Porin Ravien kuumat pelivihjeet lauantain Kultaloimiraveihin!

Lue raviammatilaisen, Jouni Toroskan vihjeet Porin ravikevään huipennukseen.

Lähtö 01

A)3,6,7,5,1,12
B)13,2,4,14,9,10,8,15
C)16,11

KALLELAN ORIASEMA -LÄHTÖ. Lauantainen 76-päivä käynnistyy varsin kiharaisella pelikohteella. (3) TUISKUPOIKA voitti viimeksi Turussa ylivoimaisesti ja menestyy ravilla tässäkin, mutta laukkariski on konkreettinen. (6) MYLVERIN MUISTO ei sekään ole sieltä varmimmasta päästä. Fannin Muiston poika kilpailee kuitenkin ennätyskunnossa. (7) ENRIKO suorittaa tasaisen varmasti ja omaa hyvät totosaumat, muttei ole kuitenkaan voittajatyyppiä. Viimekertainen Teivon kolmossija hyvällä tuloksella tuli johtavan takaa. (5) TYTÖN TOTEMI kiri kauden avauksessaan säästöreissun jälkeen ihan mukavasti kakkoseksi. (1) IMUN LEIMU on toivottoman epävarma. Laukka on todennäköinen nytkin, mutta kuntonsa puolesta resurssit riittäisivät tässä tehtävässä aivan kärkeen. (12) NIEMEN APAASIA olisi hävinnyt viimeksi Teivossa vain koville hevosille ilman lopun laukkaansa. Tässä porukassa ruuna omaa ravilla täydet totosaumat. (13) SALMEN SIMO aloitti kautensa lupaavasti, mutta ei ole parantanut starttien myötä odotetusti ja putoaa siksi B-ryhmään.

Lähtö 02

A)6,4,2
B)1,11,8,12,5,9
C)3,7,10

SHKL:N KASVATTAJALÄHTÖ. (6) SHOWTIME on aloittanut todellisen kilpailu-uransa vasta kypsässä viiden vuoden iässä. Aloitus on kuitenkin ollut lupaava; ensin tuli Vermosta keulakakkonen ja viimeksi Teivosta hallittu keulavoitto. Startit vievät tammaa edelleen eteenpäin, joten Juha Utalan suojatti lähtee tavoittelemaan tiukasti toista peräkkäistä voittoa. (4) MISTY RAY eteni uran avauksessaan oikein varmaan voittoon 700 metrin kirillä 4. ulkoa. Tehtävä on nyt paljon kovempi, mutta tamma vaikuttaa kehityskykyiseltä menijältä. Myös (2) SIX ONE voitti viimeksi paljon tämänkertaista kevyemmän lähdön. Voitto oli kuitenkin helppo, ja jo treenitiedot ennen starttia lupasivat hyvää. Mainiolta paikalta Six One kohoaa mukaan A-ryhmään. (1) ZETA THE TUNE ei suuremmin säväyttänyt toissakertaisessa keulakakkosessaan. Viimekertainen nelossija antoi kuitenkin viitteitä paremmasta. Zeta The Tune jäi 2. radalle ilman selkää 850 jäljellä, mutta taisteli silti reipasvauhtisessa lähdössä loppuun asti totosijoista. Loistopaikalta Tuomo Ojanperän ajokki on täysin varteenotettava menestyjä. (11) BLACK CHOCO kilpailee ihan mukavassa vireessä ja olisi hyvältä lähtöpaikalta mahtunut mukaan A-ryhmäänkin. (8) HEJO VICTOR kokee erittäin mielenkiintoisen kuskinvahvistuksen. Tag The Devilin poika ei ole ollenkaan niin nolo menopeli kuin statistiikka antaa ymmärtää.

