Satakunnan Osuuskauppa

Original Sokos Hotel Vaakuna on palveluiltaan monipuolinen keskustahotelli värikkään Porin torin laidalla. Hotellissa on 3 saunaa ja 4 tunnelmaltaan erilaista ravintolaa sekä Easy Fit kuntoilukeskus. Viihtyisät kokoustilat palvelevat jopa 350 asiakasta.


Winstonin laajat tilat tarjoavat kaikille jotakin, kaksi videotykkiä urheilukanavin, pelejä, lehtiä ja tsekkaa Pubisaunan löylyt, tsemppaa ja juhli yhdessä muiden urheiluhullujen kanssa niin voitonriemussa kuin uuteen nousuun lähdettäessä. Porin perinteisin ja vaatimattomasti PARAS sporttipub Winston on edelleen urheilunystävän koti.


Seuraa lätkää screeneiltä, juhli futismaaleja, elä muiden urheiluhullujen mukana meiningissä. Ässäfanien kakkoskoti Winston on paikkana jälkipeleille - Winstonissa on hyvä aloittaa otteluilta ja matsin jälkeen luoda viiltävää analyysiä pelin kulusta ja kuunnella pelissä mukana olleiden kommentteja.
Winstonin saunatilat kutsuvat löylyyn. Saunan lauteilla on tilaa 15-20 hengelle. Lauteilta näkee suoraan laajakuva-tv:n tarjonnan, joten maalijuhlaa ei tarvitse missata vaikka löylyttelisi.

Osoite
Gallen-Kallelankatu 7
28100 Pori
Puh.+358 29 004 2001
Fax. +358 (0) 2 649 3915
sales.pori@sokoshotels.fi