Vermo, Turku, Kouvola ja Pori alueyhteistyöhön

Alpo Horppu, Kari Haapiainen, Hannu Nivola ja Janne Ojanen allekirjoitustilaisuudessa. Kuva: Leena Mäenpää-Wirtz
Alpo Horppu, Kari Haapiainen, Hannu Nivola ja Janne Ojanen allekirjoitustilaisuudessa. Kuva: Leena Mäenpää-Wirtz
​Neljän merkittävän suomalaisen raviradan puheenjohtajat allekirjoittivat yhteistyösopimuksen keskiviikkona, 5. marraskuuta Vermossa.

Vermon, Turun Metsämäen, Valkealan Hevosystäväinseuran eli Kouvolan ja Porin raviratojen muodostama alue vastaa 40 prosentista maan Toto-myynnistä. Alueeseen kuuluvat myös Kokemäen ja Loviisan kesäradat.

Kari Haapiainen (Vermo), Hannu Nivola (Turku), Janne Ojanen (Pori) ja Alpo Horppu (Kouvola) haluavat yhteistyössä Fintoton kanssa tehostaa alueensa pelimyyntiä kivijalassa, panostaa uusasiakashankintaan, tiedotukseen ja markkinointiin.

'Käymme pelipisteissä ja huolehdimme siitä, että jokainen myyjä osaa myydä Toto-pelejä asiakkaille', Janne Ojanen lupasi.

'Jokainen ravitapahtuma on myös koulutustapahtuma myyjille, josta he voivat lähteä motivoituneina tekemään myyntityötä omaan myyntipisteeseensä', Haapiainen jatkoi.

Yhteistyö ratojen välillä tulee näkymään kilpailutoiminnassa ja yhteistyösopimusten solmimisen muodossa. Radat tulevat hyödyntämään myös Fintoton ja MTV:n välistä sopimusta alueellisen mainonnan kanavana.

Raviradat aloittavat alueyhteistyön käynnissä olevan ravitalouden tehostamishankkeen toimenpiteenä.

Lisätietoja,
Janne Ojanen/Pori, puhelin 045-6718850
Kari Haapiainen/Vermo, puhelin 0400 438566
Hannu Nivola/Turku, puhelin 0500 717442
Alpo Horppu/Kouvola, puhelin 0400 556158


(Suomen Hippoksen tiedote)