Perjantaina hienot ravit!

Kevät jo etenee ja hevoset palailevat taas joukolla kilparadoille. Porissa kilpaillaan seuraavaksi perjantaina 28. helmikuuta klo 18 alkaen ja kyseisiin raveihin ilmoitettiin hienosti 157 hevosta. Ohjelmassa on kymmenen totolähtöä, yksi koelähtö ja yksi ponilähtö. Illan peli-mix on tuttu. Toto4 pelataan lähtöihin 4-7, Päivän Duo 6-7 ja Troikat 7 ja 9.

Toto4-pelin avauskohteessa kilpailevat enintään 20 000 euroa tienanneet lämminveriset. 9 Leemark’s Ghost on ennättänyt voittamaan jo kolme kertaa vuonna 2020 ja hakee tässä tiukasti neljättä täysosumaansa. Mikään läpihuutojuttu tämä ei silti Antti Teivaisen ajokille ole, sillä vastuskin on kova. 3 War Child voitti edellisen Teivon starttinsa ja epäonnistui sen jälkeen Mikkelin Toto75-kierroksella. Nyt lähtöpaikka on erinomainen. 10 Erna’s King on pienen talvitauon jälkeen kilpaillut nyt kahdesta ja hakee vielä parasta virettään. 2 Malfoy siirtyi alkuvuodesta Harri Koivusen valmennukseen ja tässä voisi olla jo totosijoituksen vuoro. Mielenkiintoinen seurattava on myös surkealle lähtöpaikalle arvottu 12 Dalton Hoss, joka on juuri siirtynyt Jouni Miettisen valmennukseen.

Toisen kohteen mielenkiintoa lisää se, että lähdön suosikit arvottu melko heikoille lähtöpaikoille. 11 Baron Box tulee kisaan kaksi peräkkäistä voittoa alla, mutta lähtee takarivistä matkaan. 6 Oxhouse Forty-Four, 7 Fastizz Am ja 8 Nothing Else ovat myös pelihevosia, mutta ne ovat joutuneet eturivin uloimmille lähtöpaikoille. Tosi kiharainen pelikohde.

Illan kovin kylmäverikohde kilpaillaan tasoitusajona. 1 Layla lienee paalun kovin ja johtanee lähtöä pitkään. 5 Mellun Myrsky, 7 Ponutella ja 11 Puhti-Veikko lähtevät 20 metrin takamatkalta ja tahtovat mukaan voittotaistoon. 12 Oiva-Sointu starttaa yksin 40 metrin takamatkalta ja on myös ihan potentiaalinen menestyjä.  

Toto4-pelin päätetään illan kovimpaan lämminverilähtöön, joka on niin ikään tasoitusajo. Lähdön suurimmat suosikit tulevat takamatkalta. Lähdön eniten tienannut 11 Star Martini olisi kunnossa olleessaan tosi kova luu, mutta päivän vire on hieman kyllä arvoitus. Taukoakin on takana noin 1,5 kuukautta. 8 Trot Kronos on kilpaillut kovissa lähdöissä ja on kunnossa. Samaa voisi sanoa myös 10 Conny Sisusta. Paaluhevosista mielenkiintoisin on Ruotsista Martti Salojensaaren valmennukseen siirtynyt 1 Maracanazo, joka avaa Suomen uransa. Unohtaa ei myöskään sovi 7 Sahara Rougea, joka osaa tehdä väkeviä suorituksia.

Käsiohjelma >>

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.