Fast Cup –karsinta Porin perjantain ravien urheilullisena herkkupalana

Markku Nieminen (kuvassa) marssittaa Fast Cup -karsintaan Poriin yhden lähdön suosikeista.


Porissa ravataan seuraavan kerran perjantaina 20.2. klo 18:00 alkaen Toto4-ravien merkeissä. Luvassa on kymmenen jännittävää pelilähtöä, joista erottuu urheilullisena herkkupalana lähtönä 7 ravattava lämminveristen Fast Cup -karsinta.

Toto4-pelin avauskohde on hyvin mielenkiintoinen kylmäveristen ryhmäajo 2 100 metrin matkalla, jossa enintään 50 000 euroa tienanneet nousukkaat iskevät yhteen. Ilkka Korven ohjastama ja valmentama Valvi palasi viimeksi Porissa 1,5-vuoden mittaiselta kilpailutauolta ottaen heti vakuuttavan voiton kiertelynsä päätteeksi. Nyt ruuna on saanut auton taakse kenties parhaan mahdollisen paikan kakkosradalta. Vastuskin on kovaa luokkaa, sillä Leon Salama on Markku Hietasen käsissä voittanut kaksi viimeisintä Porin vierailuaan. Unohtaa ei myöskään sovi Petri Fredinin valmentamaa Humun Humua, jonka viime kesäiset 21-aikaiset hurjastelut Porin ja Mikkelin maileilla ovat vielä tuoreessa muistissa. Ori oli helmikuun ensimmäisenä päivänä Lappeenrannassa asiallinen ja parantanee esityksiään starttien myötä.

Yhteistyöratojen Vermon, Porin, Turun ja Kouvolan yhteiskilpailu Fast Cup käydään nyt toista kertaa. Kaikilla neljällä paikkakunnalla ajetaan karsinnat, joista kustakin 3 parasta pääsee Kouvolassa 7.3. Toto76-raveissa ajettavaan finaaliin. Porin karsinnassa mielenkiinto kohdistuu muun muassa Markku Niemisen nelivuotiaaseen tammaan Don't Mess With Me. Kyseessä on hyvin mielenkiintoinen pelilähtö, jossa suosikkeja löytyy moneen makuun.

Tervetuloa paikan päälle seuraamaan Porin raveja!

Ennakot ja käsiohjelma >>