Porin vuoden ensimmäiset lounasravit perjantaina 13.3.

Harri Koivunen tuo Porissa tammikuussa voittoa juhlineen True Bluen (kuvassa) Porin lounaisiin.


Porin ravikauden ensimmäiset lounasravit ravataan perjantaina 13.3. klo 12:00 alkaen. Ohjelmassa on viisi ravilähtöä. Toto4-peli pelataan lähtöihin 2-5, Päivän Duo lähtöihin 4-5 ja Troikka lähtöön 5.

Toto4-pelin avauskohteessa iskee yhteen mielenkiintoinen ryhmä uraansa aloittelevia lämminverisiä. Tuomo Ojanperän valmentama Denise Web, Meri Elomaan valmentama Ziwe Artist sekä Janne Ranta-Krenkun valmentama Captivate muodostavat kovan kolmikon.

Kotiradan valmentaja Pertti Ketola on menestynyt hienosti kuluvana vuonna viisivuotiaalla ruunalla Not So Easy Blue. Tästä osoituksena on jo peräti viisi totosijaa kauden seitsemästä startista. Nyt ruunalta on lupa odottaa paljon Toto4-pelin toisessa kohteessa lähtöradalta 9.

Päivän Duon avauksessa ja Toto4-3:ssa seurataan jännityksellä, miten Rurik Kjötarin valmentama ja Hannu Hietasen ohjastama Duncan Boko aloittaa kautensa. Tällä viisivuotiaalla ruunalla on urallaan vasta kaksi starttia, mutta se ehti kolmivuotiaana näyttää jo luokkaansa voittamalla Solvallassa Jorma Kontion ohjastaessa.

Ravit päätetään lämmiveristen koitokseen, jossa heikosta lähtöradasta 8 huolimatta suosikiksi pelattaneen isä Harri Koivusen valmentama ja poika Olli Koivusen ohjastama True Blue. Tamma on tehnyt tasaisen hienoa jälkeä koko ajan ja paukutellut 16-alkuisia tuloksia 2100 metrin matkalla jo viisi kertaa putkeen.

Tervetuloa seuraamaan Porin lounasraveja myös paikan päälle!

Käsiohjelma, pelivihjeet ja ennakot tapahtumasivulta >>