Raviradan alue mahdollistaa myös paljon ulkotilaa vaativien pienten ja isojen tapahtumien järjestämisen erinomaisin liikenneyhteyksin.

Järjestä oma tapahtuma

Porin raviradan monipuoliset tilat soveltuvat monenmuotoisten tapahtumien järjestämiseen kilpailukykyisin hinnoin.

Hyödynnä raviradan infraa tapahtumallesi

Porin raviradan tilat ja etenkin ravintolakatsomo soveltuu oikein mainiosti monenlaisten yritystilaisuuksien ja tapahtumien järjestämiseen. Järjestätpä sitten koulutustilaisuuden, kokouksen, seminaarin, konsertin tai suuren yleisötilaisuuden - raviradan palvelut toimivat mainiosti.

Tilaisuuksien järjestäjiä palvelee raviradan jättiscreen suoraan kannettavalta tietokoneelta ohjattuna sekä tarvittaessa tykki ja kangas. Lähes 400 henkeä vetävässä ravintolakatsomossa on myös äänentoisto mikrofoneineen.

Raviradan infra soveltuu mainiosti jopa useiden tuhansien ihmisten yleisötilaisuuksiin. Vesi- ja sähköliitännät pystytään operoimaan ilman suuria investointeja. WC- ja ravintolatiloja on valmiiksi usean sadan hengen tarpeisiin. Tilaisuutesi maittavat tarjoilut teille kattaa raviradan oma keittiöhenkilökunta omasta keittiöstään toiveittenne mukaan.

Ja mikä parasta, raviradalle on todella helppo tulla kaikista ilmansuunnista ja ilmaista paikoitustilaa tilaisuuteesi osallistuville löytyy varmasti riittävästi.