Muistotilaisuudet

Järjestä lämminhenkinen tilaisuus meillä

Cafe Radalta kokonaispaketti maittavine tarjoiluineen. Paikalle on esteetön kulku.

Tiedustelut Kirsiltä:
caferata@porinravit.fi
050-4647056

Pitopöytätarjoilut

Surun keskellä hautajaiset sekä niiden jälkeinen muistotilaisuus voi tuntua epätoivoiselta järjestää. Tarjoamme Teille tilaa sekä tarjoilua Porin raviradan vuonna 2020 avatusta Cafe Rata -ravintolasta tärkeään tilaisuuteenne. Olemme laatineet valmiiksi eri tasoisia tarjoiluja, mutta voimme myös räätälöidä tilaisuuden toiveidenne mukaiseksi.


Huom. pitopöytävaihtoehtoihin sisältyy tarjoilu, valkoiset pöytäliinat, virsikirjat, kukkamaljakot, piano sekä kynttilät ja kynttiläjalat. Kukka-asetelmat voi myös hankkia kauttamme lisämaksusta tai ne voi myös hankkia itse.

Omaisten kertomaa

Vietimme isäni muistojuhlaa raviradan Cafe Radan tiloissa ja saimme luotua sinne hänen näköisensä muistotilaisuuden. Puitteet olivat uusitut, hienot ja kaikki asiat toimivat alusta loppuun sovitulla tavalla. Ruoka oli erinomaista ja maittavaa, henkilökunta 10+ arvoista ja pääsimme itse vielä laittamaan tilaa meidän näköiseksemme. Kun vielä osallistujamääräkin eli viime hetkiin asti, sekään ei tuottanut ongelmaa. Upea paikka ja henkilökunta. Suosittelen vilpittömästi!

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.