Lähtö 03

A)2
B)8,10,11,6,3,4,7,9,5
C)12,1

PORIHALLI SPORT CLUB –LÄHTÖ. (2) ARCTIC MUSCLES oli Vermon 76-lähdössä johtopaikalta keskipitkällä matkalla hyvä kakkonen. Tämänkertainen lyhyt matka sopii paremmin. Kun kuntokäyräkin osoittaa ylöspäin, on Pekka Korven suojatti mainiolta lähtöpaikalta todella tukevasti kiinni keulavoitossa. (8) FINE BY ME saa selkeähkön kakkosvihjeen, vaikka lähtöpaikka onkin haastava. Tamma kamppaili kauden avauksessaan johtopaikalta rehdisti ykköseksi 11-kyytisellä kiripuolikkaalla. (10) ZACARIAS KEMP ei saanut Vermossa 3. sisältä todellista mahdollisuutta. Hevosen olemus miellytti. Ruuna on tässä takarivistä huolimatta täysin varteenotettava kaksarihevonen. (11) WINNER TYPE voitti Vermossa keulasta. Kunto on kohdallaan, mutta takarivin paikka on vastaan. (6) HERAKLES jaksoi kauden avauksessaan lupaavasti 2. radalta ilman selkää. Seuraavina rankingissa tulevat (3) WILL HANS BEAT ja (4) COUSIN BOWL jäävät ennakkoarvioinneissa kaksaripeliä ajatellen edelle vihjattuja vastaan vain haastajiksi.

Lähtö 04

A)7,11
B)1,14,9,6,8,5,12,2,3
C)4,13,10

LÄHITAPIOLA SATAKUNTA/SATAKUNTA SENIOR. Satakunta Senior on jälleen kerran todella upea kilpailu. Kovaa nousua suomenhevoshuipulle tekevä (11) KOIVIKON KALLE tulee varmasti Poriin voittomielellä, mutta helpolla voitto ei tule irtoamaan. Siitä pitänee erityisesti huolen (7) VITTER. Jo 4-vuotiaana ikäluokan kärkivarsoihin kuulunut Vieskerin poika on kehittynyt talvitauon aikana edelleen selvästi ja on aloittanut 5-vuotiskautensa kahdella tyylipuhtaalla voitolla. Erityisesti viimekertainen 76-voitto teki vaikutuksen. Vitter pyyhkäisi johtopaikalta keskipitkällä matkalla päätöspuolikkaan puolihuolimattomasti hurjasti 22-kyytiä. Vitterillä on nytkin hyvät mahdollisuudet edetä johtopaikalle, ja sen jälkeen kyllä niinkin kova hevonen kuin Koivikon Kalle on tiukan haasteen edessä. (1) PÖRNÄ-TYTTÖ päätti viime kautensa loistokkaasti Villinmiehen Tammakilpailun voittoon. Tämän kauden aloitus ei sujunut yhtä hyvin, sillä Pörnä-Tyttö laukkasi heti alussa pahoin. Tamma kulki kuitenkin jatkossa taustalla ihan hyvän näköisenä, joten loistopaikalta Vieskerin tytär lähtee tavoittelemaan startti kropassa tiukasti totosijaa. (14) COSTELLO on tehnyt läpi kauden todella väkivahvoja juoksuja. Nyt rima on kuitenkin entistäkin korkeammalla, ja voitosta taistelemiseen vaaditaan uutta venymistä. (9) I.P. LEGENDA on hyvä hevonen, joka sijoittui viime kaudella Derbyssä Koivikon Kallen jälkeen kakkoseksi. Tiistainen Teivon kilpailu terävöittää varmasti tätä lähtöä ajatellen. (6) MÖKIN TÄHTI oli viime lauantaina pikkupettymys taivuttuaan lopulta suursuosikkina viidenneksi. Nyt voitto olisi jo yllätys, mutta totosija ei. (8) VILLIAURA on voitokas ja kehityskelpoinen hevonen, mutta tässä tehtävässä voitto on kuitenkin tiukassa. (5) SÄRKÄN KALLE pystyy ravilla tuntuvaan ennätysparannukseen, mutta oriin kilpailurutiini näin kovaan lähtöön on kovin vähäinen.

