Porin Toto76-kierroksen täysosuman arvo 31 964,10 €

Vaihto oli 361 983,13 euroa. Täysosumat saivat 31 964,10 euroa ja kutoset 319,70 euroa.


TOTO76-1

Lauantain kohteet käynnistyivät SE-tuloksella, kun loppukaarteen alussa kolmannesta sisältä toiselle radalle kääntänyt Iida Speed (13,21 %) ratkaisi suoralla varmasti ja kirjautti 1600 metrillä ajan 12,5. Se alitti lämminveritammojen tasoitusajon entisen ennätyksen kymmenyksellä. Iida Speed oli kolmanneksi pelatuin. Vetotöistä huolehtinut Olivia Pepper piti varmasti toiseksi. Kolmannesta ulkoa takasuoralla pussiin juuttunut Callela Topclass pääsi tulemaan loppukaarteessa tosi sujuvasti sisäkautta ja kiri sitten edellisistä jääneenä kolmanneksi. Takamatkalta lähtenyt suosikki Thula Sana hyökkäsi takasuoralla neljännestä ulkoa ja kiri ulompia ratoja pitkin vahvasti perille, mutta kärkisijat karkasivat. Absolute Ruler laukkasi lähtöön.


TOTO76-2,

TROIKKARatkaisu tapahtui ensimmäisessä kaarteessa, kun lujaa avannut Lovesong haparoi ja suosikki Sahara Rouge (26,05 %) pääsi sen ansiosta keulaan. Lovesong löysi hetkessä ravirytmin ja pudotti Sahara Rougen taakse, mutta ohi ei ollut enää asiaa. Sahara Rouge voitti oikein vakuuttavasti ennätyksellään 13,3a/2100 metriä. Nelivuotiasta ajoi ohjastajanvaihdoksen myötä Hannu Hietanen. Lovesong seurasi toiseksi ennen Don Corleonia, joka lähti noin 900 metriä ennen maalia neljännestä ulkoa selässä kirikaistalle ja tuli loppukaarteen alusta ilman vetoapua vahvasti perille. Las Vegas taipui kuolemanpaikalta.


TOTO76-3

Tasaisesti pelatun lähdön suosikki Ekulius (23,63 %) selvisi toiseen pariin ulos, josta se nousi puolimatkassa noin 1300 metriä ennen maalia kolmannelle radalle. Se kiersi maltilla kärkihevosten tuntumassa, iski loppukaarteessa keulahevosen rinnalle ja puristi 24-vauhtisen päätöksen loppuhetkillä niukasti edelle. Ensimmäisen kaarteen jälkeen johtoon edennyt Pireus tuli rauhallisen matkavauhdin jälkeen hyvin perille ja hävisi vain vähän. Vihin Mahti seurasi kärjen takaa vapaasti kolmanneksi.

TOTO76-4

Viimeisellä takasuoralla toisesta parista ulkoa kärkeen iskenyt Mistress Annie (0,63 %) teki loppukaarteessa reilun eron muihin. Takasuoran alussa neljännestä ulkoa muiden mukana kolmannelle radalle lähtenyt ja loppukaarteen alusta ilman vetoapua jatkanut Do It Valiant kiri vahvasti ja tuli maalin lähestyessä aivan Mistress Annien rinnalle, mutta yhdentoista hevosen lähdössä toiseksi vähiten pelattu yllättäjä piti nippa nappa pintansa. Kolmannesta sisältä myöhään vapaille päässyt Maryland Rose kiri kaksikosta jääneenä kolmanneksi. Stone Capes Olive laukkasi ennen lähtölinjaa. Sääntöjen mukaisesti sen takaa lähtenyt suursuosikki Pascha Tilly menetti tilanteessa noin 30 metriä. Pascha Tilly ajoi porukkaan kuudenteen ulos, josta se nousi toiseksi viimeisessä kaarteessa kiriin ja takasuoralle mentäessä jo neljännelle radalle, kun eteen käänsi hevosia. Pascha Tilly eteni vauhdikkaasti ja oli kipuamassa jo kärkitaistoon, kun laukkasi loppukaarteeseen mentäessä.

TOTO76-5

Kohteiden pelatuin hevonen Merran Emil (66,40 %) hallitsi varmaan tyyliin koko matkan ajan. Villikunkku seurasi sen takaa tilaa saamatta toiseksi, ja toista rataa ilman vetoapua taivaltanut Vinkan Hovi tsemppasi kolmanneksi.

TOTO76-6, TROIKKA

Kasiradalta keulaan pyrähtänyt Grainfield Oliver (4,10 %) sai vetää toisen puolikkaan tosi rauhallista tahtia, nosti sitten tempoa ja piti muut vaivatta kurissa. Se oli viidenneksi eniten merkitty. Moonlight Cloud tsemppasi kuolemanpaikalta toiseksi. Reilu kierros ennen maalia neljännestä ulkoa selässä kolmannelle radalle lähtenyt Right Of Way iski takasuoralla neljännen radan kautta lähemmäs kärkeä ja pinnisti edellisistä jääneenä kolmanneksi. Lähdön suursuosikki Zatopek Hoss otti lähtösuoralla kaksi lyhyttä laukkaa ja jäi taustalle, josta etusuoralla käänsi reissuun ja sai Right Of Wayn eteensä. Zatopek Hoss paransi hyvin ja oli loppukaarteen puolivälissä aivan Right Of Wayn tuntumassa, kun sekosi taas askelissaan.

TOTO76-7

Loppukaarteen puolivälin jälkeen toisesta parista ulkoa iskenyt suosikki Air Gunner (27,74 %) kiri tasaisen vahvasti ohi johtaneesta Womanizerista, joka piti perässään seurannutta Outlaw Merciä pussissa eikä päätössatasella syttynyt vastaamaan ohjastajan huomautuksiin. Mr Exquisite oli kuolemanpaikalta neljäs. Air Gunnerin voittoaika oli 1600 metrin matkalla 11,9a. Ohjissa olleelle Kari Rosimolle voitto oli kohteissa toinen, sillä hän ajoi myös Mistress Annieta.

Lähde: Fintoto.fi