Ponien kuulumisia!

Joulukuu on alkanut ilmoiltaan kosteissa ja pimeissä merkeissä. Ponisynttärit vietetään onneksi lämpimissä sisätiloissa, siksi surkeistakaan keleistä ei ole ollut haittaa.

Sunnuntain ponikerhoissakin pidettiin sadetta sisätiloissa ja harjattiin ponit siistiin kuntoon ja touhuttiin tallin kanin kanssa. Isommat kerholaiset jatkoivat myös perushevosenhoidon harjoittelua ja valmistelivat käytettyjä hevosenkenkiä ensi kerran jouluaskartelua varten. Kasperi oppi myös suoristamaan kieroon vääntyneen hevosenkengän takomalla sitä alasimen päällä. Kerholaisista tulee taatusti useampi aktiivi hevosharrastaja ja ehkä ammattilainenkin jos vain innostus säilyy vanhempanakin näin suurena. Kun ulkona on näin synkkää ja pimeää, on kiva muistella mennyttä kesää ja kuninkuusraveja.

Kuvassa on Bella ja Eemeli kuninkuusravejen lasten alueella jossa ne viihdyttivät lapsia koko viikonlopun.
Kuvassa on Bella ja Eemeli kuninkuusravejen lasten alueella jossa ne viihdyttivät lapsia koko viikonlopun.

Ponit lähettävät loppukesän lämpöisiä terveisiä kaikille ponisynttäreillä olleille lapsille, kerholaisille, hoitajilleen kuninkuusraviviikonloppuna sekä isolle määrälle ympäri Suomea lapsille, joita ponit tapasivat kunkkareissa.

Uusia ponikerhoja tulossa alkuvuodesta lisää

Tarkempaa tietoa ensiviikon viikkokirjeessä ilmoittautuminen tammikuussa. Poneille on tullut myös oma karsina totohalliin, tule tutustumaan!