Lähtö 05

A)9,10,12,11
B)6,2,7,3,1,8
C)4,5

FAST CUP -FINAALI. Fast Cupin finaalissa kaikki kolme karsintavoittajaa on arvottu takariviin. Se tekee lähdöstä pelimielessä haastavan, ja juoksunkulkukin saattaa elää läpi matkan. (9) RECORD DEI REX kiri Turun karsintalähdössä päätöspuolikkaalla varmaan voittoon 3. ulkoa. Ori palasi koelähdön kautta todella pitkältä tauolta, joten jo koelähdössä edukseen esiintynyt luokkahevonen jatkanee nousuvireessä. Ysiradalta Record Dei Rex saanee nopean avaajan takaa hyvät iskuasemat parijonon toiselta radalta, minkä jälkeen pystyy loppukirissä paljoon. (10) BOULDER CANNON oli helmikuussa Vermossa epävireinen, mutta kahdessa sen jälkeisessä kilpailussa epäonnistuneet juoksut selittävät heikommat sijoitukset. Kouvolan karsintalähdössä Boulder Cannon iski 4. ulkoa jo ensimmäisen kaarteen jälkeen ja eteni johtopaikalle vajaat 1300 jäljellä. Kirivaiheessa Markus Porokan suojatti lähti omille teilleen. Boulder Cannon on vahva menijä, joka pystyy tekemään itse juoksunsa. (12) INCREDIBLE IRONMAN voitti Vermon karsintalähdön. Ruuna pääsi johtopaikalle, mistä oli ylivoimainen. Incredible Ironman pystyy Boulder Cannonin tavoin tekemään itse juoksunsa, mutta tietysti näin tasokkaan lähdön voittaminen piippuhyllyn lähtöpaikalta ei ole mikään helppo juttu. (11) CALLELA KINGSWIN kiri Lahdessa ykköseksi kaukaa 6. ulkoa. Vermossa ruuna kesti oikein kunniakkaasti juoksupaikkansa 2. radalla ilman selkää. Mikäli matkalla pidetään vauhtia, on Callela Kingswin loppukirissä vaarallinen. (6) JAMIESON on lähdön todennäköisin keulahevonen. Menestyminen riippuu paljon siitä, että pysyykö ruuna matkalla rauhallisena. (2) JAQUINTA GOZA teki viimeksi Turussa elämänsä juoksun. Tamma haki väkisin johtopaikan hurjalla 09,5-vauhtisella avauspuolikkaalla, mutta taisteli silti hienosti kakkoseksi. Myös (7) SONEARANDYETSOFAR ja (3) TIMELESS CROFT ovat täysin varteenotettavia voittajaehdokkaita tässä tasaisen tasokkaassa lähdössä.

Lähtö 06

A)6
B)1,3,7,9,8,2,10,5,4
C)–

AGRIMARKET PORI –LÄHTÖ. (6) PREDATOR ICON voitti Vermossa johtopaikalta todella vakuuttavasti. Ruuna rymistellee nytkin voimalla johtopaikalle ja pitänee kovaa tempoa alusta loppuun. Kyseessä on erittäin todennäköinen voittaja. Vaikka Harri Koivunen jatkaa ruunan ohjissa, on valmentaja vaihtunut viime startin jälkeen Harri Koivusesta Dimitri Hedmaniin. On kuitenkaan vaikea kuvitella, että tuolla asialla on ratkaisevaa merkitystä suuntaan tai toiseen. (1) WESTCOAST PIRATE juossee Predator Iconin takana 2. sisällä, mistä on pikamatkalla tiukasti kiinni kakkossija. Myös viimekertainen Vermon totosija ykkösradalta tuli johtavan takaa. (3) YAHUU HOSS on hyvä ja nousuvireinen hevonen, mutta jää rankingissa Westcoast Piraten taakse nimenomaan juoksunkulkupsyykin perusteella. (7) CLASSIC ST PAT jatkaa hyvässä vireessä, mutta näistä asetelmista ainakin voitto on tiukassa. Startin alle saanut (9) DIAMOND DUO ja vielä päivää ennen Poria Turussa kuntoaan viimeistelevä kotiradan (8) VICTOR QUO VADIS tulevat rankingissa seuraavina. Molempien kohdalla lähtöasetelmat ovat sellaiset, että kaksarisijan nappaaminen edellyttää täydellistä onnistumista.

