Ponikerho on vihdoin täällä!

Vihdoin meillä alkaa paljon kysytty ponikerho. Kerho alkaa lokakuun lopulla ja on suunnattu 5-12 vuotiaille nuorille. Ryhmät pyrimme jakamaan iän mukaan. Kerho kokoontuu kaksi kertaa viikossa, noin 1 tunti 45 minuuttia kerralla. Arkipäivisin kerho on iltaisin ja viikonloppuisin päivällä. Kerhon tarkempi kalenteri varmistuu lähiaikoina.


​​​​​​​Yhteen ryhmään otamme vain noin 10 lasta, jotta kaikki saavat osallistua ponien hoitoon. Jokaisessa kokoontuvassa ryhmässä pitää olla aina yksi ryhmän lasten vanhemmista avustamassa kerhon vetäjää. Tämä on tosi hieno kokemus myös äidille tai isälle olla mukana ponikerhon toiminnassa. Tämä valvontavastuu tulee yhdelle äidille / isälle ainoastaan joka kymmenes kerta, eli
vain noin kerran puolessatoista kuukaudessa.

Kerhoa varten meillä on raviradan tallialueella täyskorjattu hevos- ja ponitalli, jossa kerholla on viihtyisät, turvalliset ja siistit tilat toimia. Kerholaisten käytössä on viisi suloista ja kilttiä ponia, joiden kanssa kerholaiset oppivat hyvät poninkäsittelytaidot. Kerhossa opitaan myös hieman ratsastamaan ja ajamaan poneilla. Kerholaisten arkeen kuuluvat kaikki ponien hoitoon liittyvät työt.

Kerhon vetäjänä toimii Johanna, joka on 26-vuotias tradenomiopiskelija. Hänellä on koko elämänsä ajalta kokemusta hevosista ja tälläkin hetkellä oma hevonen äitinsä tallissa.

Kerho tulee järjestämään vuoden aikana myös erilaisia leirejä sekä matkoja, kaikki tietysti hevosiin ja poneihin liittyviä. Kerhossa pääasia on että kaikilla on kivaa ja pääsemme yhdessä oppimaan kaikkea poneihin liittyvää. Kerhomaksu on alkaen 90 euroa kuukaudessa.

Aiempaa kokemusta hevosista ei tarvitse olla, jokainen on tervetullut mukaan harrastamaan. Kerhossa tärkeintä on että kaikilla on kivaa, sekä poneilla että kerholaisilla. Aloittamiseen et tarvitse muuta kuin ulkoiluun sopivat hyvät vaatteet sekä roppakaupalla iloista ja reipasta mieltä. Tule mukaan iloisen harrastuksen pariin, ponimme sekä ohjaajamme Johanna odottavat kerhon alkua innolla!


Tiedustelut ja ilmoittautumiset:

Johanna

050-517 5648 / ponikerho@porinravit.fi