Priority Tag haastaa Marshall Mauricen Porin lounasravien päätöslähdössä

Keskiviikkona 27.5. Porissa ravataan lounasravit klo 12:00 alkaen. Päätöskohteessa on luvassa hieno matsi, kun Priority Tag haastaa Marshall Mauricen.
Priority Tag ja Hannu Torvinen Porin lounasraveissa 1.4.2015 voittajina maalissa.
Priority Tag ja Hannu Torvinen Porin lounasraveissa 1.4.2015 voittajina maalissa.

Porissa ravataan vielä kertaalleen ennen 1,5 kuukauden kesätaukoa. Keskiviikkona 27.5. on ohjelmassa viisi lounasravilähtöä. Toto4-peli pelataan lähtöihin 2-4, Päivän Duo lähtöihin 4-5 ja Troikka lähtöön 5.

Enintään 9 000 euroa tienanneet nousevat lämminveriset ottavat mittaa toisistaan ravien päätöslähdössä. Riina Walleniuksen silmäterä Priority Tag hakee Porista lounasravihattutemppua, sillä kaksi edellistä ruunan starttia ovat voittoja juuri Porin lounasravilähdöistä. Helppo ei tehtävä tule olemaan, sillä tällä kertaa Hannu Torvisen ohjastama ruuna on arvottu radalle 8. Vastuskin on kovaa luokkaa, sillä Harri Koivusen valmennettava ja Olli Koivusen ohjastama voitokas nelivuotias Marshall Maurice on varmasti kova kanto kaskessa.

Olli Koivunen on muutoinkin ravien avainohjastaja, sillä nuorukaisella on jokaiseen Toto4-kohteeseen potentiaalinen voittajahevonen ajokkinaan. Ensimmäisessä kohteessa Olli ajaa mukavasti tauolta aloittanutta Olivieria, toisessa kohteessa lupaavaa nelivuotiasta Holy Firea ja kolmannessa kohteessa pystyvää, mutta viime aikoina alisuorittanutta Willson Birdlandia.

Tervetuloa Porin lounasraveihin lounastamaan ja totoamaan jännittävien ravien pariin!


Käsiohjelma ja pelivihjeet