Lähtö 07

A)3
B)10,2,7,5,1,11,9,12,8,4,6
C)-

FINN TACK -LÄHTÖ. (3) ZAK HOSS aloitti uransa kahdella komealla kirivoitolla. Myös viimeksi Vermossa Andover Hallin poika kiri hänniltä upeasti, mutta liian maltillisen alun jälkeen kova kärkipari pääsi karkuun. Hyvältä lähtöpaikalta Juha Utalan luulisi panostavan lähtöön ainakin hieman viime kertaa enemmän. Mikäli Zak Hoss pääsee edes siedettäviin asemiin, on sen kirikyky tähän lähtöön kovaa valuuttaa. (10) EDITOR RAPIDA on kohonnut Dimitri Hedmanin valmennuksessa kovaan iskuun. Viimekertainen loppukiri osoitti, että pätkänopeuttakin löytyy yleisesti luultua enemmän. Editor Rapida on hieman oikukas tapaus, mutta normaalisti toimiessaan se on ehdottomasti suosikin ykköshaastaja. (2) ALL BEHIND MATCHin viime juoksu Lahdessa meni pahoin pieleen. Hyvältä lähtöpaikalta ruunaa ei missään nimessä ole syytä unohtaa yhden huonon sijoituksen perusteella. (7) ROONEY on kehityskelpoinen 3-vuotias. Se hävisi viimeksi vain tosi kovalle Joe di Maggiolle. (5) CANADIAN JOURNEY on alisuorittanut viime starteissa. Tässä Esa Holopaisen suojatti voi päästä kiihdytyksen onnistuessa johtopaikalle, ja ainakin silloin tammassa voisi olla yllätyspotentiaalia. (1) LUCKYLINE KROK kohtaa nyt selvästi kovemman vastuksen kuin Turun voittojuoksuissa, mutta hyvältä lähtöpaikalta tammalla on kuitenkin totosaumat.

Lähtö 08

A)1,12,13,5,11,3,14
B)6,2,7,10
C)15,16,8,4,9

KIVIKYLÄN KOTIPALVAAMO –LÄHTÖ. (1) HILDE SMÅBO tekee lähes täydellisen välivuoden jälkeen vahvasti uutta tulemista. Super Arnien tytär kesti Kaustisen 76-lähdössä johtopaikalta kunniakkaasti neljänneksi, ja tässä lähdössä johtoasema voi hyvinkin kestää maaliin asti. Lähtöasetelmat kovimpiin kilpakumppaneihin nähden ovat oikeinkin edulliset. (12) MAKE ME HAPPY on kirinyt kauden molemmissa starteissaan tulisesti ja on taas loppukirissä vaarallinen. (13) LIKE YOU on tehnyt viime aikoina väkivahvoja suorituksia. Rahantulon myötä tehtävätkin kuitenkin kovenevat, sillä esimerkiksi viimekertaisessa Kaustisen 76-voitossaan Like You lähti matkaan samalta paalulta kuin Hilde Småbo. Nyt alkuasetelmat 20 metrin takamatkalta viitosradalta eivät tee hommasta helppoa, mutta totta kai tamma on yksi lähdön kovimmista voitontavoittelijoista. (5) TWILIGHT VIXI on kyvykäs tauolta palaaja. Mikäli kiihdytysvaihe voltin viitosradalta sujuu kunnialla, on kaikki mahdollista. (11) WHITE EXCEL tekee usein hyviä juoksuja. (3) PIXY GIRL tuikkasi Vermossa positiivisesti 4. sisältä. Tamma voi tarkalla juoksulla yllättää. Myös (14) FIRE SPRUCE mahtuu mukaan leveään A-ryhmään, vaikkei kyennyt viimeksi Teivossa kirimään suosikkina kuin kolmanneksi.

Lähtö 09

A)11
B)10,5,6,3,4,8,12,9,2,7,1
C)-

HEVARI -LÄHTÖ. (11) FRANKKER on kilpaillut viime aikoina harvakseltaan, eikä ori hyvistä suorituksista huolimatta ole yltänyt aivan huippuvireeseen. Nyt Frankkerilla on kerrankin startti alla. Fransin poika kiri Lahdessa vaikeista asemista vahvasti, ja startti kropassa se voi nyt olla vielä selvästikin parempi. Eturivissä on muutama nopea avaaja, joten avauksen luulisi venyvän ainakin hieman. Se sopisi mainiosti vahvalle lopuntulijalle. Frankkerilla on hyvä tilaisuus kiriä tässä lähdössä ykköseksi asti. (10) VINKAN HOVI kilpailee elämänsä iskussa. Ruuna päässee nopeiden avaajien takaa sujuvasti läpi ja voi saada jälleen hyvän selkäjuoksun, minkä jälkeen pystyy loppukirissä paljoon. (5) HUMUN HUMU tähyää tosissaan johtopaikalle. Eturivissä on muitakin nopeita avaajia, joten kiihdytyksestä tullee raju. Mikäli Humun Humu kuitenkin keulaan pääsee, jaksanee se otella kärkisijoista reippaasta avauksesta huolimatta. (6) LEON SALAMA kilpailee fyysisesti vahvassa vireessä ja on ehdottomasti yksi lähdön perushevosista. (3) VÄLKYN TUISKU ja (4) VIINUN TUURI ovat nopeita avaajia hyvillä paikoilla. Päivän kilpailuvire on kuitenkin arvailujen varassa, sillä molemmat ovat pitäneet vaisun suorituksen jälkeen starttitaukoa. (8) TUHTI-PAROONI ei saanut Teivossa johtavan takaa mahdollisuutta. Ruuna ei ole kiertelijätyyppiä, mutta voi nappireissulla yltää totoon.

