Vermon Toto65-kierrokselta saatiin keskiviikkona 17.12. neljä isoa voittoa!

Yksi voittaneista kupongeista oli tehty 120 eurolla ​Porin raviradan pelipisteessä.

Toto65-kierros oli yllätyksellinen ja voittanut rivi löytyi ainoastaan neljältä pelikupongilta. Kaksi illan voittoisista peleistä oli jätetty toto.fi -sivuilla. Toinen näistä oli tehty osallistumaan ainoastaan päävoittoluokkaan. Pelaaja voitti täten voitto-osuuden kaksinkertaisena eli 51 418,40 euroa. Pelin panos oli 252,90 euroa.

Muilla kolmella voittaneella pelikupongilla lunastettiin 25 709,20 euroa alavoittoineen. Netissä pelit tehnyt pelaaja voitti potin vain 40 euron panoksella. Toto-myyntipisteissä pelatuista peleistä voitot osuivat Seinäjoelle ja Poriin. Seinäjoella Pallo-Kioskilla tehdyn pelin panos oli 144 euroa ja Porissa raviradan pelipisteessä voittoisa kuponki oli tehty 120 eurolla.

Keskiviikon Toto65-peli käynnistyi suosikkivoitolla, kun Magnat voitti pelin ensimmäisen kohteen ylivoimaisesti keulasta. Tämän jälkeen ei suosikkivoittoja enää saatukaan ja kun pelin viidennessä kohteessa voittoon kiri suuryllättäjä Thula Sana, ei voittolappuja enää montaa jäljellä ollut. Viimeisen kohteen voittanut Hiskin Heppu viimeisteli yllätysten Toto65-rivin.

Toto65-pelissä pelaajan on tiedettävä kuuden lähdön voittajahevoset. Myös viidellä oikein on mahdollisuus voittoihin. Pelin hintaan vaikuttaa pelaajan kupongille valitsemien hevosten lukumäärä.