNER on viime aikoina hieman petrannut menoaan. Voitto olisi yllätys, mutta nopea avaaja voi roikkua hyvältä paikalta korkealle. (6) ALL BEHIND MATCH ja (5) MISTRESS ANNIE ovat nekin täysin realistisia totosijan tavoittelijoita.

Lähtö 08

A)1
B)3,8,13,12,4,9,5,6,10,11
C)2,7

JOENSUUN KUNINKUUSRAVIT –LÄHTÖ. (1) MERRAN EMIL piti Lahdessa johtopaikalta hyvin pintansa ennen Vieskerin Valoa sekä Köppistä. Koko matkan johto on taas tiukasti haarukassa. (3) VILLIKUNKKU voitti viimeksi Porissa johtopaikalta varmasti. Kouvolassa 27. päivä kesäkuuta Villikunkku eteni 4. sisältä sisärataa pitkin pirteästi kolmanneksi. (8) TULI-RITARI ei löytänyt viimeksi Mikkelissä vapaata väylää. Kouvolassa 27. päivä kesäkuuta Tuli-Ritari hävisi samalta paalulta Villikunkulle sijoittuessaan 2. ulkoa neljänneksi ja jää tämän vuoksi rankingissa Villikunkun taakse. (13) VEERAN TURO hävisi viimeksi Porissa vain Villikunkulle ollen selvästi terävämpi kuin edellisessä Teivon kilpailussa puolentoista kuukauden tauolta. Veeran Turon kohdalla paljon ratkeaa kiihdytyksessä. Mikäli nopea avaaja pääsee takamatkan juoksulangalta sujuvasti kärjen tuntumaan, on kaikki mahdollista. Kovin pitkiä kirejä Veeran Turo kuitenkaan tuskin enää viitsii tehdä. (12) RAPIN AATOS tulee aina rehdisti maaliin asti ja on ravilla hyvinkin mahdollinen totohevonen. (4) NAHKAPARTURI on tasaisen varma suorittaja. (9) PYRYPOLUN DUMDUM oli viimeksi montélähdössä täysin sekaisin. Turussa 15. päivä kesäkuuta Pyrypolun Dumdum kukisti jopa 20 metriä edeltään lähteneen Merran Emilin sijoittuen tämän edellä Säihkeen Säpinän jälkeen kakkoseksi.

Lähtö 09

A)7
B)4,2,8,12,9,6,3,11,1
C)10,5

MATKAPOJAT -LÄHTÖ. (7) ZATOPEK HOSS on aina tiedetty kyvykkääksi menijäksi, ja aloitus Tapio Mäki-Tulokkaan käsistä onkin sujunut loistavasti; kaikki viisi kilpailua on päättynyt kaksarisijoitukseen. Viimeksi Lahdessa Zatopek Hoss jyräsi väkevästi ykköseksi 900 metrin kirillä 5. ulkoa. Mikäli juoksu yhtään onnistuu, on voitto nytkin lähellä. (4) MADICKENS STJÄRNA oli Teivossa johtopaikalta hyvä kakkonen. Ruuna voi saada tässä hyvät iskuasemat kärjen tuntumasta. (2) CANKUS QUE ja (8) GRAINFIELD OLIVER ottivat viimeksi Mikkelissä alussa todella tuimasti yhteen. Cankus Que piti ensin keulat, mutta tyytyi lopulta selkään 400 juostuna. Avauspuolikkaan vauhti oli todella hurja – 06,0! Niinpä kummankin kohdalla kirivaiheen taipuminen oli täysin ymmärrettävää. Cankus Que kesti kuitenkin selvästi Grainfield Oliveria paremmin, joten Esa Holopainen voi hyvinkin valita tässä keulataktiikan, vaikka nyt mennäänkin täyttä matkaa. Mikäli Holopainen merkkaa ajavansa keulasta, niin tällä kertaa Grainfield Oliverilla tuskin prässätään yhtä tuimasti kuin viimeksi. Grainfield Oliverin Lahden kolmossija Zatopek Hossin vanavedessä 6. ulkoa osoitti, että keulasta parhaat juoksunsa tehnyt ruuna osaa tulla takaakin. (12) RIGHT OF WAY tykitti viimeksi Porissa taustalta lopulta varmaan voittoon. Jo olemus alleajossa oli pirteä. Näistä asetelmista aivan kärkitaistoon nouseminen näin kovassa lähdössä edellyttänee kuitenkin ylikovaa avausta. (9) STARO FANTASTIC ja (6) MOONLIGHT CLOUD ovat Porin kilpailun perusteella keskenään tasavertaisia. (3) LYCKLIGA LOTTA kuuluu sekin ilman muuta pelihevosiin, vaikka jääkin rankingissa melko alas.

