Radankäyttö

Valmennusalueita saa käyttää ravi-, ja ratsuhevosten harjoitteluun ainoastaan vuosittaisen radankäyttömaksun maksamalla.

Ravi- ja ratsuhevoset joista on maksettu radankäyttömaksu saavat käyttää kaviouraa sekä hiittisuoraa harjoitteluun kaikkina viikonpäivinä. Vain ratsuille on varattu radankäyttö kunkin kuukauden parillisen viikon sunnuntaina klo 9.00 – 13.00 välisen ajan. Ratsut saavat käydä myös muina ajankohtina.

Rataa hoidetaan kahtena arkipäivänä viikossa.

Mikäli sääolosuhteet ovat vaativat, paljon lunta tai pakkasta, kovia vesisateita ym, niin rata ja hiittisuora suljetaan. Vuoden aikana on myös joitain ulkopuolisia tapahtumia (esim. koiranäyttely), jotka vaativat radan sulkemisen. Näistä ilmoitetaan aina erikseen radankäyttömaksun maksaneiden Whatsapp ryhmässä

Hiitillä kävijät käyttävät katoksia 1-21. Pesupaikat ovat käytössä vain ravipäivinä. Hiittisuoralla valot päivittäin käytössä, kaviouralla valaistusta ei ole.

Ratsuille on varattu radankäyttö kunkin kuukauden parillisen viikon sunnuntaina klo 9.00 – 13.00 välisen ajan. Tänä aikana kaviouralla ei saa ajaa hevosta kärryillä. Ratsujen radankäyttömaksuun ei sisälly keskikentällä olevan maastoesteradan käyttö. Maastoesteradan varaus tehdään vain hopoti.com sivuston kautta, siellä oleville harjoituspäiville.

Radan tiedotteet välitetään ainoastaan oman Whatsapp-ryhmän kautta. Ryhmään pääsee ainoastaan radankäyttömaksun maksaneet.

Tallialueelle tullaan laittamaan sähköportti, joka aukeaa ainoastaan maksaneiden koodilla. Automatiikka vaatii wifi-yhteyden eli soittajan tulee olla lähellä porttia, jotta se aukeaa.

Radankäyttömaksua ei saa siirtää toiselle hevoselle/valmentajalle.

Ravikilpailuissa ja harjoitusraveissa sekä ratsastustapahtumissa on omat osallistumismaksunsa, jotka eivät sisälly radankäyttömaksuun.

!HUOM! Kärryjen säilytys täysin omalla vastuulla.

Muistathan, että katospaikan siivoaminen on käyttäjän vastuulla, silloin on myös seuraavan mukava tulla.

Jos huomaat katosilla jotakin puutteita, esimerkiksi puuttuvia palohakoja, ilmoita siitä toimisto@porinravit.fi

Radankäyttömaksu

Radankäyttö maksetaan vuosittain. Radankäyttäjäksi tulee ilmoittautua sähköpostitse osoitteeseen toimisto@porinravit.fi. Ilmoita viestissä nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja kuinka monelle valmentamallesi hevoselle radankäyttöoikeuden lunastat. Radankäyttäjäksi ilmoittautuneille lähetetään lasku sähköpostitse.

Porin Ravit Oy on oikeutettu veloittamaan vuosimaksun mikäli radalla ajetaan/ratsastetaan hevosella mistä ei ole maksettu radankäyttömaksua.

Maksamalla radankäyttömaksun hyväksyt radankäyttömaksun ehdot.

Radankäyttömaksun summan määräytyminen v. 2024:

  • 1 valmennettava hevonen 99 €
  • 2 valmennettavaa hevosta 153 €
  • 3 valmennettavaa hevosta 204 €
  • 4 valmennettavaa hevosta 257 €
  • 5 valmennettavaa hevosta 310 €
  • 6 valmennettavaa hevosta 363 €
  • 7 tai enemmän valmennettavia 416 €


Hinnat sisältävät 24 % arvonlisäveroa.

Rata perii radankäyttömaksun hevosen valmentajalta. On valmentajan oman harkinnan varainen asia sisällyttääkö maksun valmennuspalkkioonsa vai laskuttaako siitä hevosen omistajaa erikseen.