Valmennukset

Maastoesteradalla järjestetään säännöllisesti eri valmentajien maastoestevalmennuksia sekä avoimia treenipäiviä, jolloin voit tulla oman valmentajan kanssa.

  • Ilmoittaudu valmennukseen viimeistään 7 päivää ennen valmennusta. Ilmoittautumiset ovat sitovia. Maksut palautetaan ainoastaan valmentajasta tai rataolosuhteista johtuvista syistä. Mikäli et itse pääsekään valmennukseen, niin voit hankkia itse tilallesi toisen osallistujan. Osassa valmennuksista on käytännön syistä olemassa minimimäärä osallistujista.
  • Aikataulut pyritään julkaisemaan mahdollisimman pian ilmoittautumisajan sulkeuduttua, viimeistään 5 päivää ennen valmennusta tällä sivustolla.
  • Parkkeeraus valjastuskatosten eteen Porin raviradan tallialueelle. Katokset ja pesupaikat ovat käytössä. Muistathan siivota omat jälkesi.
  • Turvakypärä ja turvaliivi ovat maastoesteitä hypättäessä pakolliset. Osa esteistä on nurmella, osa soralla. Suosittelemme hevoselle hokkeja kelin mukaan.
  • Muistathan varoa raviuralla ja tallialueella liikkuvia ajoneuvoja ja ravihevosia.
  • Ole ajoissa paikalla ja verryttele hevosesi kevyesti ennen valmennusta raviradan keskinurmella.
  • WC:t ja kahvio löytyvät punaisesta rakennuksesta raviradan vierestä. Kahvio on auki mahdollisuuksien mukaan. Porin Ravien päärakennuksessa oleva kahvio ei ole avoinna viikonloppuisin.
  • Mikäli huomaat radalla jotain korjattavaa tms., niin ilmoitathan asiasta toimisto@porinravit.fi
  • Valmennusviikonloppuisin on mahdollista varata karsina hevoselle Porin Ravien tallista. Karsinapaikka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Karsinapaikan hintaan sisältyy karsinan lisäksi kuivike, karsinan siivous, heinät sekä ilta- ja aamuruokien anto tarvittaessa.

Lisätiedot: toimisto@porinravit.fi
Ajo-ohjeet tallialueelle tästä

Tervetuloa!

Tulevia valmennustapahtumia 2023

Tulevat treenipäivät

Avoin treenipäivä kunkin kuukauden parillisen viikon sunnuntaina klo 9.00 – 13.00.
Varaukset Poniklubin Hopotissa

PE-LA 9.-10.6. Pauliina Swindells 
Ilmoittautumiset Poniklubin Hopotissa

Ke 14.6. & 21.6. Maija Ylihuhtalan valmennuksia (koulu, rataesteet, maastoesteet)  
14.6. Ilmoittautumiset Poniklubin Hopotissa
21.6. Ilmoittautumiset Poniklubin Hopotissa

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.