Lähtö 10

A) 9,2,3,1
B) 6,5
C) 8,4,7

KARJALA –LÄHTÖ. (9) AIR GUNNER joutui avaaman Kaustisella johtopaikan pitääkseen ensimmäisen puolikkaan 07,5-vauhtia, mutta taisteli silti tiukasti voitosta maaliin asti. Ruuna osaa tulla takaakin, ja saa niukan ykkösvihjeen takarivistä huolimatta. (2) MR EXQUISITE kiri Kaustisella hyvin kolmanneksi 4. ulkoa ja on sekin loistopaikalta tiukka voitontavoittelija. Keskiviikkoinen Vermon välistartti antaa vielä tarkemman kuvan nykyvireestä. (3) LINDYS JERSEY BOY on menestynyt kauden kaikissa laukattomissa kilpailuissaan ja kuuluu ehdottomasti mukaan A-ryhmään. (1) OUTLAW MERCI on ollut tällä kaudella pettymys, ja ruuna on tähän lähtöön arvoitus. Keulapaikka olisi varmasti mieluisin, mutta sen pitäminen ei ole lainkaan varmaa. (6) SUNRISE LOVER ja (5) WOMANIZER S menestyivät Jämsässä. Molemmat ovat hyviä hevosia, mutta Jämsän kaltainen suoritus ei kyllä riitä tässä lähdössä aivan kärkeen. Sunrise Loverin kohdalla on tosin todettava, että kuntokäyrä osoittaa ylöspäin.

Lähtö 11

A) 11,5
B) 1,12,8,10,3,4,6,7
C) 2,9

(11) DON AUGUST pilasi viimeksi pelinsä lähtösuoran pahaan laukkaan, eikä kirivaiheessa ollut enää tämän jälkeen puhtia. Kyseessä on kuitenkin ihan kehityskelpoinen 4-vuotias, jolta on tässä tehtävässä lupa odottaa ravilla menestystä. (5) ERICA EMEn koelähtösuoritus oli kaksijakoinen. Tyyli oli hieman epävarma, ja tamma laukkasikin toisessa kaarteessa. Loppumatka sujui kuitenkin sellaista vauhtia (viim. 800 m/15,2), että ravilla Gidde Paleman tytär on tähän lähtöön oikein mielenkiintoinen tapaus. (1) LEMON BREEZER on vielä aika kääntämätön kortti. Joka tapauksessa asetelmat ovat mainiot ja ohjissa on huippukuski. (12) SAVAGE’S SON nappasi viimeksi kakkossijan 2. sisältä. Edellisen kilpailun kolmossija tuli 3. sisältä. Nyt ori joutuu kiertelemäänkin, mutta toisaalta vastuskin on aika arkinen. (8) ARROWSRAIN on suorittanut asiallisesti vailla loistoa. Tässä tehtävässä totosija on kuitenkin täysin mahdollinen. (10) STONE CAPES NANET kuuluu sekin tässä lähdössä pelihevosiin. Ravivarmuus on näissä sarjoissa iso etu. Viimekertainen Riihimäen kakkossija tuli raskaissa olosuhteissa.

