Taustalla TV-näkyvyystauluja yhteistyökumppanien logoilla.

Mainosyhteistyö ja näkyvyys

Etsitkö yrityksellesi paikallista tai valtakunnallista näkyvyyttä?


​​​​​​​Mainosyhteistyö Porin raviradalla & Porin ravitapahtumissa tarjoavat niitä kumpaakin.

Ympärivuotista näkyvyyttä & tapahtumakohtaisia mahdollisuuksia

Porin ravirata on ympärivuotinen urheilu- ja tapahtumapaikka, joka houkuttelee vuosittain kymmeniä tuhansia kävijöitä paikan päälle. Tämän lisäksi kaikki ravitapahtumat televisioidaan ja suurimmat kilpailupäivämme tavoittavat parhaimmillaan jopa lähes 100 000 TV-katsojaa.

Hanki siis itsellesi mieleinen näkyvyyspaikka Porin raviradalta!


Yleisimpiä näkyvyyselementtäjämme

TV-näkyvyystaulut

Raviradan etusuoralle sijoitetut perinteiset kylttimainospaikat on sijoitettu niin, että ne näkyvät tapahtumissa paikalla olevan yleisön lisäksi myös ravitapahtumien televisoinneissa.


Ravien nimikoidut loimilähdöt

Ravitapahtumissa kilpaillaan tavanomaisesti 9-12 ravilähtöä. Yrityksesi on mahdollista hankkia oma nimikoitu ravilähtö. Kyseinen lähtö nimetään yrityksesi mukaan ja saat siten näkyvyyttä kaikissa ko. ravien julkaisuissa mm. lähtölistoissa ja pelivihjeissä ympäri maan. Lähdön voittajahevonen saa sinun yrityksesi väreissä ja logolla varustetun palkintoloimen ja yrityksesi edustajat pääsevät lähdön voittajaseremoniaan mukaan onnittelemaan voittajaa.


Verkkosivunäkyvyys

Porin raviradan verkkosivut uudistettiin kesällä 2024. Porinravit.fi -sivustolle on mahdollista ostaa mainosnäkyvyyttä tiettyihin sisältöihin eri kokoisten mainosbannerien ominaisuudessa.

Sivuston suosituimmat artikkelit ja sisällöt keräävät tuhansia lukijoita.


Missä sinä haluaisit näkyä?

Onko sinulla itselläsi ajatus siitä, miten haluaisit näkyä Porin raviradalla ja Porin raviradalla järjestettävissä tapahtumissa.

Ole meihin yhteydessä niin suunnitellaan yhdessä Teitä parhaiten hyödyntävä näkyvyyspaketti!Liity mukaan hienoon joukkoon - Suuri kiitos kaikille kumppaneillemme!