Porin raviradalla on tilaa 23 ha monenlaiseen tapahtumaan


Porin ravirata on dynaaminen tapahtuma-areena aivan Porin keskustan välittömässä läheisyydessä. Vuonna 2014 Porin raviradalla järjestettiin Kuninkuusravien lisäksi 28 ravit ja yli sata muuta tapahtumaa. Porin ravirata valittiin Vuoden Raviradaksi 2011 ja 2012 ravitoimittajain äänestyksellä.

Porin ravirata sijaitsee n. 1,5 km keskustasta etelään, lentoasemasta katsoen rautatien toisella puolella. Raveja järjestetään noin 25 kertaa vuodessa. Lisäksi etäpeliä voi pelata joka päivä raviradan pelikahvilassa. Se on auki kuutena päivänä (ma-la) viikossa. Porin raviradan katsomoon mahtuu totohalliin n. 2000 ja ravintolatiloihin yhteensä n. 600 henkeä.

Raviurheilu on Suomessa tällä hetkellä toiseksi suosituin urheilumuoto heti jääkiekon jälkeen, jos lukuja tarkastellaan yleisömäärien mukaan. Raviurheilussa kaikki on mahdollista: jo pienellä rahalla Sinulla on mahdollisuus voittaa suuria potteja vaikka et tietäisi itse hevosista mitään. Pikapelit on tehty aloittelijoita varten, valitset vain summan jolla haluat pelata, kone arpoo sinulle hevoset joita saat jännittää. On monta esimerkkiä, joissa tietämättömyys on ollutkin apuna pelaajalle.

Tervetuloa paikan päälle seuraamaan huippujännittäviä lähtöjä! Voittona jaetaan pelaajille satoja tuhansia! Tule ottamaan omasi!