Porin Toto4-raveissa perjantaina mielenkiintoinen taukohevonen

Porissa jatketaan ravikautta perjantaina 8.5. klo 18:00 Toto4-ravien merkeissä. Luvassa on peräti 11 jännittävää ravilähtöä.
Raviratojen herrasmiehenä tunnettu Timo Leivo tuo tauolta huikean kapasiteetin omaavan Hillbilly Hildan
Raviratojen herrasmiehenä tunnettu Timo Leivo tuo tauolta huikean kapasiteetin omaavan Hillbilly Hildan

Toto4-peli alkaa tuttuun tyyliin ravien neljännestä lähdöstä. Avauskohteessa kilpailee yksi ravien seuratuimmista hevosista eli Timo Leivon valmentama ja ohjastama Hillbilly Hilda. Tamman viimeisimmästä startista on paljon aikaa, sillä se kilpaili viimeksi 3.8.2014 Porin Kuninkuusraveissa ja jyräsi silloin voittoon huipputuloksella 13,1a/2100 m. Nähtäväksi jää, mikä on tamman kunto suoraan tauolta. Nyt kilpailtava 2600 m suosii ainakin väkivahvaa vastustajaa Global Kidiä, joka lähtee 20 metrin pakilta.

Pohjois-Amerikasta Ruotsin kautta Suomeen Tapio Mäki-Tulokkaan valmennukseen tuotu Pazzo Lindy on mielenkiintoinen hevonen Päivän Duo:n avaukseen lähtöön kuusi. Viisivuotias ruuna saa ohjaksiinsa Mika Forssin, mutta lähtöratana on hankala 8-rata auton takana. Miten hyvästä hevosesta lienee kyse?

Tervetuloa seuraamaan Porin raveja myös paikan päälle! Sääennusteet lupailevat kuluvaksi viikoksi hieman lämpimämpää ja raviradan terassi sekä Pystis-baari palvelevat janoisimpia totuttuun tyyliin.