Porin ravit MTV Maxilta perjantaina

MTV:n ja Fintoton monivuotinen yhteistyösopimus konkretisoituu vuoden 2015 alusta, kun ravilähetykset alkavat MTV:n kanavilla ja MTV Katsomossa.
MTV Total ottaa ravilähetykset haltuun.
MTV Total ottaa ravilähetykset haltuun.

Ravilähetysten määrä ja ohjelma-ajat kasvavat merkittävästi: kaikkiaan MTV:n kanavilla nähdään suoria ravilähetyksiä kuutena päivänä viikossa. MTV:n mediavalikko tarjoaa raveista kiinnostuneelle monta tapaa seurata lajia myös mobiilisti. Tavoitteena on lisätä lajin kiinnostavuutta ja harrastusta myös nuoremmissa ikäryhmissä.

MTV Total – ravilähetyksiä maanantaista perjantaihin

MTV Totalin kanavilla nähdään raveja suorina lähetyksinä joka arkipäivä. Ravikausi kestää koko vuoden, joten ravit täydentävät MTV Totalin vuosittaista urheilutarjontaa silloinkin, kun osa muista lajeista on tauolla.

MTV Totalin päälähetys on kaksituntinen Ravit: Vermo T65, jossa nähdään suorana kuusi lähtöä joka keskiviikko klo 19.00 alkaen. Huippustarttien lomassa tarjotaan asiantuntevaa ja syventävää ravikeskustelua suoraan MTV Sportin studiolta, jossa Vermon ravi-iltaa seuraavat Laura Ruohola ja asiantuntijat Kari Lähdekorven johdolla. Jälkipelin ohessa pohjustetaan seuraavaa starttia sekä käsitellään vaihtuvia teemoja. Paikan päällä Vermossa tunnelmia välittävät Joanna Kuvaja ja Toni Nieminen. Vermo T65 -ohjelma tarjoaa runsaasti taustatietoa, viime hetken tiedot kaviouralta ja avaa ravien kiehtovaa maailmaa myös niille, jotka eivät ole raveja aiemmin seuranneet. Ravilähetykset selostaa Marko Lähteenmäki.

MTV Totalin maanantain, tiistain, torstain ja perjantain Ravit: Toto4-lähetykset palvelevat ennen kaikkea ravipelaajia. Ensimmäinen Toto4-lähetys on Kouvolan ravit uudenvuodenpäivänä 1.1.2015. Suorassa lähetyksessä nähdään neljä Toto4 -lähtöä, tallikommentit sekä haastatteluita alkaen klo 19.15. Ohjelman juontaa Sonja Julkunen.

MTV Sportin ravitiimi:

Joanna Kuvaja
MTV Sportin ravitiimissä aloittava Joanna on jo tuttu kasvo raviohjelmien juontajana. Joanna on toiminut myös hevostenhoitajana.

Laura Ruohola
Urheiluruudun toimittajana tunnetuksi tullut Laura on tuttu myös tv-juontajana. Raviohjelmia Laura on juontanut vuodesta 2013.

Toni Nieminen
Mäkihyppääjänä ja mäkihyppylähetysten kommentaattorina tunnettu Toni on toiminut ammatikseen mm. ravivalmentajana ja kilpaillut ohjastajana sadoissa lähdöissä.

Kari Lähdekorpi
Pitkän uran raviurheilun mahtimaassa Ruotsissa tehnyt Kari Lähdekorpi oli 2000-luvun tunnetuimpia ravivalmentajia. Vuonna 2004 hänet valittiin Vuoden ravivalmentajaksi.

Sonja Julkunen
Nuoresta iästään huolimatta Sonja on jo kokenut ravitoimittaja, joka vapaa-ajallaan valmentaa omaa hevostaan.

Marko Lähteenmäki
Pitkänlinjan ravitoimittaja ja selostaja, joka on innostuneella tyylillään ilostuttanut ravikatsojia jo vuosia.


MTV Totalin raviohjelmakokonaisuus:
Ravit: Toto4 (ensisijainen kanava MTV Max)
arkipäivisin (paitsi keskiviikko) klo 19.15 – 20.30
Ravit: Vermo T65 (ensisijainen kanava MTV Max)
keskiviikkoisin klo 19.00 – 21.00

(Lähde mtvtotal.fi)