Lähtö 10

A) 1,6,3
B) 9,8,7,4
C) 2,5

KARJALA KULTALOIMI 2015. Kultaloimessa riittää rutkasti mielenkiintoa heti alusta alkaen. (1) BIG SKY HURRICANE ja (6) BRET BOKO ovat molemmat nopeita avaajia. Se kumpi johtopaikalle pääsee, saa vahvan kiinnityksen vuoden 2015 Kultaloimi-ajon voittajaksi. Molemmat saapuvat Poriin tyylipuhdas voitto allaan, tosin Big Sky Hurricanen voitosta on jo aikaa kuukauden verran. Big Sky Hurricane kohoaa ykkösrankiksi sillä ajatuksella, että se pystyy pitämään johtopaikan, mutta johtopaikan pitäminen Bret Bokoa vastaan edellyttää kyllä täysin nappiin mennyttä alkukiihdytystä. On mielenkiintoista nähdä, kilpaileeko Bret Boko viime startin tavoin ilman kenkiä. Mikäli edellä mainittu kaksikko ottaa heti alussa oikein tuimasti mittaa toisistaan, voi (3) PREY FRONTLINE olla lähdön jokerikortti. Prey Frontline on kärsinyt usein huonoista lähtöpaikoista. Forssassakin Love Youn poika kiri kyllä Big Sky Hurricanen voittamassa lähdössä takapareista hyvin. Joensuussa edellä maaliin saapui vain Venice. (9) MR EXQUISITE voitti Kouvolassa vakuuttavasti johtavan rinnalta. Rima on nyt paljon korkeammalla, mutta totosija ei yllättäisi lainkaan. Ruotsista saapuva (8) DAVID SISU tuo lähtöön oman pikantin mausteensa, vaikka voitto olisikin yllätys. (7) KIIKKU’S LORDI on todella luotettava kilpahevonen, joka voi nytkin venyä kärjen tuntumaan. Voitto olisi kuitenkin melkoinen paukku.

Lähtö 11

A) 3,5,11,12,9,2
B) 7,6,4,8,10,1
C) -

SOKOS HOTEL VAAKUNA -LÄHTÖ. Koko ravien ylivoimaisesti vaikein pelilähtö, missä jokaisella osallistujalla on realistinen voiton mahdollisuus. (3) HANSLANKARI olkoon niukka ykköshevonen. Se sitkisteli viimeksi Vermossa mukavasti 2. radalta ilman selkää. Hanslankari ei ole alussa nopein, mutta kiihdytyksen sujuessa oriilla on silti ainakin jonkinlaiset mahdollisuudet edetä lopulta johtopaikalle. Se nostaisi osakkeita entisestään. Keskipitkä matka sopii hyvin. (5) EICKU täräyttänee ensin keulaan, mutta sille tarjotaan ehdottomasti selkäjuoksu. Mikäli viimeksi pussiin jäänyt Eicku pääsee iskemään lyhyellä kirillä, on sillä hyvät voittosaumat. (11) VIKKENI hävisi tauolta paluussaan vain tosi kovalle Costellolle. (12) SUVELAN TÄHTI on edelleen epävarma, mutta kunto on huipussaan. (9) KANTRI hyötyy juostavasta matkasta. (2) HUJANHAJAN puurtaa tasaisen rehdisti. Ailahteleva (7) MAISERO avaa B-ryhmän. Se pystyy hyvänä päivänään paljoon. (6) TESKERI omaa ravilla täydet menestyssaumat, mutta laukkariski on hurja.

