Porissa hienotasoiset Toto4-ravit perjantaina 30.1.

Muun muassa Global Kid, Victor Quo Vadis, Las Vegas, Rapin Aatos, Hurja-Ero, Topin Musta ja kuvassa oleva Virikari tähdittävät Porin perjantai-illan Toto4-raveja.
Mikkelin Kuninkuusraveissa vuonna 2012 LähiTapiola Pikkuprinssin voittoa juhlinut Virikari avaa kautensa Porissa.
Mikkelin Kuninkuusraveissa vuonna 2012 LähiTapiola Pikkuprinssin voittoa juhlinut Virikari avaa kautensa Porissa.

Porin ravikauden kolmannet ravit ravataan perjantaina 30.1.2015 klo 18:00 alkaen. Mukana lähdöissä nähdään monta todella kovaa menijää.

Ensimmäisen Toto4-kohteen voitosta kinastelee jo sunnuntaina 18.1. Porissa yhteen ottanut kolmikko Vengeance, Choco Caramel ja Ranch Movie Star. Myös tulojärjestys oli viimeksi edellä mainittu ja saakin nähdä, ovatko voimasuhteet nyt muuttuneet.

Toiseen kohteeseen Mika Forss marssittaa tuliselle mailin pikapyrähdykselle Teivossa tiistaina 20.1. voittoa juhlineen Aqua's Solenoidin. Valjakko on saanut loistovan lähtöpaikan radalta kaksi ja parivaljakko luotettaneen myös suosikiksi Toto4-peliin.

Toto4-3 on varsin ympäripyöreä pelikohde ja siinä nähdäänkin monta mielenkiintoista hevosta. Ainakin 1 Sweet Mama Blue, 3 Piper, 4 Benito Kievitshof, 7 Vind Farming ja 9 Walk a Mile kiinnostavat pelimielessä.

Päätöskohteessa nähdään raviurheilua parhaimmillaan, kun suomenhevosten parhaimmisto ottaa mittaa toisistaan. Porin viime kesän Kuninkuusravien päälähdöistä on nyt viivalle ilmoittautunut kaksi oritta ja kaksi tammaa. Oreista ovat mukana kotiradan Rapin Aatos sekä kautensa avaava Hurja-Ero. Tammoista puolestaan porilaisyleisölle esittäytyy Topin Musta ja Aino-Ilona. Oman lusikkansa soppaan heittävät varmasti myös pitkältä tauolta palaava Virikari sekä paalulta 40 metriä etumatkaa parhaisiin saava Ekulius.

Huippusportti ei lopu Toto4-kohteisiin, sillä ravien kahdeksannessa lähdössä nähdään Vermon 65-raveissa hurjan esityksen tehnyt Global Kid, kotiradan Victor Quo Vadis sekä pitkältä lähes puolentoista vuoden mittaiselta kilpailutauolta palaava Tapio Mäki-Tulokkaan valmentava voitokas huippuhevonen Kingcobra.

Yhdeksännen lähdön Troikkakohde tarjoilee raviurheilun ystäville vielä hienon matsin, kun niin ikään Mäki-Tulokkaan valmentama nelivuotiaaksi kääntynyt ja huimassa kuuden kilpailun voittoputkessa purjehtiva Las Vegas saa suosikin viitan itselleen. Ikätoveri Man In Black antaa hyvältä kolmosradalta haasteen ja nähtäväksi jää, mihin pystyy Harri Koivusen hienosti viime aikoina pärjännyt Russian Roulette heikolta lähtöradalta 12.

Tervetuloa Porin raviradalle seuraamaan jännittävää raviurheilua!


Käsiohjelma ja pelivihjeet >>