SK Cup

0,00 

SK Cup eJäkis turnaus

Varasto loppu

Osasto:

Ethän vie paikkaa toiselta. Yksi lippu osallistujaa kohti.

Lipun hinta tähän turnaukseen on 0€.

HUOM! Jotta voit osallistua turnaukseen, sinun tulee olla vähintään 12-vuotias.

Mikäli kysyttävää ilmenee, otathan yhteyttä mieluiten Discordin kautta https://discord.gg/vhMMqpZ tai sähköpostilla osoitteeseen esport@porinravit.fi.

Tämä turnaus koostuu verkossa pelattavasta alkukilpailuista. Mukaan mahtuu 500 pelaajaa. Alkukilpailut pelataan 5.3.-8.3. 16 parasta kutsutaan Porin Raviradalle 14.3., jossa turnaus pelataan loppuun ja voittaja kruunataan.

Kun olet ostanut lipun, sinulle toimitetaan osallistumiskoodi, joka sinun tulee syöttää, kun rekisteröidyt turnaukseen. Tulet saamaan sähköpostitse linkin turnaukseen rekisteröitymissivulle torstaihin 5.3. mennessä.

Yllä vasemmalla lippu, jossa osallistumiskoodi on ympyröity punaisella. Yllä oikealla rekisteröitymissivu, johon koodi syötetään punaisella ympyröityyn kohtaan.

Alkukilpailuottelut on pelattava 5.–8. maaliskuuta välisenä aikana. Pelaajan on varauduttava pelaamaan vähintään kaksi peliä päivässä. Mikäli osallistuja ei ole tavoitettavissa aikaikkunan sisällä, katsotaan hänen luovuttaneen.

Pelijärjestelmä tarjoaa osallistujalle ja hänen kulloisellekin vastustajallensa chattihuoneen kommunikointiin. Pääset chattihuoneeseen, kun menet turnauksen Toornament-sivulle (linkki toimitetaan sähköpostitse torstaihin 5.3. mennessä), valitset “My matches” ja sen jälkeen “Lobby”. Käytä tätä chattia peliajan sopimiseen sekä PSN-nimien vaihtoon.

Pelaajan tulee ottaa screenshotteja ja videoita pelin aikana, jotta mahdolliset kiistatilanteet pelituloksen suhteen voidaan selvittää.

Ottelun kulku:
1. Pelaajien tulee lähettää yksityisviesti toiselle pelaajalle Toornament-palvelun Lobbyssä (mene “My matches” –> “Lobby” ). Sopikaa peliaika ja vaihtakaa PSN-tunnukset.
2. Toinen pelaajista lähettää toiselle pelikutsun “Online versus” -tilassa.
3. Kutsun lähettänyt muokkaa pelin säännöt alla olevan mukaisiksi. Asetuksista on hyvä ottaa screenshot, jotta voi jälkikäteen todistaa, että asetukset olivat oikeat. Toinen pelaajista tarkistaa asetukset.
4. Kun joukkueet on valittu, molemmat pelaajat ottavat kuvan ruudustaan (toimii todisteena siitä, kuka on koti ja vieras).
5. Pelin voi aloittaa.
6. Pelin lopussa molemmat pelaajat ottavat kuvan tulostaulusta.
7. Molemmat pelaajat syöttävät pelinsä tuloksen Toornamentiin. Mikäli pelikaverisi ehti jo syöttää tuloksen, ja olet samaa mieltä lopputuloksesta, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Pelituloksen pääse syöttämään, kun valitset “My matches” –> valitse raportoitava peli listasta ja valitse “Report”. Syötä tehdyt maalit score-kohtaan sekä merkitse W voittajan ja L häviäjän kohdalle.
8. Molemmat pelaajat tarkistavat Toornament-sivulta heidän seuraavan vastustajansa.
9. Toista tämän listan kohdasta 2.

P.S. Ei ole pakollista lähettää kuvia peleistäsi meille. Niitä vaaditaan vain, jos kahden pelaajan välillä on erimielisyyksiä lopputuloksesta.

Pikasäännöt:
• 1vs1
• Vaikeustaso: Tähtipelaaja (All-star)
• Pelityyli: Kompetiivinen (Game Style: Competitive)
• Erät: 4 Minuuttia (Period Lenght: 4 Minutes)
• Säännöt: Custom (Rules: Custom)
• Tappelut: Päällä (Fights: On)
• Rangaistukset: Päällä (Penalties: On)
• Loukkaantumiset: Pois (Injuries: Off)
• Paitsio: Delayed (Offside: Delayed)
• Pitkä kiekko: Hybrid (Icing: Hybrid)
• Tasatilanteessa: 3 vs. 3 ja voittomaalikilpailu (3 on 3, then Shootout)
• Maalivahdin ohjaus: Päällä (Goalies in Shootout: On)

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.