Lähtö 12

A) 5,4
B) 7,2,8,3,1,10,11
C) 9,12,6

FRAMILL OY -LÄHTÖ. (5) BAKELS BIRDLAND on tiukasti kiinni ravien päätöslähdön voitossa. Pine Chipin poika osaa voittaa niin keulasta kuin takaa. Tällä kertaa johtopaikalle eteneminen vaikuttaa todennäköiseltä vaihtoehdolta. (4) SANDS PEPPER kiri Vermon tauolta paluussaan taustalla lupaavasti ja on tähän lähtöön pelimielessä mielenkiintoinen. (7) CLASSIC WAVE on tehnyt Tommi Kylliäisen käsistä hyviä juoksuja. Mikäli juoksu seiskaradalta onnistuu, on totosija haarukassa. (2) REGENT ZET ei ole noussut sille tasolle kuin on odotettu. Joka tapauksessa hyvä lähtöpaikka antaa eväät menestykselle. (8) CAPONE BOKO laukkaili Suomen debyytissään ja on tällä kertaa melkoinen arvoitus. Kapasiteettia ruunalta kyllä pitäisi löytyä. (3) AARNI’S FIRE kirii hyvän selkäjuoksun jälkeen palan matkaa terävästi. (1) MADICKENS STJÄRNA pilasi viimeksi pelinsä alkulaukkaan. Ykkösrata ei ainakaan pienennä ruunan alkulaukan riskiä. Vastus on tällä kertaa muutenkin sen verran tiukka, että vasta tauolta palailevana Madickens Stjärna ei lukeudu tällä kertaa aivan kuumimpiin suosikkeihin.
TOTO76 (lähdöt 4-10)

Pieni systeemi
I 7,11 (1,14)
II 9,10,11,12 (6,2)
III 6 Predator Icon (3,7)
IV 3 Zak Hoss (10,2)
V 1,3,5,11,12,13,14 (6,2)
VI 11 Frankker (10,5)
VII 1,3,6 (9,8)
168 riviä*0,05 euroa = 8,40 euroa

Suuri systeemi
I 7,11 (1,14)
II 2,3,6,7,9,10,11,12 (1,8)
III 6 Predator Icon (3,7)
IV 1,2,3,5,7,10 (11,9)
V 1,3,5,11,12,13,14 (6,2)
VI 11 Frankker (10,5)
VII 1,3,6 (9,8)
2016 riviä*0,05 euroa = 100,80 euroa

TOTO4 (lähdöt 8-11)

Pieni systeemi
I 1,5,12,13 (11,3)
II 11 Frankker (10,5)
III 1,3,6 (9,8)
IV 2,3,5,9,11,12 (7,6)
72 riviä*0,20 euroa = 14,40 euroa

Suuri systeemi
I 1,3,5,11,12,13,14 (6,2)
II 11 Frankker (10,5)
III 1,3,6,9 (8,7)
IV kaikki
336 riviä*0,20 euroa = 67,20 euroa

PÄIVÄN DUO (lähdöt 10-11)

Pieni systeemi
I 1 Big Sky Hurricane
II 2,3,5,9,11,12
6 yhdistelmää

Suuri systeemi
I 1,3,6
II kaikki
36 yhdistelmää

TROIKKA (lähtö 5)

Pieni systeemi
I 9,10,12
II 9,10,11,12
III 2,6,9,10,11,12
36 yhdistelmää*0,50 euroa = 18 euroa

Suuri systeemi
I 9,10,11,12
II 2,3,6,7,9,10,11,12
III 2,3,6,7,9,10,11,12
168 yhdistelmää*0,50 euroa = 84 euroa

TROIKKA (lähtö 9)

Pieni systeemi
I 11 Frankker
II 3,4,5,6,8,10
III 3,4,5,6,8,10
30 yhdistelmää*0,50 euroa = 15 euroa

Suuri systeemi
I 11 Frankker
II kaikki
III kaikki
110 yhdistelmää*0,50 euroa = 55 euroa

TROIKKA (lähtö 12)

Pieni systeemi
I 5 Bakels Birdland
II 4 Sands Pepper
III 1,2,3,7,8,10,11
7 yhdistelmää*1 euro = 7 euroa

Suuri systeemi
I 4,5
II 2,3,4,5,7,8
III 1,2,3,4,5,7,8,10,11
70 yhdistelmää*0,50 euroa = 35 euroa


Vihjeet laati Jouni Toroska