Porissa ravataan perjantaina 26.9. Nakkila-illan merkeissä

Nuoret ohjastajavirtuoosit Olli Koivunen (vasemmalla) ja Hannu Torvinen.
Nuoret ohjastajavirtuoosit Olli Koivunen (vasemmalla) ja Hannu Torvinen.
Nuoret ohjastajavirtuoosit Olli Koivunen (vasemmalla) ja Hannu Torvinen kuuluvat Porin perjantai-illan avainohjastajiin.

Porin raveissa vietetään perjantaina Nakkila-iltaa, kun joukko nakkilalaisia yrityksiä on lähtenyt mukaan ravien yhteistyökumppaneiksi.

Itse ravit tarjoavat 11 ravilähtöä. Toto4-pelin yksi kuumimmista avaihevosista on Olli Koivusen ohjastama kuudennen lähdön 7 Caerbannog, joka on tehnyt vahvaa jälkeä kotiradallaan Turussa. Heti perään seitsemännessä lähdössä ja Toto4-pelin päätöskohteessa nähdään taas mielenkiintoista kilvanajoa, kun takarivin kova kolmikko 9 J.A. Monster/Hannu Torvinen, 10 Callum/Peter Lindroos ja 11 Karl Adam/Harri Koivunen ottaa yhteen. Ravien kahdeksannessa lähdössä, Nakkilan kunta -lähdössä starttiraketit 5 Johnny Muscles/Hannu Hietanen ja 8 Asante/Antti Teivainen ottavat mittaa toisistaan lyhyellä 1 600 metrin matkalla. Ei sovi unohtaa myöskään kylväveriesten kovinta sarjaa, jossa ykköspalkintoa lähtevät tavoittelemaan muun muassa 3 Tesantti, 5 Veeran Turo ja 7 Pihlajan Aaroni.

Tervetuloa seuraamaan Porin raveja!

Pääsyliput: 8 € aikuiset, 4 € opiskelijat, varusmiehet ja eläkeläiset

Ravintolakatsomopaikka: 5 €

Ravien ensimmäinen ravilähtö esittäytyy klo 18:00.

​Ennakko, käsiohjelma ja pelivihjeet


Illan nakkilalaiset yhteistyökumppanit:

Anolan Vuokratyö Oy

Myllykosken Talli Oy

Nakkila-Luvian Osuuspankki

Nakkilan kunta

Nakkilan R-Kioski

Tilinota Oy