Lähtö 12

A) 6,5,12,1,2
B) 8,4,16,10,15,14,3,7,9,13,11
C) -

Täysipainoinen ravipäivä päättyy todella ympäripyöreään lähtöön, missä lähestulkoon kaikki on mahdollista. (6) MARY VALENTINE on lähdön tipsihevonen. Viimekertainen Mikkelin tauolta paluu oli heikosta lopputuloksesta huolimatta lupauksia herättävä. Blue Chip Starin tytär kamppaili nimittäin Kasvattajakruunu-alkuerässä tiukasti totosijoista laukatessaan loppukaarteessa. Mary Valentine voi hyvinkin napata alussa johtopaikan haltuunsa. (5) BWT BANZAI on fyysisesti vahvassa vireessä, mutta voltin viitosrata on kankealle kiihdyttäjälle konkreettinen riskitekijä. Alun sujuessa oriilta on kyllä ravilla lupa odottaa tässä lähdössä menestystä. Viime kilpailunsa Solvallassa juossut (12) NOBLE HEART NOVA on kapasiteetiltaan kova hevonen tähän lähtöön. (1) NIO REMIX kierteli viimeksi alkumatkasta. Nyt luvassa on paljon säästeliäämpi juoksu. (2) ZAP BEN onnistuu harvoin, mutta on tähän lähtöön kelpo menijä. (8) KING JOURNEY kesti Jämsässä kunnialla kolmanneksi kierrettyään matkalla johtavan rinnalle. (4) NICKELBACK on ottanut voittonsa tämänkertaista helpommista lähdöistä ja jää kuskin vahvistumisesta huolimatta vain haastajaksi. (16) MASSIMO MEISELS ei säväyttänyt viimeksi Porissa ja on nyt arvoitus. (10) ROSE COGER kirii tarkan juoksun jälkeen palan matkaa terävästi, mutta takarivin lähtöpaikka on vastaan.TOTO76 (lähdöt 4-10)

Pieni systeemi

I 2,3,7,8,9 (5,4)
II 3,5,6,9 (2,10)
III 7 Ekulius (3,2)
IV 12 Pascha Tilly (7,8)
V 1 Merran Emil (3,8)
VI 7 Zatopek Hoss (4,2)
VII 1,2,3,9 (6,5)
80 riviä*0,05 euroa = 4 euroa

Suuri systeemi
I 2,3,7,8,9 (5,4)
II 3,5,6,9 (2,10)
III kaikki
IV 12 Pascha Tilly (7,8)
V 1,3,8,12,13 (4,9)
VI 7 Zatopek Hoss (4,2)
VII 1,2,3,9 (6,5)
4000 riviä*0,05 euroa = 200 euroa

TOTO4 (lähdöt 8-11)

Pieni systeemi
I 1 Merran Emil (3,8)
II 7 Zatopek Hoss (4,2)
III 1,2,3,9 (6,5)
IV 5,11 (1,12)
8 riviä*1 euro = 8 euroa

Suuri systeemi
I 1,3,4,5,8,9,12,13 (6,10)
II 7 Zatopek Hoss (4,2)
III 1,2,3,6,9 (5,8)
IV 1,5,8,10,11,12 (3,4)
240 riviä*0,20 euroa = 48 euroa

PÄIVÄN DUO (lähdöt 10-11)


Pieni systeemi
I 1,2,3,9
II 5,11
8 yhdistelmää

Suuri systeemi
I 1,2,3,9
II 1,5,11
12 yhdistelmää

TROIKKA (lähtö 5)

Pieni systeemi
I 3,5,6,9
II 3,5,6,9
III 3,5,6,9
24 yhdistelmää*0,50 euroa = 12 euroa

Suuri systeemi
I 3,5,6,9
II 3,5,6,9
III kaikki
120 yhdistelmää*0,50 euroa = 60 euroa

TROIKKA (lähtö 9)

Pieni systeemi
I 7 Zatopek Hoss
II 2,4,8,12
III 2,3,4,6,8,9,12
24 yhdistelmää*0,50 euroa = 12 euroa

Suuri systeemi
I 7 Zatopek Hoss
II 2,3,4,6,8,9,12
III 1,2,3,4,6,8,9,11,12
56 yhdistelmää*0,50 euroa = 28 euroa

TROIKKA (lähtö 12)

Pieni systeemi
I 6 Mary Valentine
II 1,2,5,12
III 1,2,4,5,8,10,12,16
28 yhdistelmää*0,50 euroa = 14 euroa

Suuri systeemi
I 6 Mary Valentine
II 1,2,4,5,8,10,12,16
III kaikki
112 yhdistelmää*0,50 euroa = 56 euroa


Vihjeet laati Jouni Toroska