Porin Ravit neuvottelee yhteistyöstä MTV3 SuomiAreena ohjelman kanssa

MTV3 ja Porin Ravit ovat neuvotelleet yhteistyöstä Suomi Areena ohjelman suhteen. Näillä näkymin suositun Suomi Areena ohjelman suora lähetys pidetään Porin Raviradalla perjantaina 17.7.2015 teemalla Mahdollisuuksien hevonen.
Hevostaloudella on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus saada positiivista julkisuutta suorana kokoillan lähetyksenä tehtävästä ohjelmasta.
Hevostaloudella on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus saada positiivista julkisuutta suorana kokoillan lähetyksenä tehtävästä ohjelmasta.

SuomiAreena ohjelma on lähes viikon mittainen ohjelma sarja, joka tehdään aina Porissa Pori Jazz viikolla. Tästä keskusteluohjelmasta on tullut kesän katsotuimpia ohjelmia MTV3 kanavalla. Suorissa ohjelmissa on paneelikeskusteluja, johon osallistuvat Suomen johtavat poliitikot, päättäjät ja vaikuttajat sekä lukuisat julkisuuden henkilöt. Suorana lähetyksenä tuleva ohjelma tavoittaa parhaimmillaan jopa 250 000 katsojaa.

Hevostaloudella on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus saada positiivista julkisuutta suorana kokoillan lähetyksenä tehtävästä ohjelmasta. Illan teemana on ”mahdollisuuksien hevonen”. Illan aikana haastatellaan hevosalan toimijoita, ohjastajia, valmentajia, hevosen omistajia. sekä esitellään hevosta sen erilaisissa rooleissa nykypäivän Suomessa.

Toteutuessaan tämä telivisio ohjelma edellyttää että Porissa on saman aikaisesti ravipäivä. Ohjelmarungon ainoa mahdollinen päivä on perjantai 17.7. Esimerkiksi edellinen torstai, jolloin Porissa olisivat ravit ei sovi Suomi Areenan ohjelma kalenteriin. Yrittäessämme ravien siirtoa Teivon kanssa he eivät suostuneet muuhun kun vaihtamaan perjantai- illan 75 raveihin, joka tuntui kohtuuttomalta tuli Hippokselta ehdotus ylimääräisen päivän saamiseen perjantaille, joka näin ollen on päällekkäin Teivon kanssa. Poriin sovittu torstain ravit vaihdetaan jonkun radan kanssa toiseen ajankohtaan.

Ravien järjestäminen Pori Jazzin aikaan on taloudellinen mahdottomuus, mutta ohjelman mukana tuoma julkisuusarvo alalle on niin suuri että tämä kannattaa ehdottomasti toteuttaa, todetaan Porin raviradalta. Asiasta tiedotetaan tarkemmin heti kun ohjelman tuleminen Porin raviradalle varmistuu.